Keystone logo
Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Johdanto

Meistä

Wrexham Glyndŵrin yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2008, joten olemme edelleen yksi Yhdistyneen kuningaskunnan nuorimmista yliopistoista. Se on elinvoimainen, ystävällinen paikka, jossa jokaisen opiskelijan oppimiseen ja tulevaisuuteen annetaan henkilökohtaista huomiota.

Meidän inspiraatiomme

Meidän nimemme on peräisin Walesin tutkijasta ja sankarista Owain Glyndŵrista, ja pyrimme mestariksi samoja filosofioita kuin hän.

Olemme ylpeitä voidessamme nimetä yliopistomme sen jälkeen, kun mies, joka vaati oppimista, rakasti maata, omaksui kansainvälisen näkymän ja osoitti jatkuvasti innostavaa ja yritteliäs elämäntapaa.

Hänen henkensä on Wrexham Glyndŵrin yliopiston ytimessä, jossa olemme rohkea, yritteliäs ja avoin kaikille kaikessa, mitä teemme.

Olemme toimittaneet koulutusta Wrexhamin tärkeimmässä kampuksessamme vuodesta 1887 lähtien, kun olimme tunnettu Wrexhamin tiede- ja taidekouluna. Aloitimme ensimmäisen asteen tutkinnon vuonna 1924, mutta siitä lähtien olemme päässeet pitkälle.

Yhteydet

Nykyään alan johtamat kurssit ovat tarjouksemme ytimessä. Olemme ylpeitä yhteyksistämme johtaviin paikallisiin ja alueellisiin työnantajiin, kuten Airbusiin, Kelloggiin, JCB: hen ja BBC: hen. Heidän tietonsa ja asiantuntemuksensa tuodaan takaisin kursseillemme, varmistamalla, että opiskelijoillemme on vain tärkeimmät taidot tulevaa uraansa.

Meidän yhteisömme

Olemme ylpeitä niistä mahdollisuuksista, joita tarjoamme muille kuin perinteisistä taustoista tuleville korkea-asteen koulutukselle. Yli puolet opiskelijoistamme opiskelee osa-aikaisesti ja olemme yksi Ison-Britannian johtavista yliopistoista, jotka tukevat alemman sosioekonomisen taustan omaavia opiskelijoita yliopistojen kautta paikallisen yhteisön laaja-alaisen laajennusohjelman ansiosta. Yliopisto on myös ensimmäinen HE-laitos Pohjois-Walesissa, josta hänestä tulee Stonewall Diversity Champion.

Tehtäväämme

Missiomme on työskennellä yhteistyössä innostamaan ja kouluttamaan opiskelijoita ja mahdollistamaan sosiaalisen ja taloudellisen menestyksen.

Näkemyksemme

Visio kattaa seitsemän sitoumusta, jotka sisällytetään visioon ja strategiaan 2025 liittyvään asiakirjaan ja joita tuetaan useilla toimilla.

Toimintamme ...

tukee arvojamme:

 • Oppimisen avulla voimme tarjota opiskelijoillemme, henkilökunnallemme ja yhteisöllemme aktiivisesti korkeakoulutuksen arvon edistämisen. Tämä perustuu siihen, että olemme sitoutuneet olemaan osallistavia ja oikeudenmukaisia palvelujen tarjoamisessa
 • Tuetaan oppijoita ja henkilökuntaa sekä aluetta, joka auttaa kaikkia saamaan luottamusta ja saavuttamaan potentiaalinsa. Tämä merkitsee kumppanuuden painopistettä lisäarvon lisäämiseksi ja ymmärryksen jakamiseksi - toimimme paremmin ja tehokkaammin yhdessä, olipa kyse sitten opiskelijoiden, henkilöstön, teollisuuden tai muiden sidosryhmien kanssa.
 • Innovatiivinen akateemisen tarjonnan ja ammatillisten palvelujen toimituksessa ja hallinnassa sekä suhteissamme yhteistyö- ja sääntelykumppaneisiin. Tämä mahdollistaa kulttuurimme, rakenteen, politiikkojen ja ihmisten kykyä johtaa huippuosaamiseen, vastata tarpeeseen ja toimittaa sen, mitä olemme saavuttaneet.
 • Kunnianhimoinen, mitä pyrimme antamaan opiskelijoille, henkilökunnalle ja kumppaneille ja miten me teemme sen, tunnustamalla, että oppimiselle ja tietämykselle ei ole rajoituksia. Tämä edellyttää innovatiivista, yritteliäistä ja joustavaa lähestymistapaa; halu innostaa uusia ideoita.

Käytetty tarkennus

Huippuosaamisen ajaminen työnantajan ja alan johtaman kurssikannan välityksellä, jotta ammattitaitoiset ammattilaiset voivat tukea ja vastata alueellisen, kansallisen ja kansainvälisen talouden tarpeisiin.

Sijoittaa opiskelijat keskelle mitä teemme

Tarjoamalla elinvoimainen, ystävällinen ja tukeva yhteisö, joka keskittyy jokaisen henkilön innoittamiseen henkilökohtaisten tutorien kautta, yksilöllisten tarpeiden tukemiseksi ja tyydyttämiseksi akateemisen huippuosaamisen avulla.

Miten toimimme

 • Me osallistumme ja kuuntelemme opiskelijoita kaikessa mitä teemme
 • Rakennamme molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuuksia
 • Toimitamme sen, mitä lupaamme
 • Pidämme prosessit yksinkertaisina ja tehokkaina
 • Odotamme ja toimimme
 • Kommunikoimme avoimesti ja säännöllisesti

Sijainnit

 • Wrexham

  Wrexham Glyndwr University, Mold Road, LL11 2AW, Wrexham

Kysymyksiä