Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Johdanto

Zürichin yliopisto

Zürichin yliopisto (UZH) on 28 000 ilmoittautunutta opiskelijaansa Sveitsin suurin yliopisto. Vuonna 1833 perustettu UZH oli Euroopan ensimmäinen yliopisto, jonka perusti demokraattinen poliittinen järjestelmä. tänään UZH on yksi saksankielisen maailman johtavista yliopistoista. Seitsemän tiedekuntaa, jotka kattavat noin 100 eri aihealuetta, koostuva yliopisto tarjoaa laajan valikoiman kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. ohjelmia. Lisäksi UZH: n täydennyskoulutusohjelmat tarjoavat erinomaiset oppimismahdollisuudet.

143559_Irchel-005.jpg

Oikeustieteellinen tiedekunta

Monivuotisen kokemuksensa ansiosta LL.M. ohjelmat tarjoavat opiskelijoilleen akateemisen koulutuksen korkeimmalla tasolla. Oikeustieteellinen tiedekunta tarjoaa paitsi laajimman valikoiman erilaisia erikoistumisalueita Sveitsissä, mutta myös erinomaisella paikalla erinomaisella verkostollaan tunnettuja professoreita kaikkialta maailmasta, jotka luennoivat monista ohjelmista ja kursseista.

OTK Zürichin yliopiston kansainvälinen liikeoikeus

OTK Zürichin yliopiston kansainvälinen liikeoikeus tarjoaa käytäntöön liittyvää jatko-opintoja korkeimmalla tasolla.

Huolellisesti valituilla erikoistumisalueillaan LL.M. Kansainvälinen liikeoikeus täyttää globalisoituneen yritysmaailman oikeudelliset tarpeet, ja se:

 • Voidaan suorittaa kokopäiväisesti tai työhön.
 • Erinomainen pitkä kokemuksellaan.
 • Sille on ominaista erinomainen kansainvälisesti tunnettujen luennoitsijoiden verkosto.
 • Tarjoaa laajimman erikoistumisalueen Sveitsissä.
 • On kansainvälisesti suuntautunut matkoilla Yhdysvaltoihin, Kiinaan ja EU: hun.
 • Tarjoaa osallistujilleen erinomaista tukea opintojen aikana.
 • Kannustaa keskusteluun ja keskusteluun.
 • Tukee vaihtoa opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä intensiivisten viikonloppujen kautta seminaarihotelleissa.
 • Tarjoaa osallistujille henkilökohtaista ohjausta opinto-ohjelman aikana ja tarjoaa pääsyn Zürichin yliopiston tarjontaan.
 • Voitto Zürichin yliopiston Europa-instituutin tarjoamasta tarjouksesta.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

Sijainti

Sveitsillä on paljon tarjottavaa kulttuurisen monimuotoisuuden, kielten, upeiden maisemien ja tietysti sen ihmisten suhteen. Sveitsissä asuu noin 8,1 miljoonaa ihmistä, ja maassa on neljä virallista kieltä: saksa, ranska, italia ja romania. Sveitsillä on ollut taloudellinen vakaus viime vuosikymmeninä. Huolimatta Sveitsin luonnonvarojen puutteesta ja siitä, että Sveitsin talous on hyvin riippuvainen viennistä, sen BKT asukasta kohti on suurempi kuin useimmissa muissa teollisuusmaissa.

Sveitsin väestöllä on kaiken kaikkiaan korkea elintaso, ja Sveitsillä on vahva maine laadukkaista palveluista monilla aloilla, kuten terveydenhuolto, teollisuus, julkinen liikenne, koulutus jne. Maailmantalouden kilpailukyvyn raportissa Foorumi 2015/2016, Sveitsi ylittää yleisen sijoituksen. "Brainforce" on arvostettu myös Sveitsissä, mikä näkyy Sveitsin johtavassa asemassa "European Innovation Union Scoreboard 2016" -listalla.

Opiskelijaelämä

Opiskelu Zürichissä tarkoittaa asumista Sveitsin vilkkaassa ja jännittävässä kulttuuripääkaupungissa. Paljon enemmän kuin liike- ja rahoituskeskus, Zürich tunnetaan myös nimellä "pieni iso kaupunki". Tämä johtuu siitä, että Zürich tarjoaa kaikki kaupunkielämän edut ja samalla houkuttelevat virkistysmahdollisuudet aivan hotellin lähellä, upean kauniin järven ja läheisten vuorten kanssa.

Kampuksen ominaisuudet

Paikka

Sveitsillä on paljon tarjottavaa kulttuurisen monimuotoisuuden, kielten, upeiden maisemien ja tietysti sen ihmisten suhteen. Sveitsissä asuu noin 8,1 miljoonaa ihmistä, ja maassa on neljä virallista kieltä: saksa, ranska, italia ja rooma. Sveitsi on nauttinut taloudellisesta vakaudesta viime vuosikymmeninä. Huolimatta Sveitsin luonnonvarojen puutteesta ja siitä, että Sveitsin talous on erittäin riippuvainen viennistä, sen BKT asukasta kohti on korkeampi kuin useimmissa muissa teollisuusmaissa.

Sveitsin väestöllä on kaiken kaikkiaan korkea elintaso, ja Sveitsillä on vahva maine korkealaatuisista palveluista monilla aloilla, kuten terveydenhuollossa, teollisuudessa, julkisessa liikenteessä, koulutuksessa jne. Maailman talousfoorumin vuosina 2015–2016 julkaisemassa Global Competitiveness Report -raportissa Sveitsi on yleisen sijoituksen kärjessä. "Brainforcea" arvostetaan suuresti myös Sveitsissä, ja tämä näkyy Sveitsin johtavassa asemassa Euroopan innovaatiounionin tulostaulussa 2016.

Opiskelijaelämä

Opiskelu Zürichissä tarkoittaa asumista Sveitsin vilkkaassa ja jännittävässä kulttuuripääkaupungissa. Paljon enemmän kuin liike- ja rahoituskeskus, Zürich tunnetaan myös nimellä "pieni suurkaupunki". Tämä johtuu siitä, että Zürich tarjoaa kaikki kaupunkielämän edut ja samalla houkuttelevat virkistysmahdollisuudet kynnyksellään hämmästyttävän kauniilla järvellä ja läheisillä vuorilla.

  Sijainnit

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Kysymyksiä