Keystone logo
University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

Johdanto

Miamin yliopiston oikeustieteellisen yliopiston merkittävä matka pienistä aloitteista jonkin maan johtavista lakikouluista on yksi legendaarisen koulutuksen kiehtovista tarinoista. Oikeustieteiden koulu alkoi pienellä, neljätoista ylioppilastutkinnon suorittaneella luokalla, joka oli yli kolme neljäsosaa vuosisataa sitten. Mutta sen tavoitteet ovat aina olleet suuria, ja sen menestys on vastannut näitä tavoitteita.

Nykyään Miami Law on yksi maan johtavista oikeusalan koulutuslaitoksista. Tiedekunnan jäsenet ovat johtajia tieteellisillä ja ammatillisilla aloillaan, mikä hyödyttää erittäin lahjakkaita ja monipuolisia opiskelijaryhmiä rikas ja haastava opetussuunnitelma sekä monenlaiset ammattitaitoiset koulutusmahdollisuudet. Yli 17 000 alumniä, jotka harjoittelevat ympäri Yhdysvaltoja ja lähes kahdeksankymmentä maata eri puolilla maailmaa - kaikkialla, joka harjoittaa yritystä yleisen edun mukaisessa laissa, suurissa yrityksissä, yksityisissä käytännöissä, julkisissa palveluissa tai yksin ammattilaisina - voi todistaa he saivat koulutusta.

Miami Lawin menestystä tehostaa sijainti Miami, yhdyskäytävä Amerikassa. Opetussuunnitelma on rikastuttanut asianajajien maksuosuudet, jotka harjoittavat sellaista pitkälle kehitettyä oikeuskäytäntöä, jota suuri kaupunkialue vaatii, ja joka tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia aktiiviselle tiedekunnalle ja opiskelijoiden sitoutumiselle pro bono -toiminnan ja paikallisen yhteisön harjoittelun kautta. Maahanmuutto, liiketoiminnan etiikka, rotuerot ja talouskehitys globaalissa taloudessa ovat nykyajan kysymyksiä. UM: n tiedekunta toimii opiskelijoiden kanssa ratkaistaessa.

Lisäksi Miamin ainutlaatuinen rotu, etninen ja kielellinen monimuotoisuus tarjoaa muita etuja, joita ei ole saatavilla muilla alueilla. Pääkaupunkiseudulla on sellainen moniarvoinen ympäristö, joka todennäköisesti luonnehtii suurta osaa USA: sta tulevina vuosina. Sen paikallinen talous ja sosiaalinen elämä ovat tiukasti sidoksissa kansainväliseen kauppaan, maahanmuuttoon ja matkailuun, mikä hämärtää paikallisen ja kansainvälisen linjan häikäilemättömästi globaalistuneelle maailmalle. Miamin globalisaatiolla on erilainen pohjois-etelä-alue, mutta sen kaupankäynti - kuten Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen - liittyy Kanadan, Euroopan ja Aasian talouteen.

Monilla sosiaalisilla ja koulutuksellisilla eduilla Miami School of Law -yliopisto tarjoaa vertaansa vailla oleville opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua ammatilliseen käytäntöön.

Sijainnit

  • Tampa

    1311 Miller Rd, Coral Gables,, 33146, Tampa

Kysymyksiä