Keystone logo
Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Johdanto

Laki muodollisesta tutkimuksesta on ollut osa Wake Forest Universitya vuodesta 1894 . Vuosien varrella Wake Forest on kehittynyt pienenä baptistisessa yliopistossa miehille, joka sijaitsee Pohjois- Raleigh- pohjoispuolella, North Carolinaon , riippumattomaan, moniulotteiseen, kansallisesti tunnustettuun yliopistoon, joka sijaitsee Winston-Salemissa . Wake Forest University School of Law on kasvanut ja toisinaan johtanut laitoksen kehittämistä, johon se kuuluu. Oikeuskoulu , joka on työskennellyt muuttuvien ammattialan tarpeiden tyydyttämiseksi ja opiskelijoiden muuttuvien tarpeiden tyydyttämiseksi, on edelleen johtava oikeudellinen koulutus mallinnettaessa sitoutumista ja ammattitaitoa akateemisen huippuosaamisen ja perusteellisen sitoutumisen palveluun.

Tehtävämme

Koulumme pyrkii valmistamaan opiskelijamme lakien soveltamisesta Yhdysvalloissa. Jotkut valmistuneista tulevat käyttämään oikeustieteellistä koulutustaan ​​tärkeitä tarkoituksia varten, paitsi lakiasiat, mutta tunnemme, että jokainen tutkinnon suorittanut henkilö voidaan ottaa vastaan ​​baarissa missä tahansa 50 valtiossa. Siksi meillä on vastuu antaa opiskelijoillemme oikeudellinen tietämys ja osaaminen, jolla he voivat rakentaa palvelun elämää laillisen ammattiin. Meidän on yritettävä saada jokaiseen opiskelija kunnioittaa oikeusvaltioperiaatetta, omistautua julkisen palvelun ihanteellisuuteen ja sitoutua perusammattien arvoihin: rehellisyys, ahkeruus, osaaminen, älykkyys ja kansalaisuus. Opiskelijoiden rekrytoinnissa ja valmistuneiden sijoittamisessa koulumme suuntautuu yhä enemmän kansalliseen suuntautumiseen, mutta ylläpidämme ja jatkamme erityistä suhdetta valtion ja alueen kanssa. Koulumme on pieni perinteen ja muotoilun takia. Tavoitteenamme on luoda akateeminen yhteisö, joka yhdistää opiskelijat, tiedekunnan, henkilökunnan, alumnit ja ystävät laajennetussa, uskollisessa perheessä. Meidän on huolehdittava yksittäisen opiskelijan henkilökohtaisesta kehityksestä, ja meidän tulisi rohkaista kaikkia oppilaita huolehtimaan toisistamme ja Wake Forest Universitystä. Aiomme päästä eroon kaikista taloudellisista tai etnisistä esteistä, jotka ovat saattaneet jättää oikeustieteellisiä henkilöitä menneisyydessä. Uskomme, että tiedekunnan on sitouduttava opettamiseen ja oikeudelliseen apuun. Näitä toimintoja pidämme yhtenäisen ammatin synergistisinä piirteinä. Erinomainen opetus on keskeinen koulutusprosessiin; oikeudellinen apuraha tiedottaa prosessista ja edistää lain parantamista. Pyrimme houkuttelemaan tiedekunnallemme henkilöitä, joiden luonne ja käyttäytyminen ovat esimerkkejä koulun ja hänen tehtävänsä perustavanlaatuisista ammatillisista ja henkilökohtaisista ideoista. Wake Forestin opinnoilla korostuvat perustavanlaatuiset lakimiesten taidot. Luokat ovat pieniä. Opettajat pääsevät oppilaiden ulkopuolisiin oppilaisiin. Kaikilla kursseilla opettajat korostavat juridista analyysia ja kriittistä ajattelua ja kannustavat opiskelijoita ottamaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset olosuhteet, joissa lailliset periaatteet ja säännöt toimivat, sekä tapoja, joilla asianajajat käyttävät näitä periaatteita ja sääntöjä käytännössä. Uskomme, että asianajajien on kyettävä kommunikoimaan selkeästi ja vakuuttavasti, painotamme taidon kirjoittamisen ja suullisen viestinnän kehittämistä. Tunnustamme myös tarve opettaa oppilaitamme informaatioteknologian tehokkaaseen käyttöön. Ymmärrämme, että valmistaudumme opiskelijoihimme elämään ja työskentelemään muuttuvassa maailmassa, johon vaikuttaa kansainvälinen kehitys ja globalisaatio.

Sijainnit

  • Winston-Salem

    Wake Forest University School of Law PO Box 7206 1834 Wake Forest Road Winston-Salem, NC 27109-7206 USA, NC 27109, Winston-Salem

Kysymyksiä