Keystone logo

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

A logo

Johdanto

Jos haluat lisätietoja tästä houkuttelevasta opinto-ohjelmasta, tunnetusta Wrocławin yliopistosta, vilkkaasta Wrocławin kaupungista ja jännittävästä opiskelijaelämästä, vieraile verkkosivullamme täällä.

Wrocławin yliopistolla on rikas historia yli kolmesta vuosisadasta. Leopold I Habsburgin perustama yliopisto kehittyi jesuiittojen vaatimattomasta koulusta yhdeksi Puolan suurimmista korkeakouluista. 1800-luvun alussa yliopistossa oli viisi tiedekuntaa: filosofia, katolinen teologia, evankelinen teologia, laki ja lääketiede. Myöhemmin sitä laajennettiin lukuisilla osastoilla, laboratorioilla ja luonnonmuseolla, joka on olemassa tähän päivään asti. Nykyään Wrocławin yliopiston tärkein painopiste on tieteellinen tutkimus. Tutkijoillamme on lukuisia yhteyksiä tutkimustovereihinsä muista korkeakouluista Puolassa ja kaikkialla maailmassa. Puolan viranomaiset ovat äskettäin tunnustaneet tutkijamme menestyksen, joka lisäsi merkittävästi sekä laitteiden että tutkimuksen rahoitusta yliopistollamme 80% edellisiin vuosiin verrattuna. Akateeminen yrittäjyyden yrityshautomo on Wrocławin yliopiston uusi yksikkö, joka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita perustamaan oma yritys tarjoamalla ilmaista yrittäjyysneuvontaa, järjestämällä konferensseja, seminaareja, tukemalla valittuja investointeja ja tarjoamalla toimistotilaa. Akateeminen yrittäjyyden yrityshautomo tekee yhteistyötä Wrocław Technology Parkin kanssa, joka on laboratorio-, toimistotila-, konferenssikeskus- ja nykyaikaisia multimedialaitteita käsittelevä teknologiakeskus. Teknologiapuiston tavoitteena on luoda olosuhteet Wrocławin ja alueen tieteellisen ja teollisen potentiaalin hyödyntämiselle ja kannustaa edistynyttä teknologiateollisuutta. Wrocławin yliopisto on ylpeä saadessaan olla yksi sen osakkeenomistajista. Nykyään Wrocławin yliopisto on alueen suurin yliopisto ja opettaa yli 40 000 opiskelijaa ja noin 1300 tohtoriopiskelijaa 10 tiedekunnassa. Yliopistosta valmistuu vuosittain 9000 opiskelijaa.

Oikeustieteiden tiedekunta, hallinto ja taloustiede

Oikeustieteiden, hallinnon ja talouden tiedekunta on yksi Puolan suurimmista. Sen perinteet ovat peräisin vuonna 1811 perustetusta Prusssian oikeuskoulusta. Yli 12 000 opiskelijaa opettaa tällä tiedekunnalla 200 tutkijaa ja 170 opiskelijaa. ohjelmia. Tiedekunta tarjoaa kansainvälisiä vaihto-ohjelmia ja on ylpeä kansainvälisten opiskelijoiden järjestämisestä Euroopasta, Venäjältä, Kazakstanista ja Afrikan maista. Opiskelijat voivat liittyä klubien ja yhteiskuntien jäseniksi ja osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin konferensseihin ja symposiumeihin. Tutkimusalueet:

 • Laki
 • antaminen
 • taloustiede

Tutkimus: Asiantuntemusalat:

 • Puolan ja Puolan historia
 • Hallinnollinen, siviili-, rikosoikeus-, rahoitus- ja yksityisoikeus
 • Kansainvälinen ja eurooppalainen laki
 • Taloustieteen teoria

Kansainväliset yhteydet: Tiedekunnalla on akateemisia kumppanuuksia noin 40 oppilaitoksen kanssa yli 18 maassa, mukaan lukien:

 • Hidalgoksen korkeakoulutuksen keskus Meksikossa,
 • Latinalaisen Amerikan keskus perustuslakia Buenos Airesissa,
 • Saksan oikeuden koulu,
 • Postgraduate Center, Strasbourg
 • CEDIMES-instituutti, Ranska
 • Cambridgen yliopiston englanninkielinen kurssi.

Tilat: yksi Puolan suurimmista lakikirjastoista, joissa on huippuluokan laitteita, luentosaleja, luokkahuoneita, atk-laboratorioita ja opiskelutila, jossa on pääsy Internetiin ja tietokantoihin

Sijainnit

 • Pl. Uniwersytecki 1, 50-137, Wrocław

Kysymyksiä