Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM-sovittelu ja vaihtoehtoinen riitojenratkaisu - kokoaikainen
University of Law Online Postgraduate

LLM-sovittelu ja vaihtoehtoinen riitojenratkaisu - kokoaikainen

Online United Kingdom

12 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Etäopiskelu

Johdanto

Uuden oikeustieteen maisteriohjelman LLM-ohjelmamme on suunniteltu oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat tutkia tietyn oikeuden erikoisalan käytännön soveltamista.

LLM-sovittelu ja vaihtoehtoinen riitojenratkaisu verkossa - kokopäiväinen

Online Master of Laws (LLM) on jatkotutkinto, joka on suunniteltu parantamaan akateemista oikeudellista tietämystäsi keskittyen erityisesti tiettyihin kiinnostaviin alueisiin. Kurssi on suunniteltu erityisesti oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat hankkia oikeustieteen maisterin tutkinnon ja samalla kehittää syvällistä tietämystä erilaisista välimiesmenettelyistä ja -käytännöistä.

Laki kontekstissa

Hanki olennaista syvällistä tietämystä ja näkemystä valitsemastasi oikeuden alueesta ja ymmärrä oikeudellisten sääntöjen tärkeys, kun niitä sovelletaan todellisessa maailmassa.

Joustava opiskelu

Ohjelmarakenne on erittäin joustava. Voit suunnitella oman tutkinnon Pathway joka sopii sinulle ja täyttää uratavoitteesi, olivatpa ne mitä tahansa.

Aiheen asiantuntijoiden opettamia

Opettaja on yhdistelmä entisiä ja nykyisiä ammatinharjoittajia sekä tutkijoita ja opettajia, jotka keskittyvät oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.

kurssin yksityiskohdat

Olemme suunnitelleet sovittelun ja vaihtoehtoisen riidanratkaisun verkkokoulutuksemme käytännönläheiseksi, käytännölliseksi kurssiksi, joka simuloi realistisesti sovittelu- ja neuvotteluskenaarioita ja antaa sinun kehittää käytännössä vaadittavia taitoja. Hyödyntämällä kokeneiden ammatillisten ohjaajien näkemyksiä, sinulla on mahdollisuus saada ensikäden neuvoja ja tukea ymmärtääksesi täydellisesti vivahteet ja taidot, joita tarvitaan suotuisiin lopputuloksiin riitojenratkaisun aikana.

Tämä kurssi toimitetaan kokonaan verkossa. Päätoimiset optiot on jaettu kolmelle kalenterivuodelle. Jokaisen kurssin alussa on verkkoperehdytys.

Jokainen opetettu moduuli toimitetaan kymmenen opetusviikon aikana, ja joka viikko on kahden tunnin työpajoja. Kaikki valmisteleva materiaali, mukaan lukien luentosisältö, tarjotaan virtuaalisessa oppimisympäristössä (VLE), samoin kuin kaikki konsolidointimateriaali.

Väitöskirja suoritetaan lukukaudella 3 (kokopäiväinen). Kaikkien opetettujen moduulien on oltava suoritettuja ennen väitöskirjan aloittamista.

Kun opiskelet maisteriksi verkossa meillä, saat:

 • Opettaa aiheen asiantuntijat, entiset ja nykyiset ammatinharjoittajat sekä tutkimukseen ja opetukseen keskittyneet tutkijat.
 • Keskity oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.
 • Hyödynnä strategisia kumppanuuksia yritysten, sääntelyviranomaisten ja akkreditointielinten kanssa.
 • Opi lakiteknologiasta valitsemalla oikeustekniikan opintokokonaisuudet.
 • Paranna työllistettävyyttäsi hankkimalla tärkeitä siirrettäviä taitoja ja kartoittamalla urasi uratiimimme kanssa.

Tämän ohjelman palkintoihin liittyvä moduuli (sovittelu ja vaihtoehtoinen riidanratkaisu) tarjoaa myös mahdollisuuden saada syvällistä tietoa sovittelusta ja vaihtoehtoisista riidanratkaisutaioista; ydintaidot, jotka ovat nopeasti halutumpia ja jotka ovat yhä tärkeämpi osa oikeusmaailmaa.

Yleisen perehdytyksen lisäksi ohjelmaan järjestetään kahden viikon perehdytys, joka kattaa Englannin oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet. Tämä on pakollinen ei-juridiikan opiskelijoille, mutta avoin myös oikeustieteen opiskelijoille, jotka haluavat päivittää Englannin ja Walesin oikeuden perusteet. Tämä olisi hyödyllistä kaikille opiskelijoille, jotka ovat pitäneet huomattavan tauon lakikoulutuksessa.

Auttaakseen sinua valmistautumaan väitöskirjaasi termillä 3, termit 1 ja 2 sisältävät joukon pakollisia ja muita valinnaisia tutkimusmenetelmiä koskevaa koulutusta.

Huomaa, että Home Office -määräysten vuoksi opiskelijat, jotka tarvitsevat Student Route -viisumin opiskellakseen meillä, eivät saa opiskella verkossa, ja he voivat valita vain kasvokkain opetetut moduulit.

Kurssin rakenne

Ehdot 1-2 (kokopäiväinen)

Kahden viikon perehdytys: Ei-lakiopiskelijoille tämä sisältää pakollisen johdannon Englannin ja Walesin lakiin, joka on suoritettava ennen ensimmäisten moduulien aloittamista.

Suoritat:

 • Sovittelu ja vaihtoehtoinen riidanratkaisu**
 • Siviili- ja rikosoikeudenkäynti**
 • Tutkimusmenetelmien koulutus (istunnot ehtojen 1 ja 2 aikana)

Voit sitten valita kaksi valinnaisten moduulien* luettelosta, joka sisältää moduuleja, kuten:

 • Asianajo- ja baaritaidot**
 • Kansainvälinen välimiesmenettely

*Kaikki valinnaiset moduulit ovat saatavuuden mukaan.

**Jos saavutat 55% tai enemmän näissä kolmessa moduulissa ja suoritat menestyksekkäästi maisteriohjelman, sinut vapautetaan yliopiston BPC-valintatapahtumasta.

Lukukausi 3 (kokopäiväinen)

 • Väitös sovittelusta ja vaihtoehtoisista riidanratkaisuista

Kurssin tiedot

Arviointi

Moduulit arvioidaan kolmen tunnin näkymättömällä kirjallisella tentillä tai 4500 sanan työselostustehtävällä.

Kaikkiin kokeisiin, mukaan lukien verkko-opiskelu, vaaditaan läsnäolo jollakin Yhdistyneen kuningaskunnan kampuksellamme (tai hyväksytyssä ulkomaisessa keskuksessa tilauksesta).

Verkko-opiskelun oletuskampuspaikka on Lontoo.

Väitöskirjamoduuli arvioidaan jättämällä opinnäytetyö (15 000 sanaa), ja se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan, syvälliseen ja intensiiviseen tutkimukseen ja pohdiskeluun valitsemastasi erikoisalasta.

Rakenne

Tällä kurssilla on innovatiivisesti joustava rakenne, ja siinä on erityisiä arviointeja, jotka edistävät tehokasta oppimista.

Kurssin vaatimukset

Opiskelijoilla tulee olla Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto mistä tahansa aiheesta 2:2 tai sitä korkeammalla tai vastaava pätevyys. Ei-lakiopiskelijoiden on suoritettava pakollinen kahden viikon perehdytys, joka kattaa Englannin oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet, elleivät he pysty osoittamaan onnistuneesti LLB:n (tai vastaavan) tai vähintään 3 vähintään 80 QCF-opintopisteen arvoisen juridisen moduulin suorittamista. jonka tulee sisältää - Englannin oikeusjärjestelmä, sopimusoikeus ja vahingonkorvausoikeus.

Kuinka hakea

 • Kurssille voi hakea suoraan yliopistoon.
 • Tätä kurssia ei voi valita opiskelemaan lakimieskurssimme (LPC) rinnalla.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä