Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Johdanto

Vuonna 1790 James Wilson, itsenäisyysjulistuksen allekirjoittaja, perustuslain laatija ja Yhdysvaltain ensimmäisen korkeimman oikeuden jäsen, piti Pennsylvanian yliopiston ensimmäiset lakiluennot presidentti George Washingtonille, kaikille hänen kabinettinsa jäsenille. Tämän suotuisan alun jälkeen Penn alkoi tarjota kokopäiväistä lakiohjelmaa vuonna 1850, oikeudellisen koulutuksen innovaattorin George Sharswoodin johdolla. Siitä lähtien Penn Law on ollut maamme oikeudellisen koulutuksen eturintamassa.

Pennin tutkijoita kannustaa sen luontainen kulttuuri ja innovaatioekosysteemi. Voit nimetä sen, jos se on edistyksellistä, yliopiston tiedekunnalla ja opiskelijoilla on kädet siinä. Taiteiden ja tieteiden tukemana ja neljän perustutkinnon suorittaneiden ja 12 tutkijakoulun integroiduilla resursseilla rikastettu Penn tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevaa koulutusta, joka perustuu osallisuuteen, älylliseen kurinalaisuuteen, tutkimukseen ja sysäykseen luoda uutta tietoa ympärillä olevien ihmisten ja yhteisöjen hyödyksi maailma.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Kysymyksiä