Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

Johdanto

Osoitteessa Vermont Law and Graduate School oppiminen on suunnattu tarkoitukseen ja toimintaan.

VLGS:n akateemisissa ohjelmissa yhdistyvät vankka oikeus- ja politiikkapohja keskittyen yhteen tai useampaan erikoistumisalueeseen. Käytännön, reaalimaailman kokemus, joka on hankittu työskennellessä lakiklinikoilla ja harjoitteluissa, antaa opiskelijoille mahdollisuuden hioa asiantuntemustaan ja sovittaa kykynsä intohimoihinsa.

Oppimista tapahtuu kaikkialla: kampuksella – luokkahuoneissa, konferenssihuoneissa, kirjastossa ja illallisseminaareissa – ja kampuksen ulkopuolella – oikeussaleissa, asiakastoimistoissa, kaupungin kokouksissa, sovitteluistunnoissa, lausunnoissa ja lainsäädännöllisissä kuulemishuoneissa. Se on oppimisympäristö, jota ohjaavat opiskelijat, jotka haluavat enemmän yhteistyötä kuin kilpailua.

Vermont Law and Graduate SchoolAkateemisten ohjelmien tarkoituksena on muuttaa oikeudellinen asiantuntemus ja taidot seurauksen työkaluiksi. Tiedekunnan jäsenet, tunnetut lakitutkijat ja oikeusalan ammattilaiset tarjoavat laajan kurssiluettelon, joka sisältää useimmat ympäristöoikeudelliset kurssit kaikista Yhdysvaltojen lakikouluista. Parhaiten arvostettu Environmental Law Center valmistaa opiskelijoita johtajuuteen erikoistuneiden laitosten ja klinikoiden harjoittelun kautta. Kansainvälisten ohjelmien avulla opiskelijat voivat laajentaa ymmärrystään globaalista politiikasta ja lainsäädännöstä ja testata lainopillisen käytännön vesiä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Julien and Virginia Cornell Library, yksi maan parhaista ympäristölakiresursseista, tukee opiskelijoita ja tiedekuntaa heidän oppiessaan ja harjoittaessaan.

Yhteisö

Vermont Law and Graduate School on erilainen lakikoulu, ja yksi tärkeä syy on yhteisössämme. Oppilaat kalastavat White Riverillä kesällä oppituntien välillä. He pitävät päivällisjuhlia, valmistavat omaa olutta ja kuulevat Vermontin kuvernööriltä rikosoikeusjärjestelmän muutosten tärkeydestä.

Vermontin tapaan verkkotunnuksen Vermont Law and Graduate School yhteisö on pieni ja syvästi sitoutunut. Se on intohimoinen joukko opettajia, opiskelijoita ja henkilökuntaa, jotka välittävät sekä naapureistaan että maailman muuttamisesta. Yhteisöön kuuluu alumnimme, joilla on yhteinen side ja rakkaus tähän pikkukaupunkiin Vermontissa, vaikka he voivat olla hajallaan eri puolilla kansakuntaa ja ulkomailla. He pitävät toisistaan huolta, auttavat nykyisiä opiskelijoita löytämään työtä ja harjoittelupaikkoja ja säilyttävät sitoutumisen maailman ja naapurustojen muuttamiseen.

Yhteisömme toimiminen vaatii monia osia. Kampuksemme on syvästi sitoutunut terveisiin, kestäviin ympäristökäytäntöihin on yksi osa sitä. Täältä löydät kompostoituvat wc:t ja aurinkoenergialla toimivan sähköauton laturin käytettäväksi.

Arvomme ja sitoutumisemme tasa-arvoon ovat myös osansa. Kaupungin kokouspäivänä koulu sulkeutuu, jotta opiskelijat, opettajat ja henkilökunta voivat osallistua tähän tärkeään New Englandin demokraattiseen perinteeseen.

Lopuksi itse paikka – ja rakkaus ja sitoutuminen ulkoilmaan – edistävät yhteisöllistä kokemusta. Käytämme hetken yhteydenpitoon toisiimme ja ympäristöömme. Olipa kyseessä vaellus lähellä Kent's Ledgeä tai vierailemalla varustevajassa lainataksesi murtomaasuksia, lumikenkiä ja kanootteja. Kun sää on pahimmillaan, uusi huippumoderni kuntokeskus tarjoaa laitteita ja ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, ohjattua meditaatiota ja spinningiä.

Pääsyvaihtoehto 2

Viisumivaatimukset

Sijainnit

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Ohjelmat

Kysymyksiä