Keystone logo
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Johdanto

Beyond Excellence

Käyttämällä Innovative Technology

100% koulutus On-Line Suunniteltu erityisesti On-Line Distribution Opiskelu mistä päin maailmaa tahansa

korkea laatu

Valtuuttama valtion Florida, USA Menetelmät ja materiaalit Harvard Business School

joustavat aikataulut

Salli tutkimus ja työskennellä samanaikaisesti Täydellinen Racing helpottaa lyhyen aikavälin

kohtuulliset kustannukset

Tehokas toiminta Muuttaminen Student Säästöt Edullisemmin ja High Quality

kasvatusfilosofian

Florida University UTH käyttää Web-sivun globaalia portaalia ja tärkeimmät tukiasemaan tarjota verkossa koulutusjärjestelmään. Tätä varten UTH Florida yliopisto on kehittänyt e-oppimisen portaali helppoa ja dynaaminen yhteys, jonka avulla opiskelijat voivat ottaa luokat turvallisessa ja ammattimaisessa ympäristössä. Florida UTH Yliopisto tarjoaa opiskelijoille ja ohjaajien kaikki oppimateriaalia ja materiaalien kautta verkko-oppimisympäristön. Kaikki oppimateriaalia, mukaan lukien tiedot kolmansien osapuolten toimittamien, tulee saataville kautta keskitetyn alustan.

Kaikki käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa alustan sekä synkroninen ja asynkroninen. On asynkroninen toiminta, jossa kaikki osallistujat ei tarvitse olla läsnä tai kytketty samaan aikaan, kuten vuorovaikutus foorumeilla, posti, wikit, jne. Toisaalta, synkroninen toiminta on vuorovaikutuksia reaaliaikaisesti tai elää, ja ovat muun muassa chat tai videoneuvottelu.

Oppiminen alusta Florida University UTH on suunniteltu toimimaan minkä tahansa PC, kannettava tietokone tai tabletti, käyttää web-selainta pääsy Internet-yhteys.

UTH jotka opiskelevat Floridassa?

UTH Florida yliopisto perustettiin vastaamaan tarpeisiin maahanmuuttajayhteisö Floridassa ja Yhdysvalloissa. Tarjoamalla joustavuus online opetuksen ja edullinen Lukukausimaksuja, UTH Florida yliopisto arvioi valmistuneiden saavuttamaan parempia tasoja uransa kehittymisestä ja talousnäkymät pitkällä aikavälillä.

Samalla, UTH Florida on ihanteellinen valinta opiskelijoille Latinalaisessa Amerikassa, jotka haluavat parantaa heidän urakehitystään hankkimalla koulutus määrin yliopiston myöntämä hyväksymä opetusvirasto valtion Florida. Amerikkalainen tutkintotodistus saattavat luulla markkinoille, joilla on suurempi kaupallista arvoa ja olla paremmat mahdollisuudet siirtää muihin maihin.

Online

Innovatiivinen + High Quality + kustannukset Modest

Florida UTH University toimii 100% verkossa ja tarjoaa palveluitaan virtuaaliympäristössä suunniteltu erityisesti tätä tarkoitusta varten ja toteuttamaan asianmukaisia ​​toimenpiteitä vastaamaan koulutustarpeisiin oppilaille teknologioita. Tarjoamme laatua oppimiskokemuksia läpi ongelmanratkaisu, vaikka me kannustaa luovuuteen ja innovaatioihin.

UTH Florida University on sitoutunut mallin etäopiskeluna. Uskomme, että online-koulutus on häiritsevä innovaatio 21. vuosisadalla, joka rikkoo paradigma korkeakoulutuksen joka lopultakin kohtuuhintaista opetusta ja laadukkaita palveluja kaikille ja kaikkialla, mikä mahdollistaa meidän yhteisöjä ja maita kasvamaan ja menestymään.

joustava

Online koulutus tarjoaa suurta joustavuutta aikataulujen tutkimuksessa aika voi opiskelijoiden ajoittaa opintonsa ja tehtävien aikataulussa, joka on kätevin, heille työskennellä joustavasti ja tuloja opiskellessaan tutkinto, joka auttaa heitä parantamaan taloudellisia näkymiä.

Modest kustannukset

Online koulutus on yksinkertainen, ei tavallinen vaihtoehtoja ja niin ei tarjoa "kokemus Yliopistojen." Vastineeksi verkkojärjestelmä tarjoaa edullisempaa reittiä hankkimaan koulutus ja työkalut, joita halutaan.

korkea laatu

Case Method

Kaikki kurssit jatko-opinnoissa tehdään käyttäen tapauksessa tapa saavuttaa upottamalla opiskelijoiden todellisissa tilanteissa, jotka vaikuttavat yritysten ja vaatii opiskelijaa kehittämään, läsnä ja puolustaa ratkaisuja kohtaan tarjoamia vaihtoehtoisia toisille opiskelijoille. Tämä menetelmä vaatii aktiivista osallistumista opiskelijoiden ja kehittämistä kriittistä ajattelua.

Tapaus menetelmä opetetaan diagnostinen työväline ongelma-analyysi ja hahmontunnistuksen, se on suunniteltu oppia ohjaajien haluavat oppia muiden opiskelijoiden ympäristössä edistävä jakaa kollektiivinen kokemuksia ja ainutlaatuisia näkökulmia kullekin opiskelijalle.

Sisällä keskustelu kunkin tapauksen heitä opetetaan erityisiä liiketoiminnan työkaluja ja sovelletaan erityisesti tilanteita, jotka ovat analysoitavana. Se vaatii opiskelijat ongelman selvittelyn, kehittämään ratkaisuja, harkita vaihtoehtoja ja valita toimintasuunnitelma. Suositukset kunkin opiskelijan jaetaan muiden opiskelijoiden ja puolusti avointa keskustelua, joka stimuloi ryhmä yhteistyötä, kehittää viestintätaitoja ja kriittinen analyysi vaihtoehdoista.

Harvard Business School Publishing

Tapaus käyttämät aineet UTH Florida University on kehitetty ja jaettu Harvard Business School ja Harvard Business Publishing. Lisäksi kaikki ohjaajat UTH Floridan yliopistossa on koulutettu käyttämään asian menetelmän Harvard Business School professorit.

Ja oppimateriaalia saadut Harvard Business School Publishing ovat tärkeitä tekijöitä tavoitteemme on tarjota korkea laatu koulutusohjelmissa tarjoamme alalla liiketalouden.

Leviämistavoista espanjaksi

Kaikki kursseja Florida University UTH tehdään 100% espanjaksi. Siksi opiskelijat ei tarvitse oppia Englanti hankkia koulutus yliopistossa sijaitsee Floridan osavaltiossa.

Periaatteet opetetaan koulutusta liiketalouden ovat yleismaailmallisia, ja siksi ei ole tarvetta kääntää oppia soveltamaan niitä uran opiskelija. Tavoitteena Florida yliopisto on työvoimayksikölle välittää ja kehittää tarvittavat työkalut uran liike-elämässä ja tuntemus Englanti, vaikka suositeltava, ei ole tarpeen menestyksekkään uransa.

Opiskelijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan Englanti kannustetaan ilmoittautua erikoistuneiden kielellä ohjelmissa.

lisenssi

UTH Florida University on hyväksytty ja on lupa tarjota korkeakoulutuksen myöntämä komission Independent Kasvatustieteiden laitos valtion Florida. Lisätietoa tästä laitos voidaan saada yhteyttä komission 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Sijainnit

  • Tampa

Kysymyksiä