Keystone logo
University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

Johdanto

Kiitos kiinnostuksestasi Missourin yliopiston oikeustieteelliseen korkeakouluun!

Missourin yliopiston lakiosasto perustettiin vuonna 1872. Oikeudellinen koulu on tuohon aikaan tuottanut hyvin pyöreitä lakimiehiä, jotka ovat herkkiä eettisille kysymyksille, jotka ovat valmiita palvelemaan asiakkaita ja valmiita johtamaan Missourin osavaltion ja kansakunnan oikeutta.

Mizzou Lawissa olemme ylpeitä voidessamme tarjota kohtuuhintaisen, helposti saatavilla olevan oikeudellisen koulutuksen . Edullisuus liittyy huippuosaamiseen oikeudellisessa koulutuksessa. Tiedekunnamme tunnustetaan tieteellisestä työstä ja opetuksen huippuosaamisesta. Tiedekunnan jäseniä pidetään alan asiantuntijoina, ja heitä lainataan säännöllisesti kansallisissa tiedotusvälineissä esimerkiksi Washington Postissa, The New York Timesissä, The Christian Science Monitorissa ja The Wall Street Journalissa. Kansan johtava patenttilain blogi on Mizzou Law professorin kirjoittama, joka on todistanut ennen kongressia patenttioikeuden uudistuksesta.

Opiskelijoillamme on haastava ja käytännöllinen koulutus . Kokemuskokemusohjelmamme antaa opiskelijoille käytännön kokemuksen, mukaan lukien mahdollisuus tammikuun kurssiin, jossa on erinomaisia ​​tuomareita ja asianajajia sekä pitkälle edenneen harjoittelukurssin, jonka yksi johtava Missouri-syyttäjän asianajaja on opettanut. Mizzou Law -opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa taitojaan yhdellä kliinisestä ohjelmistostamme - rikosprosessin klinikka, yrittäjyysklinikka, perhevammausklinikka, innokysiklinikka, sovitteluklinikka ja veteraaniklinikka - tai kaksi käytäntöä - vuokranantaja / vuokralainen harjoittelu ja lainsäädäntökäytäntö .

Kansallisena johtajana riidanratkaisun alalla pyrimme täydentämään vahvaa perinteistä opetussuunnitelmaa, jossa suuntautuminen lainvalvontaan ongelmanratkaisuksi pyrkii . Riitojenratkaisun tutkimuskeskus on kansallisesti tunnustettu, ja johtavat tutkijat ympäri maata palvelevat työtovereita. Mizzou Law on saanut "tunnustetun kurssin toimittajan" aseman Chartered Institute of Arbitratorsin neljällä JD-kurssilla, mukaan lukien kolme välitysmenettelyä.

Tuemme oppilaita heidän pyrkimyksissään lain tutkintoon, kun he ovat täällä Hulston Hallissa, mutta me tiedämme myös, että oikeustieteen kandidaatti on elämä . Ura-alueidemme tiimimme tarjoaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota, kun he tutkivat uran vaihtoehtoja ja laajan valikoiman uraan liittyviä ohjelmia.

Elämä lakikoulun jälkeen alkaa usein tenttikokeella. Heinäkuussa 2016 Mizzou Lawin alumnit ottivat ensimmäistä kertaa Missouri Bar Examinationin 87,5 prosentilla - enemmän kuin neljä pistettä korkeammat kuin valtion keskiarvot.

Ura-alan kehitystoimintaa tukee alumniverkko, joka ulottuu kauas ja laajalle sekä maantieteellisesti että käytännön aloille. Se sisältää alumnien jokaisella Missourin läänissä, 50 valtiossa ja 22 maassa eri puolilla maailmaa. Löydät alumniemme kaikilla osa-alueilla: julkinen palvelu, hallinto, liike-elämä, akateeminen korkeakoulu, riitojenratkaisu ja juridiikkayritykset kaiken kokoisina. He toimivat Yhdysvaltain kongressin ja Missourin yleiskokouksen jäseninä, syyttäjiä ja julkisia puolustajia yrittäjinä sekä yhteistyökumppaneina joidenkin maan arvostetuimmista asianajotoimistoista. Mizzou Law alumni ovat Missourin Barin johtajia - kuusi viimeisen 15 presidentin palkista on valmistuneita.

Eivätkö tyydytä uteliaisuuttasi? Ota meihin yhteyttä!

Opetussuunnitelma

Opiskelijat kuvaavat usein MU: n akateemista tunnelmaa haastavana, mutta painottaen oppimista eikä kilpailua. Kurssit tarjoavat opiskelijoille laaja-alaisen ja tasapainoisen näkökulman lakiin ja oikeuslaitoksiin, jotta he voivat valmistautua monenlaisiin urahallinnon vaihtoehtoihin sekä vaihtoehtoisiin urapolkuihin missä tahansa maassa.

Opiskelijat

Ensimmäisen vuoden luokka jaetaan kahteen osaan, joissa on noin 60 opiskelijaa kussakin osassa. Noin 75 prosentilla ylemmistä luokista on keskimäärin alle 25 opiskelijaa.

Opiskelijan keskimääräinen ikä vaihtelee 24: stä 26: een, ja oppilaat alkavat lakikoulusta 20-vuotiailta 60-vuotiaille.

JD: n ilmoittautuminen on 336 lukuvuodelle 2016-2017, 40 prosenttia naisista ja noin 18 prosenttia vähemmistöopiskelijoista.

Mizzou Lawin opiskelijat kokevat pienet luokkakokot, joilla on helppo pääsy tiedekunnan tutkijoille. Opiskelija-tiedekunnan suhde on tällä hetkellä 9,4: 1.

Sijainti

Koulun tilava ja moderni rakennus, Hulston Hall, sijaitsee kauniin Missourin yliopiston kampuksen sydämessä, helpon kävelymatkan päässä yliopiston kuuluisista sarakkeista, opiskelijakeskuksesta ja virkistyskeskuksesta. Vuonna 1988 avattu, Hulston Hallissa sijaitsevat lakikoulun luokkahuoneet, kirjasto, opiskelijajärjestöjen toimistot, lounge- ja ruokailualue. Kuten yksi opiskelija sanoi äskettäin, "Sinulla on kaikki luokat täällä, aiot syödä täällä ja voit jopa nukkua täällä - mutta myös hauskaa täällä."

Hulston Hallin erityispiirteitä ovat Courtroomin valvontalaitteet, joiden avulla opiskelijat voivat auttaa harjoittajiaan ja täydentämään suullisten argumenttien taitoja, puolustusta ja oikeudenkäyntiä; lakikirjaston laaja tietokanta- ja tulostusmateriaalin kokoelma tutkimukseen ja tutkimukseen kaikilla lakien aloilla; ja oikeustieteellisen tiedekunnan kirjaston henkilökuntamme - useat laillisuustutkinnot - tietotekniikan ammattilaiset ja henkilökunta, joka auttaa laillisia tutkijoita kirjaston kokoelmista ja käyttämisestä.

Missouri-yliopisto sijaitsee Columbia-keskuksessa, Missourissa, jota kutsutaan usein nimellä Collegetown USA. Kanssa noin 110 000 asukasta, Columbia sijaitsee Missourin keskustassa, St. Louisin ja Kansas Cityn välissä ja noin 30 minuutin päässä valtion pääkaupunki, Jefferson City. Columbia on rutiininomaisesti luokiteltu yhdeksi parhaista Yhdysvaltojen kaupungeista, joissa asuu.

Mikä tekee Columbia erinomaisen asuinpaikan, on yksilöllisen maun kysymys, mutta pidämme sen laajasta reittiverkosta, nimityksestä taiteen ja kulttuurin keskukseksi, Kaakkois-konferenssikeskuksen kotona ja erilaisissa festivaaleissa.

Akkreditointi

Oikeustieteellinen korkeakoulu on American Law Schools -yhdistyksen perustajajäsen. American School of Law on täysin akkreditoitu American Bar Association. ABA: n akkreditointiin liittyvät kysymykset voidaan ohjata oikeusalan koulutuksen konsulttitoimistolle, American Bar Association, 321 North Clark Street, 21st Floor, Chicago, IL 60654-7597 tai 312-988-6738. Perustiedot School of Law -lehdestä julkaistaan ​​vuosittain ABA: n virallisissa oppaissa.

Opiskelijoiden valitukset, jotka koskevat Yhdysvaltojen asianajajayhdistyksen lakimieskoulutuksen ja hallinnon osastopäällikön asettamien normien noudattamista, on jätettävä kirjallisesti apulaispäällikölle akateemisille asioille tai jos valitus koskee tätä tehtävää palvelevaa henkilöä, dekaanin oikeuskoulusta.

Valitukseen on sisällyttävä päivämäärä, jona kantelu on jätetty; kantelijan nimi ja osoite; ja kuvaus valituksesta.

Valituksen kuvaukseen on sisällyttävä kuvaus akkreditointistandardista, jota lainvalvontaviraston toiminta tai puuttuminen merkitsee.

Akateemisten asioiden apulaisprofessori (tai oikeustieteellisen koulun dekaani) tutkii valituksen ja vastaa kantelijalle kirjallisesti 30 kalenteripäivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta. Vastaus ilmoittaa, onko oikeuskoulu ryhtynyt korjaaviin toimenpiteisiin tai jos ei, syyt siihen, ettei ryhdytä toimenpiteisiin.

Sijainnit

  • Columbia

    Columbia, Yhdysvallat

    Kysymyksiä