Keystone logo
University of San Diego School of Law

University of San Diego School of Law

University of San Diego School of Law

Johdanto

Tietoja University of San Diego School of Law

San Diegon yliopiston (USD) oikeusoppilaitos on tunnustettu tiedekunnan huippuosaamisesta, opetussuunnitelman syvyydestä ja kliinisten ohjelmien vahvuudesta. Joka vuosi USD kouluttaa noin 900 oikeustieteen tohtori- ja jatko-opiskelijaa kaikkialta Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa. Lakikoulu tunnetaan parhaiten tarjonnastaan yritys- ja yhtiöoikeuden, perustuslain, immateriaalioikeuden, kansainvälisen oikeuden, yleisen edun ja verotuksen aloilla.

Akateemikot

University of San Diego School of Law :n akateemiset kurssit ja ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan tiukkaa, kattavaa ja eettistä lainopillista koulutusta opiskelijoillemme ja tutkijoillemme. Kurssitarjontamme on laaja, ja ne perustuvat eräiltä tämän hetken suurimmista lakimiehistä ja omistautuneista lainopillisen koulutuksen opettajista. USD School of Law tarjoaa koulutusohjelmia lakimiesammatille aloittaville tai urallaan jo vakiinnuille.

Rankingit

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • School of Law 5998 Alcalá Park, CA 92110-2492, San Diego

Kysymyksiä