Keystone logo

0 Kurssi Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka Oikeudellinen kirjoittaminen sisään Guildford, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Oikeustieteen opinnot
  • Juridiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Kurssi Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka Oikeudellinen kirjoittaminen

Mitä on oikeudellinen kirjoittaminen?
Oikeudellinen kirjoittaminen on prosessi, jossa luodaan oikeudellisia asiakirjoja, mukaan lukien sopimukset, testamentit ja alushousut. Se on kriittinen taito asianajajille sekä kaikille, joiden on laadittava tai tulkittava oikeudellisia asiakirjoja.

Miksi on tärkeää opiskella oikeudellista kirjoittamista?
Oikeudellinen kirjoittaminen on yksi tärkeimmistä taidoista, joita asianajajalla voi olla. Se opettaa sinua järjestämään ja esittämään ideasi selkeästi, ytimekkäästi ja vakuuttavasti.

Mitä hyötyä oikeuskirjallisuuden opiskelusta on?
Joitakin oikeudellisen kirjoittamisen opiskelun etuja ovat:
Oppiminen kirjoittamaan selkeästi ja tehokkaasti, kehittämällä vahvoja tutkimustaitoja, ymmärtämällä oikeudellisten asiakirjojen rakennetta ja organisaatiota, oppimalla löytämään ja analysoimaan oikeustapauksia ja kehittämään vahvoja analyyttisiä taitoja.

Mitä ovat Legal Writing -kurssit?
Useimmat lakikoulut tarjoavat oikeudellisen kirjoittamisen kurssin. Opetussuunnitelma kattaa tyypillisesti seuraavat aiheet: oikeudellinen tutkimus, oikeustapausten löytäminen ja analysointi, oikeudellinen kirjoitustyyli, oikeudellisten asiakirjojen järjestäminen, sopimusten laatiminen ja testamentin laatiminen.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Oikeustieteen kursseilla perehdytään niinkin kokonaisvaltaisiin aiheisiin kuin kauppaoikeus, sääntelyn teoria ja immateriaalioikeus. Näitä aiheita käsittelevillä kursseilla pääsee yleensä suorittamaan tehtäviä, jotka käsittelevät esimerkiksi sääntelyelinten kohtaamia ongelmia ja tietyn alan sisällä vaikuttavia erilaisia suuntauksia.