Keystone logo

17 Juris Doctor Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Juris Doctor
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Juris Doctor Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustieteen opinnot

Juris-lääkäri on ammattikorkeakoulututkinto, joka yleensä valmistaa oppilaita tekemään tenttikokeen. Useimmat ohjelmat edellyttävät, että yksilöt ovat saaneet vähintään perustutkinnon. JD tyypillisesti kestää kolme vuotta kokopäiväistä opiskelua loppuun.

Mikä on oikeustieteen tohtori tutkintotodistuksessa? Se on vaativa ja mielenkiintoinen ohjelma, joka esittelee opiskelijat lakiin ja yrittää valmistaa heidät tutkintoon. Ensimmäinen vuosi käytetään yleensä oppimiseen joitain oikeudellisia perusteita, kuten kursseja, sopimuksia, rikoksia, rikosoikeutta, siviiliprosessia, omaisuutta, oikeudellista tutkimusta ja kirjoittamista sekä kirjallista ja suullista kannanottoa. Koska yksilöt etenevät ohjelman kautta, heillä saattaa olla enemmän mahdollisuuksia ohjata heidän keskittymistään. Opiskelijoilla voi olla mahdollisuus tarkastella lakia monitieteisestä näkökulmasta.

Monet oikeustieteelliset opiskelijat lähtevät koulusta vahvoilla kirjoitus- ja viestintätaidoilla. He voivat myös kehittää vakuuttavia taitojaan. Tämä tekee tyypillisesti hyvin jäsenneltyä yksilöä ja voi lisätä todennäköisyyttä hyvin maksavan työn turvaamiseksi.

Monet julkiset ja yksityiset koulut ympäri maailmaa tarjoavat Juris Doctor-tutkinto-ohjelman. Tällä voi olla huomattava vaikutus opetuksen hintaan. Löydä koulu, joka sopii tarpeisiisi ja ota yhteys ilmoittautumisvirastoon saadaksesi lisätietoa lukukausimaksuista.

Monet henkilöt valitsevat tottikartoituksen ja tulla asianajajiksi, mutta oikeustieteen tutkinto avaa myös monia muita ovia. Valmistuneet voivat olla päteviä jatkamaan uraa julkaisuissa, politiikassa, julkisessa palvelussa tai korkeakoulutuksessa. JD-tutkinnon suorittaneita henkilöitä voi olla tuomari, tuomari, välittäjä, kaupunkisuunnittelun johtaja, yritysasiamies, ympäristöasiantuntija tai tuomioistuimen virkamies.

Jotkut Juris Doctor of Law Studies -luokat voivat olla saatavilla online-muodossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.