Keystone logo
West Liberty University Rikostuomioistuimen tiedeakatemia
West Liberty University

Rikostuomioistuimen tiedeakatemia

West Liberty, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8 550 / per semester *

Kampuksella

* osavaltion ulkopuolella / osavaltion sisällä: 4 358 dollaria / metro: 7 118 dollaria.

Johdanto

Rikosoikeus on yhteiskuntatieteiden laitoksen ohjelma, jossa yhdistyvät rikosoikeuden, sosiologian, sosiaalityön, psykologian, historian ja oikeustieteen osa-alueet. Opiskelijat opiskelevat eri opettajien kanssa, joilla on asiantuntemusta lain, nuorisorikollisuuden, neuvonnan, korjausten, ehdonalaisvalvonnan ja lainvalvonnan alalta. Opiskelijat kehittävät monenlaisia viestintätaitoja keskustelujen, esitysten ja kirjoitusten avulla.

Nämä taidot tarjoavat erinomaisen perustan uralle lainvalvonta-, ehdonalais-, ehdonalais-, neuvonta- ja lakiasiain alalla. Opiskelijat kokevat luentoja, luokkakeskusteluja ja käytännön harjoittelua eri lainvalvonta-aloilla. Opiskelijoiden on myös suoritettava 200 tunnin harjoittelu, jonka on tapahduttava opintojakson aikana.

Tämän ohjelman tunnusmerkki on sen joustavuus. Monia kursseja tarjotaan iltaisin, jotta ne sopivat työssäkäyville. Ohjelma tarjoaa myös siirtopisteitä hyväksytyille osavaltion poliisin, kunnallisen/paikallisen poliisin ja korjausakatemian suorittaneille. West Liberty University tarjoaa myös rikosoikeuden sivuaineen.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä