Keystone logo
University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Johdanto

College of Arts & Sciences on USF Pietarin suurin college, joka tarjoaa laajan valikoiman opetusohjelmia. Kollegio on perintö tarjota ohjelmia huippuosaamisen opiskelija-centered ilmapiiri. Maailmanluokan tutkimus- ja luovan toiminnan toteutetaan yksi kaunis pääkaupunkiseudun kampuksilla Yhdysvalloissa Kestää jonkin aikaa tutkia tarjontaamme, jossa "maailma tunnistaa aste ja professorit tietävät nimesi."

College of Arts and Sciences Mission

Ilmentää periaatteita ja toimintaa tutkimus- intensiivinen taiteet college, jossa valmistuneista on hyvin koulutettu niiden tieteenalojen, ja siten valmis valmistunut ammattikouluja. Opiskelijamme on kriittistä osaamista, laaja näkymät, ja kansalaistietoisuuden jotka tekevät niistä sitoutuneita ja tuottavia kansalaisia. Lyhyesti sanottuna opiskelijoiden tunnistetaan kansalaisena tutkijat.

Yksikkö Tavoitteet / Strategiat

  1. Merkittävästi ja mielekäs panos käynnissä vuoropuhelua meidän akateemisilla aloilla; 2. Edellytämme opiskelijaa ja jatko-opiskelijoille mahdollisuuksia osallistua tutkimukseen - jos mahdollista, yhteistyössä tiedekunnan; 3. Viljellä voimakas taiteet kulttuuri rekrytoimalla lahjakkaita ja monipuolinen ja opiskelijat, säilyttäen pieni luokkakoot ja mentorointi ne opiskelijat olemme; 4. Kannustaa vapaata keskustelua, edistää kriittistä ajattelua, kysyntä että opiskelijat kirjoittamaan, ja mahdollisuuksien mukaan toimia eri alojen; 5. Käynnistetään ja laajentaa jatko-ohjelmia ja kehittää virallista akateemista siteitä muihin jatko-ohjelmien puitteissa University of South Florida järjestelmän; 6. Esittele, osana mosaiikki oppimisen kokemuksia USFSP, kansalaistoiminnan, palvelu oppiminen, ja kokemuksellinen oppiminen luokkiin tarvittaessa.

Dean Biafora tervehdys

Tervetuloa ja kiitos mielenkiinnostasi jatko tarjoukset yliopistossa South Floridan St. Petersburg (USFSP).

Koska dynaaminen tutkimus-aktiivinen laitos, USFSP College of Arts & Sciences tarjoaa huippuluokan tutkijoita ja henkilökohtainen reaalimaailman kokemus kulttuurisesti elinvoimainen, kaupunkien, ranta yhteisö. Meidän oppilaskunnan on monipuolinen; mikä väestörakenteen kehitykseen, valtion ja kansakunnan.

Meidän erottaa tiedekunnan tunnustetaan paikallisesti, kansallisesti ja ympäri maailmaa niiden huippuosaamista tutkimuksen ja stipendi. Joustavat ohjelmat on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin opiskelijoille-päässä täysin on-line tutkinto Digital journalismin ja mediatutkimuksen että käytännön tutkimus keskittyi Psychology jatko-ohjelma.

Kannustan teitä tavoittaa Graduate Program johtaja ohjelman oman edun oppia lisää.

Tarinamme at USFSP edelleen kirjoitettu ja olemme innoissamme kutsua sinut olla osa tulevaisuuttamme. Tule etsintä, joka on jatko-opetusta ja tutkimusta yliopistossa Etelä-Floridan St. Petersburg.

Sijainnit

  • USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

Kysymyksiä