Keystone logo
Politehnica University Timisoara

Politehnica University Timisoara

Politehnica University Timisoara

Johdanto

Politehnica University Timisoara (UPT) On yksi Keski- ja Itä-Euroopan suurimmista teknillisistä yliopistoista. Se perustettiin vuonna 1920 vastauksena insinöörien tarpeeseen talouden elpymisen jälkeen. Yli 95 vuoden olemassaolon aikana, Politehnica University Timisoara Tuotti yli 123 000 insinööriä, jotka arvostetaan suuresti kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Opinto-ohjelmat järjestetään Bolognan järjestelmän mukaisesti. Yli 12000 opiskelijaa on rekisteröity eri tasoilla (Bachelor, Master, Doctoral and Postdoctoral), kun taas n. 700 opetushenkilökuntaa ja n. 500 hallinnosta ja ylimääräisestä henkilökunnasta työskentelee sen puitteissa.

Politehnica-yliopistossa Timisoaralla on 10 tiedekuntaa: arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun tiedekunta; Automaation ja laskennan tiedekunta; Graafisen alan tiedekunta; Viestintätieteiden tiedekunta; Sähkö- ja energiatekniikan tiedekunta; Elektroniikan, tietoliikenteen ja tietotekniikan tiedekunta; Teollisuuden kemian ja ympäristötekniikan tiedekunta; Tuotannon ja liikenteen hallinnan tiedekunta; Konetekniikan tiedekunta; Hunedoaran teknillinen tiedekunta.

Politehnica University Timisoara omistaa koulutus- ja tutkimusinfrastruktuuria - rakennukset ja varusteet - verrattavissa arvostetuin eurooppalaisissa yliopistoissa. Tärkeitä investointeja tehtiin viime vuosina. Timisoaran Politehnican yliopiston opiskelijoilla on käytössään nykyaikainen opiskelijakeskus, jossa on kaksi kahvilaa ja 16 opiskelija-asuntoa, joissa on yli 5 500 majoituspaikkaa. Kaikki 1800 opiskelijahuoneet on sisustettu, niissä on internetyhteys ja kaapelitelevisio.

Yliopisto on Yli 250 kahdenvälistä Erasmus + -sopimusta ja yli 100 puiteyhteistyösopimusta yliopistojen kanssa eri puolilta Eurooppaa, mutta myös Aasiasta, Afrikasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Joka vuosi yli 200 opiskelijaa tekee opiskelu- tai teollisuuskoulutusta ulkomailla, ja yli 100 oppilaitoksen oppilaasta tulee opiskelemaan tai tekemään teollisen sijoituksen UPT-koordinaattorin valvonnassa.

Sinulla on käytettävissänne laaja valikoima kampusmahdollisuuksia, jotka tekevät vierailustasi mahdollisimman miellyttävän ja tuottavan.

Viisumipalvelu. Osaston kansainvälisten suhteiden tarjoaa tietoa ja tukee hakemuksen niiden viisumia ja oleskelulupaa. • MAJOITUS. Takaamme edullinen yliopiston majoitus kaikille kansainvälisille opiskelijoille. Huoneissa on Internet, TV-kaapeli, jääkaappi, huonekalut ja vuodevaatteet, ja jaetaan 2 tai useamman opiskelijan. Kylpyhuoneissa, pesutupa, lukeminen ja keittiöihin jaetaan samoin. Kaikki asunnot ovat kävelyetäisyydellä UPT rakennukset ja kaupungin keskustasta. Majoitus asuntojen voidaan antaa aikaisintaan 4 vrk ennen alkua lukuvuoden.

ruokapalvelut. Opiskelija voi ostaa ateriakupongit varten opiskelijaruokaloita. Jokainen voucher takaa yhden aterian hintaan n. 2 EUR. Opiskelijan kampus löydät myös supermarket, erilaisia ​​ruokakaupat ja lukuisia ravintoloita. Useimmat opiskelija asuntojen ovat automaatteja.

LÄÄKINTÄHUOLTO. Opiskelijaklinikka sijaitsee opiskelijakeskuksessa ja tarjoaa maksuttomia lääkärintarkastuksia ja -hoitoja yleislääketieteessä, sisälääketieteessä ja ekografia, dermatologiassa, perhesuunnittelussa, gynekologiassa, otolääketieteessä ja silmälääketieteessä. Opiskelija voi myös saada tarkoitetut asiantuntijoiden muilla alueilla tarvittaessa.

SPORTS CENTERS. On kaksi urheilukeskukset saatavilla UPT opiskelijoille ja henkilökunnalle. Sinulla on pääsy kuntosali, ulkona jalkapallokenttää, juoksurata, katettu mini-jalkapallokenttää, sisä- ja ulkouima-altaat, sauna ja kuntosali, koripallo ja lentopallokentät, bitumi ja tartan tennis kenttiä.

KIRJASTO. Keskustakirjasto Politehnica yliopiston Timişoara on laaja kokoelma kirjoja ja julkaisuja, sekä asiaa koskevat tieteelliset tietokannat. Lukeminen tilat, pienryhmä-työtiloihin tietokoneella työtilat ja siihen liittyvät palvelut ovat käytettävissä kirjaston haltijoille. Eräässä tutkimuksessa sali kirjasto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

TERVETULOA TAPAHTUMAT. Vaihto-opiskelijat odotetaan saapuvan viikko ennen alkua lukuvuoden. Tervetuloa toiminta auttaa oppilaita tutustua kaupunkiin ja yliopisto, palveluja ja mahdollisuuksia, joita ne voivat käyttää samalla kirjoilla UPT. Kansainväliset opiskelijat tulisi osallistua avaaminen lukuvuoden ja tervetullut kokous järjestettiin tiedekunnan, sekä järjestämiin Department for International Relations.

MUUT PALVELUT UPT-opiskelijoille kuuluvat: akateemiset mentorit koko opintojen ajan, uran neuvontapalvelut ja uranäyttelyt, sähköpostiosoite, johon voidaan kirjautua eduroamiin (ilmainen internetyhteys 74 maassa), ilmainen julkinen liikenne Timisoara alle 26-vuotiaille ja alle 30-vuotiaille opiskelijoille, ilmaiset junaliput Romanian kielellä, kulttuuritapahtumien alennukset.

TOP 10 syytä valita UPT:

 1. Rahan arvo. Opiskelumaksut sekä romanialaisille että kansainvälisille opiskelijoille ovat kohtuullisia ja kohtuuhintaisia. Apurahoja, jotka perustuvat akateemisiin saavutuksiin tai taloudelliseen tarpeeseen ovat myös saatavilla.
 2. Erinomainen infrastruktuuri opetukseen ja tutkimukseen. Yliopisto tekee jatkuvia investointeja infrastruktuurinsa päivittämiseksi.
 3. Laaja valikoima opinto-ohjelmia. UPT tarjoaa monilla eri kielillä monilla eri aloilla opittuja opinto-ohjelmia.
 4. Korkealaatuinen EU-tutkinto. Akkreditoidut, kansainvälisesti tunnustetut opinto-ohjelmat, jotka on opittu englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.
 5. Valmistuneiden korkea työllistettävyys. Meillä on vahvat yhteydet liiketoimintaympäristöön ja tarjota ammattitaitoisia opinto-ohjelmia, joilla on uranäkymät valmistumisen jälkeen.
 6. Täysi tuki opintojen aikana. Vapaa pääsy kaikkiin yliopiston tiloihin, akateeminen mentorointi ja uraohjaus.
 7. Pienikokoinen, ystävällinen, keskitetysti sijoitettu kampus. Opiskelijakodit, kahvilat, urheilukeskukset, kirjasto, luentosalit ja laboratoriot sijaitsevat keskellä kaupungin keskustaa.
 8. Great location. Timişoara on turvallinen, hauska ja kulttuurisesti monimuotoinen kaupunki, jossa eloisa taiteellinen elämä ja dynaaminen liikeyhteisö. Yli 40000 romanialaista ja kansainvälistä opiskelijaa opiskelee täällä uran tavoitteiden saavuttamiseksi.
 9. Kansainväliset näkymät. Suhtaudumme tervetulleiksi monien eri maiden opiskelijoihin ja vierasopettajiin, ja tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden saada apurahaa opiskelemaan tai harjoittelemaan ulkomailla yhdessä kumppaniorganisaatioissamme.
 10. Vahvat opiskelijaliitot. Opiskeluyhdistykset järjestävät monia sosiaalisia, akateemisia ja ura-tapahtumia. Opiskelijoiden edustajat osallistuvat yliopiston päätöksentekoprosessiin.

Sijainnit

 • 2 Piaţa Victoriei, RO-300006, Timișoara

Kysymyksiä