Keystone logo
University of Sussex

University of Sussex

University of Sussex

Johdanto

Meistä

University of Sussex on johtava tutkimusintensiivinen yliopisto lähellä Brightonia. Meillä on sekä kansainvälinen että paikallinen näkymä, henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta ja usein sitoutuneita yhteisötoimintaan ja palveluihin.

129753_129711_LEW-6.jpg

Innovatiivinen tutkimus ja stipendit

Sussex on johtava tutkimusyliopisto, mikä heijastuu vuoden 2014 tutkimuksen huippuosaamiskehykseen (REF).

Yli 75% Sussexin tutkimustoiminnasta on omaperäisyyden, merkittävyyden ja tiukuuden mukaan luokiteltu maailman johtavaksi (4 *) tai kansainvälisesti erinomaiseksi (3 *).

REF 2014 -tulosten yksittäisiä kohokohtia ovat:

  • Sussex History oli Yhdistyneessä kuningaskunnassa eniten arvioitu Historia-esitys tutkimustulostensa laadun perusteella
  • Sussexin englanninkieliset ehdotukset nousivat yhdeksästoista yhdeksänteen Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimmän tutkimusarvioinnin jälkeen vuonna 2008
  • 84% yliopiston psykologian tutkimuksen vaikutuksista arvioitiin parhaimmaksi arvosanaksi, 4 *
  • Sussex Geography -yrityksellä oli kaikkein 4 * arvioitu tutkimusvaikutus kaikista maantieteellisistä esityksistä kaikkialla Isossa-Britanniassa.

Kaiken kaikkiaan yliopisto sijoitettiin 36. sijalle (monitieteisistä laitoksista) palkkaluokkien keskiarvon (GPA) perusteella.

Opettaminen ja oppiminen

University of Sussex on 16 820 opiskelijaa (2017-18 kokopäiväiset luvut), joista noin neljännes on jatkotutkintoja. 76% opiskelijaväestöstämme on Yhdistyneen kuningaskunnan tai EU-maiden opiskelijoita ja 24% ulkomaalaisia opiskelijoita.

Luova ajattelu, monimuotoisuus opetuksessamme, älylliset haasteet ja monitieteisyys ovat aina olleet keskeisiä Sussex-koulutuksessa.

Tavoitteenamme on tarjota nykyisen tutkimuksen pohjalta opetus- ja oppimisohjelmia, jotka ovat houkuttelevia opiskelijoille kaikista sosiaalis-taloudellisista ja kulttuuritaustoista ja tarjoavat taitoja elämää varten.

Henkilökuntamme

Sussex on kehittänyt maineen innovaatioita ja inspiraatiota varten ja houkuttelee johtavia ajattelijoita ja tutkijoita.

Meillä on yli 2 100 työntekijää, mukaan lukien noin 1 000 opetus- ja tutkimushenkilöstöä, joista yli 300 on vain tutkimusta.

Henkilöstöllämme on ollut kolme Nobel-palkinnon voittajaa, 12 Britannian akatemian stipendiaattia ja arvostetun Crafoord-palkinnon voittaja.

129755_129709_Mootlg-13.jpg

Kansainvälinen sussex

Perustamisestaan lähtien Sussexillä on ollut kansainvälinen näkökulma akateemiseen toimintaan ja näkymiin.

Houkuttelemme kampuksemme henkilökuntaa ja opiskelijoita yli 100 maasta, ja lähes kolmannes henkilöstöstä tulee Ison-Britannian ulkopuolelta.

Tutkimuksemme käsittelee tärkeitä maailmankysymyksiä johtavilla osaamisalueilla, kuten ilmastomuutos ja kehitystutkimukset.

Meillä on laajat yhteydet instituutioihin maailmanlaajuisesti, kuten Pekingin yliopisto, Taiwanin kansallinen yliopisto ja Harvard-Sussex-ohjelma.

Opiskelijaelämä

Sussexillä on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan kauneimmista kampuspaikoista.

Brightonin reunalla liikkuvalla puistoalueella sijaitsevassa kampuksella yhdistyvät palkittu arkkitehtuuri vihreillä avoimilla alueilla.

Kampusta ympäröi South Downs National Park, mutta vain muutaman minuutin päässä vilkkaasta Brightonin kaupungista

Sir Basil Spencen suunnittelemat kampuksen sydämen muodostavat rakennukset saivat luetteloidun rakennustilan vuonna 1993. Falmer House on yksi vain kahdesta Ison-Britannian koulutusrakennuksesta, joka on luokan I luettelossa tunnustuksena poikkeuksellisesta kiinnostuksestaan.

129754_129710_CLB-03.jpg

Liiketoiminta ja yhteisö

Sussexillä on pitkät perinteet olla tekemisissä liiketoiminnan ja yhteisön kanssa, ja se jatkuu tänään muun muassa Sussexin innovaatiokeskuksen, julkisten luentojen ja yhteisölle tarjoamien palveluiden kautta.

Tavoitteenamme on auttaa alueen yrityksiä ja organisaatioita kehittämään korkeampaa henkilöstön taitotasoa koulutuksen avulla ja kannustamaan innovaatioita kumppanuuden kautta muiden Sussexin ulkopuolisten instituutioiden kanssa laajemman yhteiskunnan hyödyksi.

Sussexin innovaatiokeskus tarjoaa tukea teknologia- ja tietopohjaisten yritysten perustamiselle ja kasvulle Sussexissa.

Keskus on nyt kukoistava toimintaympäristö lähes 80 nopeasti kasvavalle yritykselle.

Sen perustamisesta lähtien yli 160 yritystä on toiminut keskustassa; heidän kumulatiiviset tulot ylittävät 250 miljoonaa puntaa ja he työllistävät satoja ihmisiä paikallisesti.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Brighton

    Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Kysymyksiä