Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Oikeustieteen kandidaatit  (LLB) Ohjelmat sisään Hallinto-oikeus 2024

2 LLB Ohjelmat sisään Hallinto-oikeus 2024

Yleiskatsaus

Riippuen maasta, jossa tutkinto tarjotaan, LLB Hallinto-oikeus tutkinto voidaan nimetä "LL.B ", lyhenne sanoista Bachelor of Laws tai Latinalaisen Legum Baccalaureus. Sitä pidetään ensimmäinen ammatillinen tutkinto useimmissa common law lainkäyttöalueilla ja syntyi Englannissa satoja vuosia sitten.

Mitä LLB Hallinto-oikeus koostuu?

Kutsutaan myös "sääntelevä laki ", hallinto-oikeus käsittelee sääntöjä ja määräyksiä valvoa valtion virastoissa. Esimerkkejä valtion yksiköitä sovelletaan hallinto-oikeuden ovat sosiaaliturva / vammaisuuteen, maahanmuutto, verotus, ympäristö virastojen ja kansainvälisen kaupan. Hallinto-oikeus on erittäin monimutkainen joukko lakeja jonka tarkoituksena on nimenomaan estää byrokratiaa alkaen monopolisoimalla yksilön, perheen ja yhteisön oikeudet.

Tapaukset, joissa hallinto-oikeus ei ole kuullut perinteinen oikeussalissa. Ne esitetään aluksi hallinto-oikeuden tuomari, joka kuulee molemmin puolin asian hän antaa tuomion. Useimmissa common law-maissa, asianosaiset, jotka ovat tyytymättömiä tuomio voi saada asiansa retried ylemmässä oikeusasteessa.

Mitä hyötyä LLB Hallinto-oikeus?

Hallinto-oikeus on pitkälle erikoistunut oikeudenala, joka käsittelee lakeihin, viranomaismääräyksiä, viraston sääntöjä ja ennakkotapauksia. Opiskelijat saada LLB tutkinto voi odottaa ansaita enemmän kuin rikos-tai siviilioikeuden asianajaja johtuen määrä monimutkaisia ​​tietoja, joiden asianajaja odotetaan olevan tuttu.

Kuinka paljon se maksaa tehdä LLB Hallinto-oikeus?

Hankinnasta koituvia kustannuksia LL.B tutkinto on lähes sama kuin perinteisen oikeustieteellisen tutkinnon. Syöttäminen bar tentti vaaditaan ja harjoittelupaikat ovat joskus pakollisia ennen hallinnollisen asianajaja voi aloittaa työskentelyn itsenäisesti tai hallinnollisia lakiasiaintoimisto.

Miten ilmoittautua LLB Hallinto-oikeus?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLB
  • Oikeustieteen opinnot
  • Hallinto-oikeuden opinnot
  • Hallinto-oikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat