Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Johdanto

West Liberty Universityssä (WLU) tie työllistyvyyteen alkaa yhteenkuuluvuuden ja yhteisöllisyyden tunteesta. Tämä yliopisto sijaitsee lähellä Wheelingiä, Länsi-Virginian osavaltiossa, vilkkaan metropolialueen sydämessä. Se uskoo, että kun opiskelijat - niin läheltä kuin kaukaa - otetaan avosylin vastaan, he saavat itseluottamusta menestyä. Prosessi alkaa tarjoamalla tervetulleeksi toivottavan kodin tunteen. Rollie Williams International Center varmistaa tämän järjestämällä viikoittaisia aktiviteetteja ja tapahtumia, jotka rikastuttavat kulttuuria ja helpottavat sopeutumista ja integroitumista kampusyhteisöön.

Opiskelijat edustavat 32 maata, ja he voivat valita yli 70:stä akkreditoidusta pääaineesta ja jatko-ohjelmasta verkossa ja kampuksella. Kampuselämä on kuitenkin voittaja ilmeisistä syistä.

"Osallistuminen on avain siihen, että saat parhaan mahdollisen hyödyn yliopistokokemuksestasi. Jokaiselle löytyy jotakin, olivatpa kiinnostuksen kohteet sitten sosiaalisia, uskonnollisia, erityisiä, ammatillisia, osastokohtaisia tai kunniallisia." Yliopisto tarjoaa monia mahdollisuuksia osallistua kampuselämään yli 50 aktiivisen järjestön avulla.

WLU: n koko college kokemus merkitsee 24/7 pääsy Student Success Center, jossa opiskelijat kehittyvät keskeisiä jäseniä WLU yhteisön, sitoutumalla ohjelmia ja palveluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan mahdollisuuksiaan ja intohimonsa. Centre for Arts and Educationissa, joka on monipuolinen käytännönläheinen oppimislaboratorio, opiskelijat tutustuvat taiteisiin, luovuuteen ja teknologiaan.

E. Kent ja Barbara Culler Robinson Writing Center opettaa heitä kirjoittamaan löytöjään ja parantamaan kirjallisen viestinnän taitojaan - mikä on tärkeää niille, jotka haluavat johtaa organisaation kasvua. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto ja MBA-ohjelma täydentävät täydellisesti tätä tavoitetta.

Yhtä suosittuja vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kokea Appalakkien kulttuurin WLU:n kanssa, ovat BA in Community Education, BS in Psychology, BS in Biology, BA in Biology, MS in Biology, MA in Biology - Zoo Science ja MA in Education.

West Liberty University on tulevaisuuteen suuntautunut, nelivuotinen julkinen yliopisto, jolla on rikas perintö Länsi-Virginian vanhimpana korkeakouluna. West Liberty Academy perustettiin vuonna 1837 (26 vuotta ennen osavaltion liittymistä unioniin), ja se perustettiin vastaamaan korkeampien koulutusmahdollisuuksien tarpeeseen Appalakkien harjanteen länsipuolella. Oppilaitos on nimetty kaupungin mukaan, jossa se sijaitsee. West Liberty nimettiin 18. vuosisadan lopulla itsenäisyysjulistuksen tarjoaman uuden vapauden läntisimmäksi pisteeksi.

Tehtävänanto

Vuonna 1837 perustettu West Liberty University oli Länsi-Virginian ensimmäinen korkeakoulu. Nykyään olemme dynaaminen, osallistava, opiskelijakeskeinen yhteisö, joka viljelee tieteellistä tutkimusta, kokemuksellista oppimista, luovaa ilmaisua ja globaalia kansalaisuutta.

WLU on julkinen yliopisto, joka on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille kattavan koulutuksen perustutkinnosta korkea-asteen tutkintoihin ja toimimaan samalla alueen johtavana taiteen, koulutuksen, tutkimuksen ja taloudellisten mahdollisuuksien puolestapuhujana.

Visio

WLU pyrkii olemaan malli innovatiivisten, osallistava, ja transformatiivinen koulutus kaikkien saatavilla, joka vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan.

Pääsymaksut

West Liberty University korkeakouluhakemusvaatimukset ovat korkeakoulupolitiikan toimikunnan perustutkinto-instituutioiden politiikat.

Näiden korkeakouluhakemusvaatimusten lisäksi voi olla erityisiä vaatimuksia pääsylle sellaisiin ohjelmiin kuin hammashygienia, lääketieteelliset laboratoriotieteet, hoitotyö, musiikki, opettajankoulutus, Regents Bachelor of Arts -ohjelmat, BLA, BAS ja jatko-opinnot.

Apurahat ja rahoitus

West Liberty University apurahat

West Liberty University Scholars -ohjelma perustettiin houkuttelemaan parhaita akateemisia opiskelijoita. Opiskelijat, jotka tulevat ensimmäistä kertaa fuksiksi, voivat saada yhden kolmesta Scholars-ohjelman nimityksestä. Neljän vuoden akateemisen stipendin lisäksi opiskelijat saavat muita etuja tästä ohjelmasta.

Outside Scholarships

Joka vuosi West Liberty University hyväksyy lukemattomia dollareita opiskelijoillemme myönnettävää ulkopuolista stipendirahoitusta.

Länsi-Virginian apurahat ja apurahat

Länsi-Virginia tarjoaa vuosittain yli 100 miljoonaa dollaria taloudellista tukea yliopistolle. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä opiskelijat löytävät kaikki saatavilla olevat valtion tukemat tukiohjelmat. Valtion varoja voivat saada opiskelijat, jotka ovat vasta aloittamassa toisen asteen opintojaan, ja opiskelijat, jotka haluavat tehdä uranmuutosta ja tarvitsevat uuden todistuksen.

Tutustu West Lib -stipendiin

Ole hyvä ja osallistu johonkin kampusvierailupäivistämme ja sinulla on mahdollisuus voittaa 1 000 dollarin stipendi osallistuaksesi West Liberty University . Vierailemalla kampuksella voit nähdä kampuksen opiskelijan silmin, tavata ja keskustella opettajien ja henkilökunnan kanssa, kokea kaiken WLU:n tarjonnan ja sinulla on mahdollisuus voittaa 1 000 dollaria.

Sijainnit

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Kysymyksiä