Tietosuojakäytäntö

Olemme osa Keystone Educational Groupia ( https://www.keg.com ), joka auttaa ihmisiä ja yrityksiä löytämään tarpeisiinsa sopivan koulutuksen verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten, konferenssejen, avoimien ovien päivien, näyttelyiden, hakemistojen ja markkinoinnin kautta. . Kun käytät Palveluitamme, suostut jakamaan meille tiettyjä tietoja. Tällaiset tiedot voivat olla henkilötietoja, eli tietoja, jotka koskevat sinua ja joiden avulla sinut voidaan tunnistaa.

Tietoja tietosuojakäytännöstä

Tämä tietosuojaseloste selittää, milloin ja miksi keräämme tietoja sinusta, miten käytämme niitä, millä ehdoilla voimme paljastaa niitä muille ja kuinka pidämme ne turvassa.

Me, KEG, toimimme verkkosivustojemme ja vastaavien verkkosivustojen ja rekrytointipalveluiden ("Palvelu") kautta antamiesi henkilötietojen "rekisterinpitäjänä". Tämä sisältää myös kaikki paikalliset ja kansainväliset verkkotunnukset.

KEG toimii myös "käsittelijänä" alustaamme käyttävien koulujen puolesta. Koulut käyttävät ohjelmistoalustaa seuratakseen tietopyyntöjäsi.

Mitä tietoja keräämme?

Voit navigoida verkkosivullamme antamatta henkilökohtaisia tietojasi lukuun ottamatta IP-osoitettasi ja käyttäjäagenttimerkkijonoa. IP-osoite ja käyttäjäagenttimerkkijono säilytetään 24 kuukautta.

Jos kuitenkin haluat saada tietoja meistä tai verkkosivuillemme rekisteröityneistä kouluista, tarvitsemme henkilötietojasi.

Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt sivustollemme, tilaat uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn, täytät lomakkeen tai toimitat meille tietoja sähköisesti. Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias voidaksesi käyttää palveluitamme. Sinua saatetaan pyytää antamaan: Nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai koulutustietosi (tarvittaessa). Saatamme myös pyytää sinua antamaan meille palautetta ja arvion palveluistamme.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot palvelimiltamme.

Kuten useimmat verkkosivustot, käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi, kerätäksemme yleisiä vierailijatietoja ja seurataksemme käyntejä verkkosivustollamme. Katso "Käytämmekö evästeitä?" alla olevasta osiosta löydät tietoja evästeistä ja niiden käytöstä.

Mihin käytämme tietojasi?

Kaikkia sinulta keräämiämme tietoja voidaan käyttää jollakin seuraavista tavoista:

  • Vastataksesi pyyntöösi koululle: Henkilötietojasi käsitellään, jotta voimme lähettää sinulle tietoja koulujemme koulutus- ja stipenditarjouksista, joista olet pyytänyt tällaisia tietoja

  • Kokemuksesi mukauttaminen: Tietosi auttavat meitä vastaamaan paremmin yksilöllisiin tarpeisiisi ja auttamaan sinua hakeutuessasi erilaisiin koulutusohjelmiin

  • Sivustomme parantamiseksi: Käsittelemme sinua koskevia tietoja, kun lähetät meille suoraan sähköpostiviestejä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjontaa sinulta saamamme tiedon ja palautteen perusteella

  • Asiakaspalvelun parantaminen: Tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi

  • T lähettää säännöllisiä sähköposteja ja uutiskirjeitä

  • Hallinnoi kilpailua, promootiota, kyselyä tai muuta sivuston ominaisuutta

  • Pyyntöösi liittyvien tietojen ja päivitysten lähettäminen satunnaisten yritysuutisten, päivitysten, kampanjoiden, asiaan liittyvien tuote- tai palvelutietojen jne. lisäksi.

Verkkolomaketta käsiteltäessä ja sinulle pyydettyjä tietoja lähetettäessä henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on, että se on tarpeen sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuoli olet, jotta rekisteröidyn pyynnöstä voidaan ryhtyä toimenpiteisiin ennen tietojen syöttämistä. sopimukseksi (GDPR artiklan 6 kohdan 1 kohta b ja c) ja GDPR 49 artiklan 1 kohdan b ja c alakohta).

Lähetämme sinulle myös pyytämäsi tiedot ohjelmista tilauksen käsittelyä varten antamaasi sähköpostiosoitteeseen, minkä lisäksi lähetämme ohjelmiin liittyviä olennaisia tietoja, kuten satunnaisia yritysuutisia, päivityksiä, tarjouksia, tuote- tai palvelutietoja jne. olet pyytänyt, jos henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on oikeutettu etu (GDPR artiklan 6 kohta 1 kohta f) tai tarvittaessa suostumuksesi perusteella, jota käsitellään suostumuksen perusteella (GDPR 6 artiklan 1 kohta a ja GDPR artikla 49 nro 1 kohta a).

Kun rekisteröidyt Palveluihimme ja rekisteröit tilin, käsittelemme myös yhteystietojasi ja kirjautumistietojasi antamiesi tietojen mukaisesti. Käsittelyn tarkoituksena on antaa sinulle pääsy palveluihin, ja käsittelyn oikeusperustana on, että käsittely on tarpeen suorittaa kanssasi Palvelun käyttösopimuksen täyttämiseksi (GDPR artikla 6 (1) b/ GDPR 49 artiklan 1 kohdan b alakohta). Tililläsi voit hallita tietojasi tarkastelemalla, muokkaamalla ja poistamalla henkilötietojasi. Kun poistat tilisi, kaikki henkilökohtaiset tiedot poistetaan. Lisäksi käsittelemme palvelun turvallisuuden ja kehittämisen teknisiä lokeja, joita käsitellään oikeutetun etumme perusteella pitää järjestelmät turvassa ja ajan tasalla (GDPR artiklan 6 (1) f), koska katsomme, että tämä tarkoitus ei ohita oikeuksiasi yksityisyyteen.

Kerätyt henkilötiedot jaetaan konsernin sisäisen tietosuojasopimuksen mukaisesti KEG-konsernin yhtiöiden kesken eri palvelujen käsittelyn mahdollistamiseksi.

Poista tai peruuta tietosi

Voit kieltäytyä tai poistaa tietosi milloin tahansa napsauttamalla sähköpostiemme alareunassa olevaa tilauksen peruutuspainiketta tai kirjautumalla sisään opiskelijatilillesi. Voit myös peruuttaa tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Löydät yhteystietomme kohdasta "Ota yhteyttä".

Pyydä pääsyä tietoihisi

Voit milloin tahansa pyytää pääsyä sinusta käsittelemiimme tietoihin ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kirjautumalla sisään opiskelijatilillesi. Voit myös pyytää tietojen korjaamista. Voit myös siirtää henkilötietosi pyynnöstä. Lisäksi voit pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Yhteystietomme ovat kohdassa "Yhteydenotto".

Kuinka suojaamme tietosi?

Toteutamme erilaisia turvatoimenpiteitä henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi, kun lähetät pyynnön tai syötät, lähetät tai käytät henkilötietojasi.

Näitä suojaustoimenpiteitä ovat: Hashed/salted salasanasuojaus, säännölliset ohjelmistopäivitykset, varmuuskopiot, palomuurit, parhaiden käytäntöjen tietokantaviestintä, roolipohjainen järjestelmän käyttö ja paljon muuta. Käytämme myös SSL-tekniikkaa (Secure Sockets Layer) varmistaaksemme, että tietosi on täysin salattu ja lähetetty Internetin kautta turvallisesti.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten henkilötietoja käsitellään, ja enintään 24 kuukautta niiden viimeisestä käytöstä. Huomioi, että henkilötietoja voidaan säilyttää pidempään, jos sovellettava laki niin vaatii tai se on tarpeen riitojen ratkaisemiseksi tai sopimustemme toimeenpanemiseksi.

Käytämmekö evästeitä?

Joo. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), joiden avulla järjestelmämme tunnistaa selaimesi ja tallentaa ja muistaa tietyt tiedot.

Käytämme evästeitä kerätäksemme koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja mukauttaaksemme käyttökokemustasi. Sinua pyydetään antamaan suostumus evästeiden käyttöön, kun siirryt verkkosivuillemme napsauttamalla "Hyväksyn"-painiketta. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa muuttamalla selaimesi asetuksia, kirjautumalla sisään opiskelijatilillesi tai puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit jatkaa palvelumme käyttöä hyväksymättä evästeitä, mutta huomaa, että tämä voi vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustomme toimivuuteen.

Evästeet voivat olla myös luotettujen alikäsittelijöiden asettamia. Katso alla olevasta "Aliprosessorit" -osiosta tietoa käytetyistä aliprosessoreista.

Annammeko tietoja ulkopuolisille osapuolille?

Teemme tiivistä yhteistyötä luotettujen kolmansien osapuoliemme kanssa, eli verkkosivuillamme listattujen yliopistojen ja muiden laitosten ja kumppaneiden kanssa, joita käytämme Palveluiden toteuttamiseen, jotta voimme tarjota sinulle oikeaa ja ajantasaista tietoa koulutus- ja stipenditarjouksista. Kun pyydät tietoja joltakin luotetulta kolmannelta osapuoleltamme, asianomainen yliopisto ja heidän edustajansa saavat nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä henkilötietosi antaakseen sinulle tietoa opetussuunnitelmasta ja pääsyprosessista sekä muut tiedot, joita saat. ovat pyytäneet.

Tietoja voidaan käyttää myös lisäuutiskirjeiden ja sähköpostien lähettämiseen, mikäli et ole kieltäytynyt vastaanottamasta tällaisia tietoja.

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä muille kolmansille osapuolille henkilökohtaisia tunnistetietojasi. Voimme kuitenkin luovuttaa tietosi, kun uskomme, että tiedot ovat tarpeen lain noudattamiseksi, sivustomme käytäntöjen noudattamiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi. Lisäksi ei-henkilökohtaisia vierailijatietoja voidaan luovuttaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Siirretäänkö tietojasi Euroopan ulkopuolelle?

Osana sinulle verkkosivustojemme kautta tarjottavia palveluita meille antamiasi tietoja voidaan siirtää Yhdistyneen kuningaskunnan, Euroopan unionin (''EU'') tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle, mikäli hyväksyt saada tietoja Iso-Britannian/EU/ETA-alueen ulkopuolelta, ja siten suostumuksesi edellyttää, että siirrämme henkilötietosi Palvelujen toimittamiseksi. Huomaa, että tällaisissa kolmansissa maissa henkilötietojesi suojan taso voi olla erilainen ja joskus heikompi.

Jos siirrämme tietojasi Ison-Britannian/EU/ETA:n ulkopuolelle, ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme, että asianmukaisia turvatoimia ryhdytään varmistamaan, että yksityisyytesi suojataan edelleen tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Mitkä ovat oikeutesi?

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme tai uskot, että emme käsittele henkilötietojasi asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle.

Aliprosessorit

KEG luottaa kouralliseen kolmannen osapuolen toimittajiin, jotka auttavat sinua käyttäjinä tarjoamassamme palvelussa. Jotkut näistä toimittajista käsittelevät henkilötietojasi voidakseen suorittaa tarjoamansa palvelun.

Siirrämme käyttäjien henkilötietoja vain sellaisille kolmansille osapuolille, joihin luotamme. Valitsemme yhteistyökumppanit huolellisesti varmistaaksemme, että käyttäjien henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Teemme yhteistyötä seuraavien henkilötietojen käsittelijöiden kanssa; palvelin- ja isännöintiyritykset, sähköpostinjakelijayritykset, videonkäsittelyyritykset, tiedonhankintayritykset, kuten Google Analytics, Google Ad Manager ja Google Tag Manager sekä muut analyyttiset palveluyritykset ja IT-kehitysyritykset koskien Palvelun toimittamista.

Kolmannen osapuolen linkit

Joskus harkintamme mukaan voimme sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivustollemme ja Palveluidemme kautta. Näillä kolmansien osapuolien sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole mitään vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Pyrimme kuitenkin suojelemaan sivustomme eheyttä ja otamme mielellämme vastaan palautetta näistä sivustoista ja palveluista.

Vain online-tietosuojakäytäntö

Tämä online-tietosuojakäytäntö koskee vain verkkosivustomme kautta kerättyä tietoa, ei offline-tilassa kerättyä tietoa.

Käyttöehdot

Käy myös käyttöehdoissamme, jossa määritellään www.keg.com -sivustomme käyttöä, vastuuvapauslausekkeet ja vastuurajoitukset.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöämme, julkaisemme muutokset tälle sivulle ja/tai päivitämme tietosuojakäytännön muutospäivämäärän alla. Käytännön muutokset koskevat vain muutospäivän jälkeen kerättyjä tietoja.

Tätä käytäntöä on viimeksi muutettu 21. helmikuuta 2022.

Yhteydenotto

Keystone Educations Group AS (asianomaisen KEG-konsernin yrityksen puolesta), jonka yritystunnus on 891 201 222 ja osoite Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu, Norja, on vastuussa henkilötiedoista ja siten henkilötietojesi käsittelystä.

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai soita numeroon +47 232 27 250, jos sinulla on kysyttävää näistä tiedoista tai muita kysymyksiä henkilötietojen käsittelystämme.