Keystone logo

Warsaw Film School

A logo

Johdanto

Warsaw Film School - 15 vuotta elokuvissa ja innovaatioissa

Warsaw Film School perusti vuonna 2004 puolalainen elokuvaohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Maciej Slesicki ja yksi maan suosituimmista näyttelijöistä, Boguslaw Linda - Andrzej Wajdan viimeisen elokuvan Afterimage päähenkilö.

Akatemia on ainutlaatuinen elokuvalaitos, yksi kolmesta maassa, joka myöntää BA -tutkintotodistuksia, ja ainoa kulttuuriministeriön suojeluksessa oleva taidekoulu, jolla on BA International Studies in English.

Puolan pääkaupungissa sijaitseva Warsaw Film School on elokuvaopetuskeskuksen keskipiste, johon kuuluu myös elokuvaprofiilinen lukio, lukio, ammattikorkeakoulu, arthouse-elokuvateatteri Kino Elektronik ja tuotantoyhtiö.

Warsaw Film School -lehtorit, kuten helmer Krzysztof Zanussi ja Oscar-ehdokas Bartosz Konopka, ovat tunnetuimpia puolalaisia ja kansainvälisiä elokuvantekijöitä, elokuvan ja uuden median asiantuntijoita. Vuonna 2010 Warsaw Film School muutti upouudelle kampukselle, jonka kapasiteetti on 2600 neliömetriä ja joka tarjoaa tilaa elokuville ja valokuvauksille, pimeitä huoneita, jälkituotantotiloja ja huippuluokan äänistudion.

Valmistunut Dorota Kobiela oli ehdolla Oscar -palkinnon saajaksi Loving Vincentistä. Tämä oli toinen Oscar -ehdokkuus, josta koulumme valmistuneet voivat olla ylpeitä. Ensimmäinen luovutettiin vuonna 2015 Tomasz Śliwińskiille dokumenttielokuvastaan "Our Curse".

Warsaw Film School on Puolan ydin, maa, joka tuottaa noin 60 elokuvaa vuodessa ja osallistuu 20-30 kansainväliseen yhteistuotantohankkeeseen vuodessa. Olemme keskellä dynaamisesti kehittyvää audiovisuaalista markkinoita, jolla on vahvat elokuvaperinteet ja kiintymys elokuvaan henkilökohtaisena ja poliittisena ilmaisumuotona.

Warsaw Film School järjestää erilaisia koulutus-, taide- ja ammattitapahtumia, mukaan lukien Script Fiesta - Euroopan ainoa täysin avoin festivaali, joka on omistettu valkokankaalle kirjoittamiselle. Satoja ammattilaisia kokoontuu vuosittain mestarikursseille, työpajoille, pitching-istunnoille ja sosiaalisille tapahtumille. Erikoisvieraiden joukossa ovat Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion ja Sundance 2016 -voittaja Israelista - Elite Zexer.

Sijainnit

  • Warsaw Film School 7 gen. Zajączka st., 01-518, Warsaw

Kysymyksiä