Keystone logo
University of New York - Tirana (UNYT) Kansainvälisten ja kaupallisten oikeuksien päällikkö (llm)
University of New York - Tirana (UNYT)

Kansainvälisten ja kaupallisten oikeuksien päällikkö (llm)

Tirana, Albania

Request duration

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Maailmankaupan ja maailmanlaajuisen yhteisön kasvavalla merkityksellä taloustieteilijät, liike-elämän ammattilaiset ja harjoittelijat odottavat näyttävän tarkasti ja luotettavasti
kansalliset lainkäyttöalueet.

Tämä ohjelma keskittyy kansainväliseen yhteisöön sovellettavaan lainsäädäntöön ja oikeudellisiin puitteisiin sekä maailmanlaajuisiin markkinoihin liittyviin merkittäviin oikeudellisiin kysymyksiin.

New Yorkin yliopiston kansainvälisen kauppa- ja kauppaoikeuden ( TKK ) maisteriohjelma yhteistyössä Greenwichin yliopiston (UK) kanssa on monitieteinen ohjelma avoinna
sekä harjoittaviin asianajajiin että muihin yhteiskuntatieteiden, kauppatieteiden ja kauppatieteiden ammattilaisiin.

LLM on suunniteltu vastaamaan lukuisten ammattiopiskelijoiden tarpeisiin kaikista yhteiskuntatieteiden akateemisista taustoista, kuten taloustieteistä, yrityksistä ja laista.

Tutkinnon suorittaneilla on valmiudet kansainvälisen oikeuden eri ammateissa tarvittaviin taitoihin. Valmistuneilla on valmiudet:

• Ymmärtää aineelliset oikeudelliset periaatteet julkisessa kansainvälisessä ja yrityslaissa;
• ymmärrä sisällölliset oikeudelliset periaatteet valitussa koulutusohjelmassa tarjotulla alueella;
• esittää havainnot ja päätelmät itsenäisen akateemisen tutkimuksen avulla.

Ohjelmarakenne

UNYT opettaa ohjelman kokonaan englanniksi, kokopäiväisesti (14-18 kuukautta) tai osa-aikaisesti (24-30 kuukautta). Opetuskieliä varten tulee olemaan kaksi opetuslausetta, ja kolmannelle seminaarille (myös kesälle) annetaan ohjaava opinnäytetyö.

Ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskeleville opiskelijoille, luennoilla, jotka käyvät iltaisin ja / tai viikonloppuisin. Rakenne mahdollistaa yhteyksien leviämisen kuuden viikonlopun aikana kurssille ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden lukea aineistoa ennen luokkia ja valmistautua vuorovaikutteisempaan istuntoon viikonlopun aikana.

Lisäksi opiskelijat voivat viettää vähintään viikon Greenwichin yliopistossa opintojensa aikana hyödyntäen Lontoon Advanced Legal Studies -kirjaston laitosta osana väitöskirjatutkimusta.

LLM-ohjelma koostuu kahdesta peruskurssista ja yhdestä valinnaisesta opintojaksosta, joka on valittu useista vaihtoehdoista (yhteensä 90 opintopistettä) sekä merkittävä tutkimuskomponentti, johon kuuluu 15 000 sanaa (60 op) ja kaksi pakollista tutkimustaitoa / metodologiaa Kurssit (15 op).

Opetus ja arviointi

Ohjelma sisältää luentojen ja osallistavien ja ongelmanratkaisuistuntojen yhdistelmää, joita paikalliset ja ulkomaiset asiantuntijat ohjaavat. Opiskelijoilla on pääsy interaktiiviseen lainopetuksen ohjelmistoon ja lukuisiin omistettu elektroniikkalainsäädäntö resursseja, kuten LexisNexis, Westlaw ja Lawtel.

Pääsyvaatimukset

• Ensimmäinen tutkintotodistus laissa tai humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä tai akkreditoidussa laitoksessa liittyvillä aloilla
• onnistunut haastattelu ohjelmajohtajan tai hänen edustajansa kanssa, joka osoittaa kypsyyttä, kykyä ja henkilökohtaista motivaatiota
• Jos hakijan ensimmäinen kieli ei ole englanti, todistus englannin kielen pätevyydestä tunnustetun englannin kielitaidon (TOEFL 213 tietokonepistemäärä / IELTS Level 6.0) tai muun asianmukaisen näytön perusteella, kuten ensimmäisen asteen opintojaksot englannin kielen kautta, jne. Jälkimmäisille hakijoille haetaan haastatteluja, ja he saattavat joutua istumaan diagnoosikokeesta, jota koulu hallinnoi


Taloudellinen tuki

UNYT: n filosofia on, että jokainen pyrkii saavuttamaan jatkotutkinnon yliopistokoulutuksen ja että yksikään opiskelija ei saa olla soveltamatta yksinomaan taloudellisten vaikeuksien vuoksi. Täten on laadittu taloudellista tukea koskeva suunnitelma, jolla tuetaan huippuosaamisen mahdollisia opiskelijoita.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Kansainvälisen ja eurooppaoikeuden oikeustieteen kandidaatti
  • Olomouc, Tšekki
 • LLM International Business Law - Kokopäiväinen
  • Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 3 lisää
 • Online LLM kansainvälisessä oikeudessa ja sopimusoikeudessa
  • Washington, Yhdysvallat
  • Gambia Online, Gambia