Keystone logo
University of Surrey Ammatillinen oikeudellinen käytäntö (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Ammatillinen oikeudellinen käytäntö (SQE Pathway) LLM

1 Years

Englanti

Täysaikainen

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19 000 *

Kampuksella

* ulkomaalaisille opiskelijoille | 12 500 puntaa brittiläisille opiskelijoille.

Johdanto

  • Tällä kurssilla saat tarvittavat oikeudelliset tiedot valmistautuaksesi haastavaan Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1) -tutkintoon. SQE on kaikkien Englannissa ja Walesissa toimivien solicitor-tutkintoa tavoittelevien arvioinnissa. Parannat mahdollisuuksiasi menestyä SQE-tutkinnossa ja vahvistat ansioluetteloasi oikeustieteen maisterin tutkinnolla.
  • Opiskelija kehittää SQE2:n edellyttämiä käytännön taitoja oikeudellisessa tutkimuksessa, oikeudellisessa puolustamisessa, laatijana toimimisessa, oikeudellisessa kirjoittamisessa ja haastatteluissa.
  • Opettajina toimivat lakimiehet ja erittäin kokeneet tutkijat, jotka ovat sitoutuneet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseesi.
  • Sinua tuetaan siirtämään akateemiset opintosi ammatilliseen ympäristöön laajan paikallisten ja kansallisten juridisten kontaktien verkostomme avulla, joka on luotu vakiintuneen harjoitteluohjelmamme avulla. Guildford on vakiintunut oikeudellinen keskus, ja sieltä on kätevä pääsy Lontoon oikeudelliselle sektorille.
  • Voit nauttia koko yliopistokokemuksesta opiskellessasi meillä: pääset käyttämään kampuksen tiloja, erikoiskirjastoa, kukoistavaa opiskelijayhteisöä ja Surreyn urheilupuistoa.

Mitä opiskelet

Yhden vuoden LLM in Professional Legal Practice (SQE Pathway) -ohjelmamme antaa sinulle keskeiset taidot ja tiedot SQE1:n läpäisemiseen sekä käytännön taidot, joita lakiasiaintoimistot haluavat. Vuoden aikana sinua tukevat oikeudelliset asiantuntijat, joilla on runsaasti käytännön kokemusta ja jotka varmistavat, että olet täysin valmistautunut suorittamaan SQE1-kokeet.

Ohjelman ammatillinen painotus tarjoaa vahvan perustan, jonka pohjalta voit valmistautua tulevaan työhön vastavalmistuneena asianajajana, mukaan lukien:

  • Asiakkaan haastattelu
  • neuvottelu
  • asianajo
  • Ammattimainen käyttäytyminen
  • Tutkimus ja laatiminen.

SQE1-materiaaleihin kuuluu tenttiin keskittyviä työkirjoja, testejä jokaisen moduulin lopussa ja kaksi koetehtävää. Koko vuoden ajan järjestetään käytännönläheisiä taitojen arviointeja, jotka lisäävät SQE-oppiaineiden ymmärrystäsi ammatillisessa ympäristössä ja valmistavat sinua elämään asianajajana.

Tämä on vaativa mutta jännittävä ohjelma johtavassa yliopistossa. Läheinen suhteemme oikeusalaan antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia erikoistietoa ja opastusta koko vuoden ajan sekä mahdollisen työkokemuksen ohjelman päätyttyä.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä