Keystone logo
© University of Warwick
University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

Johdanto

Ota täydellinen ensimmäinen askel kohti perustutkintoa liittymällä Warwickin kansainväliseen perusohjelmaan (IFP).

Opiskelu Warwickissa tarkoittaa liittymistä maailman johtavaan yliopistoon. Valitsemalla Warwickin IFP:n opiskelupaikan annat itsellesi parhaan mahdollisen alun perustutkinto-opinnoillesi.

Intensiivisen opetuksen ja jatkuvan tuen avulla voit kehittää itseluottamusta muuhunkin kuin vain opintoihin ja valmistautua valitsemaasi korkeakoulututkintoon.

Voit valita monista eri oppiaineista, jotka antavat sinulle akateemiset tiedot, taidot ja englannin kielen taidot, joita tarvitset edetäksesi valitsemaasi perustutkintoon. Kehität myös itseluottamustasi ja pääset osaksi Warwickin vilkasta yhteisöä.

Warwickin IFP-opiskelijana saat taatun ehdollisen tarjouksen, jos päätät opiskella vastaavaa perustutkintokurssia Warwickissa ohjelman päätyttyä.

Miksi Warwick

Warwickin yliopisto on maailman johtava Russell Group -yliopisto, joka on laajalti tunnustettu johtavaksi yliopistoksi tutkimuksessa ja koulutuksessa.

Warwickin kansainvälisellä säätiöohjelmalla on pitkä historia kansainvälisten opiskelijoiden auttamisessa pääsemään Warwickiin ja muihin huippuyliopistoihin. Se on tarkoitettu lukiolaisille ympäri maailmaa, joiden opetussuunnitelmat eivät mahdollista suoraa pääsyä yliopisto-opintoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa - lisätietoja siitä, ketkä voivat hakea kurssille, löydät pääsyvaatimuksistamme.

Asiantunteva henkilökuntamme on alan parhaita osaajia. He ovat syvästi sitoutuneita ja intohimoisia auttamaan sinua saavuttamaan tarvitsemasi tulokset. Tiimimme työskentelee kanssasi varmistaakseen sujuvan siirtymisen opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Opiskelemalla jollakin 10 akateemisesta opintopolusta voit erikoistua oppiaineeseesi ja kehittää samalla akateemisia taitoja, joita tarvitset tulevia perusopintojasi varten. Aiemmat Warwickin IFP-opiskelijat ovat edenneet yli 70 eri tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Ensimmäisestä päivästä lähtien olet osa kulttuurisesti monipuolista ja verkostoitunutta yhteisöämme yhdessä yli 30 eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa. Olet osa Warwickin yliopistoa ja pääset käyttämään kerhojamme, yhdistyksiämme ja tilojamme samalla kun asut ja opiskelet kauniilla ja turvallisella kampuksellamme Yhdistyneen kuningaskunnan sydämessä.

Syitä valita Warwickin IFP

 • Sinusta tulee Warwickin opiskelija, ja koet elämää kampuksella, jossa sinulla on kampusmajoitus ja pääsy kaikkiin tiloihin, klubeihin ja yhdistyksiin. Meillä on yli 250 opiskelijoiden johtamaa yhdistystä, joten jokaiselle löytyy jotakin.
 • 40 vuoden kokemus korkealaatuisesta opetuksesta ja kansainvälisten opiskelijoiden tukemisesta. Kyseessä on yksi maailman pitkäaikaisimmista säätiöohjelmista, joka aloitettiin vuonna 1983.
 • Valittavana on 10 erikoisalaa, joita opettavat erikoistuneet tutkijat.
 • Akateemista englannin opetusta, joka on räätälöity opiskelemaasi aihealueeseen ja kykyihisi, jotta saat ohjelmasta kaiken irti.
 • Taattu ehdollinen tarjous useisiin Warwickin perustutkinto-ohjelmiin, kun suoritat IFP:n.
 • IFP:n opiskelijat jatkavat opintojaan Warwickissa ja muissa huippuyliopistoissa. Yli 75 prosenttia IFP-opiskelijoistamme pääsee Russell Group -yliopistoihin.

Yliopisto Englannin sydämessä

Warwickin kampusta on vaikea voittaa, ja se sijaitsee ihanteellisella paikalla West Midlandsin ja Warwickshiren rajalla. Sieltä on helppo päästä suuriin kaupunkeihin: Coventry (vain kolme mailia lounaaseen), Birmingham, ja Lontoon keskustaan , mutta samalla se tarjoaa rauhaa kauniilla ja vehreällä kampuksella. Olemme aivan Englannin keskustassa, jonne on helppo päästä junalla, autolla tai lentokoneella kaikkialta Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja ulkomailta.

Kampus sijaitsee lähes 300 hehtaarin luonnollisella maaseudulla, jossa on järviä, metsiä ja kauniisti hoidettuja puutarhoja, joissa voit rentoutua ja paeta pääkampuksen vilinää.

Kampuksen tilat ovat maailmanluokkaa, ja siellä on erinomaiset opetus- ja oppimistilat, ympärivuorokautinen kirjasto, taidekeskus ja elokuvateatteri, upouusi urheilu- ja hyvinvointikeskittymä, ja ravintolat ja kahvilat.

Pääsymaksut

Entry Requirements

The Warwick IFP is designed for students who require additional study before they can join an undergraduate degree in the UK, usually because their local curriculum is not accepted for direct entry to undergraduate study.

For this reason, we do not accept students who have studied A Levels, IB Diploma, or any other qualification that allows progression directly to a UK university.

The lists below show the typical level of offers that we will make, according to the type of qualification being studied - National School Qualifications and/or International School Qualifications. All applicants are also required to show that their English language ability meets our minimum standards, as well as submit a personal statement according to our guidance.

Some of our courses have subject-specific requirements:

 • For our Finance, Mathematics and Statistics, Economics, and Computer Science courses, Mathematics is required, and you will have specific grade requirements for this subject.
 • For our Physics and Engineering IFP, Mathematics and Physics will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.
 • For our Biological Sciences and Psychology IFP, either Biology or Psychology will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.

International School Qualifications

 • IGCSEs/GCSEs - at least 4 subjects at grade A or above, with remaining subjects no lower than grade B
 • AS Levels - at least 3 subjects at grade B or above
 • IB Certificate - at least 5 points in all subjects taken

English Language Requirements

All applicants are required to show that their English ability is at a suitable level for their IFP course - the level required depends on which IFP course you wish to study. You do not need to have an English Language Test to apply - we can still assess you for a place on the program and if you are successful, we will issue an offer that is conditional on you submitting an acceptable English language qualification ahead of the course starting.

Several English language tests are accepted; some of the most frequently offered ones are detailed below. Applicants who require a visa to study in the UK will be required to provide a Secure English Language Test (SELT), due to the visa requirements set by the UK Government. Please note that certain English tests (including IELTS and PTE) must be taken within two years before the start of your IFP course.

Viisumivaatimukset

Saatat vaatia viisumin opiskellaksesi Isossa-Britanniassa Warwick IFP n kautta, jos olet Euroopan ulkopuolelta etkä ole oikeutettu EU:n sovittelujärjestelmään.

Jos tarvitset viisumin opiskellaksesi Isossa-Britanniassa, sinun on yleensä haettava opiskelijareittiä.

Osana hakuprosessia kysymme sinulta, tarvitsetko viisumin opintoihisi. Jos teet niin, sinulle annetaan opintojen hyväksymisvahvistus (CAS) -numero. Aloitamme CAS-numeroiden myöntämisen ehdottomien tarjousten haltijoille noin kolme kuukautta ennen kurssin alkua.

Saat täydelliset ohjeet ja ohjeet hakutiimiltä CAS-numerosi vastaanottamiseen oikeaan aikaan.

Apurahat ja rahoitus

Warwick International Foundation -ohjelman 40-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme useita akateemisia stipendejä erinomaisille hakijoille, jotka liittyvät 2024-25 Warwick IFP :hen. Yhteensä meillä on käytettävissä 40 000 puntaa stipendejä, ja 17 apurahaa myönnetään.

Apurahat jaetaan seuraavasti:

 • Kaksi (2) johtajan stipendiä , kumpikin 5 000 puntaa, varattu erinomaisille opiskelijoille, jotka voivat osoittaa esimerkillisiä aikaisempia akateemisia saavutuksia ja sitoutumista tuleviin opintoihinsa ja tutkintoihinsa.
 • Viisitoista (15) vuosipäivän stipendiä, kukin 2 000 puntaa, perustuen opiskelijoille, jotka ovat toimittaneet erinomaisia henkilökohtaisia lausuntoja, jotka osoittavat heidän sitoutumisensa tuleviin opintoihinsa ja tutkintoonsa.
  • 10 £ 2,000 -juhlavuoden stipendistämme on varattu opiskelijoille, jotka hakevat Kiinasta (Manner), Taiwanista, Indonesiasta, Malesiasta, Japanista, Etelä-Koreasta, Thaimaasta, Venäjältä, Kazakstanista tai Nigeriasta.
  • Loput 5-vuotispäivän apurahat ovat avoimia opiskelijoille, jotka hakevat miltä tahansa alueelta.

Rankingit

 • Warwick on sijalla 10 Iso-Britanniassa, 19. Euroopassa ja 64. maailmassa . (2023 QS World Ranking).
 • Yliopisto on tunnustettu Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi yliopistoksi opetuksen laadusta "The Good University Guide", kansainvälisesti arvostettu brittiläinen yliopistojen ranking-opas, jonka julkaisee "The Sunday Times".
 • Warwickilla on 20 ainetta kymmenen parhaan joukossa (mukaan lukien taloustiede, tietojenkäsittelytiede, liiketalouden ja johtamisen opinnot, politiikka ja laskentatoimi sekä rahoitus) "The Complete University Guide 2022" -julkaisussa.

Sijainnit

 • Coventry

  University of Warwick, Avon Rd, Coventry, United Kingdom, CV4 8UW, Coventry

Kysymyksiä