Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Johdanto

Tietoa

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School on yksityinen, voittoa, riippumaton laki koulu akkreditoitu American Bar Association ja Higher Learning komissio.

Missiomme

The Mission Länsi Michigan University Thomas M. Cooley Law School on valmistella sen tutkinnon tuloa asianajajakuntaa integroidun ohjelman lakimiesharjoittelun stipendin sen ohjenuorana ja painopiste. Tämä tehtävä kuuluu osana laajaa pääsyä niille, jotka pyrkivät mahdollisuuden opiskella lakia, mutta vaatii, että niille, joille tätä mahdollisuutta tarjotaan tavata WMU-Cooley tiukka akateeminen standardeja.

Historiamme

WMU-Cooley on itsenäinen, valmistunut college lain hyväksymä American Bar Association (321 North Clark Street, Chicago, IL 60610, Puhelin: 312-988-5000) vuodesta 1975, Higher Learning komissio (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60602-2504 Puhelin: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) vuodesta 2001 ja jäsen North Central Association. WMU-Cooley on kasvanut alueellisen lain koulu Lansing, Michigan, yksi valtakunnallisen tason. Olemme maan suurin Oikeustieteen tohtori ohjelma ja kattavimmat akkreditoitu osa-aikainen oikeudellinen koulutusohjelmaan. Oikeudenmukainen ja objektiivinen periaatteet ja kova, käytännöllinen, asianajajaopintojen koulutus ovat luoneet merkittävän paikan WMU-Cooley keskuudessa Yhdysvaltain laki kouluissa.

Länsi Michigan University Thomas M. Cooley Law School perustettiin vuonna 1972 joukko asianajajat ja tuomarit johti silloisen korkeimman oikeuden Michigan korkeimman oikeuden, Thomas E. Brennan. Koulu nimettiin Thomas McIntyre Cooley, laillinen tutkija ja harjoitellaan asianajaja 19th century.

WMU-Cooley Law School opettaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja etiikan tarpeen olla menestys lakia ja arvokas yhteiskunnan jäsenenä. WMU-Cooley on kehittänyt laillinen opetussuunnitelman ja ohjelman tarkoituksena on valmistella opiskelijoita asianajotoimeen kautta kokenut opetuksen asianajajan taitoja. Opiskelija oppii soveltamaan oikeusteoriaan tilanteisiin he saattavat kohdata kuin harjoitellaan asianajajien. Osana WMU-Cooley Ammattitaito Plan, Cooley opiskelijat opetetaan myös ammattimaisuutta periaatteet hyväksymät Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School yhteisö.

WMU-Cooley on myös sitoutunut tarjoamaan laillinen koulutusta ihmisiä kaikilta elämänaloilta. WMU-Cooley on ylpeä erilaisia ​​kansallisia ja kansainvälisiä ylioppilaskunnassa, jossa opiskelijat, oikeudenmukaisia ​​ja objektiivisia maahanpääsypolitiikka, on mahdollisuus oppia lakia.

Sijainnit

  • Lansing

    Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Kysymyksiä