Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Johdanto

University of Surrey on maailmanlaajuinen ideoiden ja ihmisten yhteisö, joka on omistautunut elämää muuttavaan koulutukseen ja tutkimukseen. Kaunilla ja vilkkaalla kampuksella tarjoamme poikkeuksellista opetusta ja käytännön oppimista innostamaan ja antamaan opiskelijoille henkilökohtaista ja ammatillista menestystä. Henkilöstön ja opiskelijoiden kautta Surrey saavuttaa hienoja asioita.

Korkealaatuisen opetuksen lisäksi yliopisto tarjoaa pääsyn lukuisiin akateemisiin tukipalveluihin ja resursseihin. Kansainväliset opiskelijat voivat saada apua kielitaidossaan, ja tarjolla on monia palveluja, jotka auttavat heitä helposti asettumaan yliopistoon.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Tarjolla on myös runsaasti uraapua. Kaikkien oppiaineiden opiskelijat voivat hyötyä yritystuesta ja yrittäjyyden ohjauksesta. Jokainen voi tutkia erilaisia ideoita, kehittää haluttuja liiketoimintataitoja ja parantaa valmistumismahdollisuuksiaan. Kokemuksemme valmistuneiden työllistettävyydestä on yksi Ison-Britannian parhaista, ja 95 % jatko-opiskelijoistamme on työelämässä tai opiskelee jatko-opintoja 15 kuukauden sisällä valmistumisesta – Graduate Outcomes Survey 2023.

Surreyssä teemme kaikkemme saadaksemme sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, vakiintuneeksi ja onnelliseksi yliopistosi aikana. Kampuksemme on toinen koti ja sinusta tulee nopeasti osa tiivistä kampusyhteisöämme. Henkilökuntamme asettaa opiskelijat aina etusijalle. Ei väliä mitä tarvitset, Surreyssä on joku, joka voi auttaa. Meillä on oma opiskelijaneuvonta- ja tukikeskus MySurrey Hivessa, ystävälliset kansainväliset opiskelijatukitiimit, usko-uskonnollinen kappeli ja harjoittelijoilla olevilla opiskelijoilla on pääsy akateemisen henkilöstönsä tukeen ja mentorointiin.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Syyskuusta 2020 lähtien tarjoamme kaikille opiskelijoille ja jatko-opettajille ilmaisia digitaalisia kopioita tärkeistä oppikirjoistaan. Tämä on osa sitoutumistamme yliopiston saatavuuden parantamiseen, jotta voit oppia digitaalisemmassa ympäristössä.

Elämä yliopistossa on muutakin kuin vain luentoja ja kursseja, varmistamme, että yliopistokokemuksesi on mahdollisimman monipuolinen ja täyttävä, tarjoten sinulle loputtomat mahdollisuudet hyödyntää kanssamme vietettyä aikaa.

Jos olet kiinnostunut urheilusta tai haluat pysyä aktiivisena yliopistossa vietetyn ajan, Surreyn urheilupuistossa on laaja valikoima ensiluokkaisia palveluja, kuten kahdeksan kaistan olympiakokoinen uima-allas, 120 aseman kuntosali ja 10 metriä korkea kiipeily seinät. Jos haluat vain pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä, Opiskelijakunnallamme on myös laaja valikoima mielenkiintoisia klubeja ja seuroja, ja se järjestää unohtumattomia tapahtumia ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen yliopistokokemus.

Vain 34 minuutin päässä Lontoosta junalla opiskelijat voivat nauttia kauniista, ystävällisestä kampuksesta ja Surreyn alueesta. Guildford on vilkas ja vieraanvarainen kaupunki, ja sitä ympäröi luonnonkaunis maaseutu.

Surrey pyrkii innoittamaan opiskelijoita näkemään maailmaa uusilla tavoilla, olemaan rohkea työssään ja kokemaan kaiken, mitä opiskelijaelämä tuo mukanaan.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Kysymyksiä