Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Johdanto

YHDESSÄ MAAN JULKISISSA LAINKOULUISSA University of Minnesota Law School on johtaja, joka valmistelee opiskelijoita ratkaisemaan aikamme monimutkaiset sosiaaliset, taloudelliset ja liike -elämän ongelmat. Poikkeuksellinen tiedekunta, innovatiivinen opetussuunnitelma ja vertaansa vailla olevat kliiniset ja kokemukselliset oppimismahdollisuudet varustavat opiskelijat 2000 -luvun vaatimuksiin.

Meitä erottaa harvinainen kollegiaalinen kulttuuri, joka korostaa tiimityötä, ongelmanratkaisua, johtajuutta ja vakuuttamista. Opiskelija oppii ajattelemaan analyyttisesti, tunnistamaan monimutkaisen ongelman ydintekijän ja kehittämään reaalimaailman ratkaisuja-taitoja, jotka ovat välttämättömiä lakikoulun ulkopuolella kaikilla työelämän aloilla. Julkinen palvelu on ytimessämme. Opiskelijamme omaksuvat sen, tiedekuntamme ja henkilökuntamme vahvistavat sitä, ja yhteisömme hyötyy siitä.

Tiedekuntaamme kuuluu joitakin maailman menestyneimpiä ja tuottavimpia liike -elämän, rikosoikeuden, kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien sekä oikeuden, tieteen ja teknologian tutkijoita. Suuri, aktiivinen alumniverkosto kaksoiskaupungeissa ja ympäri maailmaa on innokas ohjaamaan, opettamaan ja palkkaamaan oppilaitamme.

Sijainnit

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Kysymyksiä