Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Johdanto

University of Surrey on maailmanlaajuinen ideoiden ja ihmisten yhteisö, joka on omistautunut elämää muuttavaan koulutukseen ja tutkimukseen. Kaunilla ja vilkkaalla kampuksella tarjoamme poikkeuksellista opetusta ja käytännön oppimista innostamaan ja antamaan opiskelijoille henkilökohtaista ja ammatillista menestystä. Henkilöstön ja opiskelijoiden kautta Surrey saavuttaa hienoja asioita.

Korkealaatuisen opetuksen lisäksi yliopisto tarjoaa pääsyn lukuisiin akateemisiin tukipalveluihin ja resursseihin. Kansainväliset opiskelijat voivat saada apua kielitaidossaan, ja tarjolla on monia palveluja, jotka auttavat heitä helposti asettumaan yliopistoon.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Tarjolla on myös runsaasti uraapua. Kaikkien oppiaineiden opiskelijat voivat hyötyä yritystuesta ja yrittäjyyden ohjauksesta. Jokainen voi tutkia erilaisia ideoita, kehittää haluttuja liiketoimintataitoja ja parantaa valmistumismahdollisuuksiaan. Kokemuksemme valmistuneiden työllistettävyydestä on yksi Ison-Britannian parhaista, ja 95 % jatko-opiskelijoistamme on työelämässä tai opiskelee jatko-opintoja 15 kuukauden sisällä valmistumisesta – Graduate Outcomes Survey 2023.

Surreyssä teemme kaikkemme saadaksemme sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, vakiintuneeksi ja onnelliseksi yliopistosi aikana. Kampuksemme on toinen koti ja sinusta tulee nopeasti osa tiivistä kampusyhteisöämme. Henkilökuntamme asettaa opiskelijat aina etusijalle. Ei väliä mitä tarvitset, Surreyssä on joku, joka voi auttaa. Meillä on oma opiskelijaneuvonta- ja tukikeskus MySurrey Hivessa, ystävälliset kansainväliset opiskelijatukitiimit, usko-uskonnollinen kappeli ja harjoittelijoilla olevilla opiskelijoilla on pääsy akateemisen henkilöstönsä tukeen ja mentorointiin.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Syyskuusta 2020 lähtien tarjoamme kaikille opiskelijoille ja jatko-opettajille ilmaisia digitaalisia kopioita tärkeistä oppikirjoistaan. Tämä on osa sitoutumistamme yliopiston saatavuuden parantamiseen, jotta voit oppia digitaalisemmassa ympäristössä.

Elämä yliopistossa on muutakin kuin vain luentoja ja kursseja, varmistamme, että yliopistokokemuksesi on mahdollisimman monipuolinen ja täyttävä, tarjoten sinulle loputtomat mahdollisuudet hyödyntää kanssamme vietettyä aikaa.

Jos olet kiinnostunut urheilusta tai haluat pysyä aktiivisena yliopistossa vietetyn ajan, Surreyn urheilupuistossa on laaja valikoima ensiluokkaisia palveluja, kuten kahdeksan kaistan olympiakokoinen uima-allas, 120 aseman kuntosali ja 10 metriä korkea kiipeily seinät. Jos haluat vain pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä, Opiskelijakunnallamme on myös laaja valikoima mielenkiintoisia klubeja ja seuroja, ja se järjestää unohtumattomia tapahtumia ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen yliopistokokemus.

Vain 34 minuutin päässä Lontoosta junalla opiskelijat voivat nauttia kauniista, ystävällisestä kampuksesta ja Surreyn alueesta. Guildford on vilkas ja vieraanvarainen kaupunki, ja sitä ympäröi luonnonkaunis maaseutu.

Surrey pyrkii innoittamaan opiskelijoita näkemään maailmaa uusilla tavoilla, olemaan rohkea työssään ja kokemaan kaiken, mitä opiskelijaelämä tuo mukanaan.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Kampuksen ominaisuudet

Pääkampuksemme sijaitsee Stag Hillillä, lähellä Guildfordin kaupungin keskustaa ja Guildfordin katedraalin vieressä. Se on ihastuttava, vehreä kampus, joka on täynnä tilaa rentoutumiseen sekä suurin osa opiskelijatiloistamme, mukaan lukien kirjasto- ja oppimiskeskus, MySurrey Hive, opiskelijaliitto sekä kauppoja, baareja ja kahviloita. Meillä on toinen kampus. , Manor Parkissa, lyhyen matkan päässä, jossa sijaitsevat terveys- ja lääketieteellinen tiedekunta, Surrey Sports Park ja paljon muuta majoitusta.

Molemmille on hyvät yhteydet kävellen, pyörällä tai bussilla.

Kampuksella on yli 6 000 työhuonetta, joista vähintään puolessa on oma suihku ja wc sekä rajoittamaton, ilmainen laajakaista. Vaihtoehtoja on kaikkiin budjetteihin ja vaatimuksiin, ja sinulle taataan yliopistomajoitus ensimmäisenä vuonnasi, kunhan hakemuksesi saapuu ajoissa. Kaikki opiskelija-asunnot ovat itsepalveluperiaatteella jaettuja keittiötiloja, ja niitä valvoo vartiointi 24/7.

Kampuksen ulkopuolella Guildfordin alueella on erilaisia asuntoja vuokralle yksityisesti tai University of Surrey oman kiinteistönhallintajärjestelmän kautta.

  Pääsymaksut

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Apurahat ja rahoitus

  Yleiset säännöt ja tiedot stipendeistä tai rahoitusvaihtoehdoista

  Ota selvää, kuinka voimme tukea jatko-opintojasi lukuisilla apurahoilla ja stipendeillä suoraan University of Surrey ja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta.

  Vieraile yliopistossa saadaksesi lisätietoja.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Palkinnot ja akkreditoinnit

  Vuoden valmistuneiden työllisyyden yliopisto

  The Times and Sunday Times Complete University Guide (2022)

  4. sija Isossa-Britanniassa opiskelijoiden yleisen tyytyväisyyden perusteella

  Kansallinen opiskelijatutkimus (2023)

  Ison-Britannian parhaan yliopiston ura-/työllistettävyyspalvelun voittaja

  National University Employability Awards (2022)

  13. sija Isossa-Britanniassa Complete University Guide -liigataulukossa

  Täydellinen yliopistoopas (2024)

  46. sija maailmassa kestävän kehityksen osalta

  Times Higher Education (THE) University Impact Rankings

  Maailman 285

  QS World University Rankings (2024)

  Kampuksen elämä ja tilat

  • Saat tukea ja neuvoja 24x7 opiskeluasioissa ja henkilökohtaisissa asioissa MySurrey-verkkoportaalimme kautta tai henkilökohtaisesti MySurrey Hivessa.
  • Hyödynnä kiistatta Ison-Britannian tehokkain opiskelijaurapalvelu järjestääksesi työharjoittelupaikkoja, löytääksesi opiskelijatöitä tai suunnitellaksesi polkusi valmistumisen jälkeen.
  • Pääset välttämättömään hoitoon kampuksella sijaitsevan lääkäriaseman ja hyvinvointikeskuksen kautta.
  • Ota yhteyttä kansainväliseen opiskelijatiimiimme saadaksesi apua koko hakuprosessin ajan, mukaan lukien viisumin hakeminen ja valmistautuminen ensimmäisiin viikkoihisi Surreyssa.
  • Luota siihen, että ylioppilaskunta edustaa opiskelijoita ja tarjoaa tukea akateemisissa asioissa, majoituksessa ja muissa asioissa.

  Ihastuttavalta, vehreältä kampukseltamme löydät suuren valikoiman ruoka-, juoma- ja oleskelupaikkoja. Kauppojen ja kahviloiden lisäksi tarjolla on myös palveluita, kuten The Snug, varattavissa oleva opiskelijatila, jossa on valtavat mukavat sohvat, 85 tuuman näyttö ja PlayStation.

  Yli 180 opiskelijayhdistystä on täydellinen auttamaan sinua löytämään uusi harrastus tai harjoittamaan olemassa olevaa intohimoa samanhenkisten ihmisten kanssa. Jos etsit aktiivista elämäntapaa, University of Surrey on myös yli 40 urheiluseuraa, joihin voit liittyä jalkapallosta lacrosseen ja lentopalloon. Nämä sijaitsevat Surrey Sports Parkissa kampuksella, jossa on myös 50 metrin uima-allas ja 120 aseman kuntosali.

  Ylioppilaskunta järjestää myös unohtumattomia tapahtumia ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia varmistaakseen parhaan mahdollisen yliopistokokemuksen.

  Sijainnit

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Kysymyksiä