Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Employment Law - osa-aikainen
University of Law Online Postgraduate

LLM Employment Law - osa-aikainen

Online United Kingdom

24 Months

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350 *

Etäopiskelu

* 9 500 £ kotimainen, 12 000 £ ulkomainen

Johdanto

Uuden oikeustieteen maisteriohjelman LLM-ohjelmamme on suunniteltu oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat tutkia tietyn oikeuden erikoisalan käytännön soveltamista. Opiskele kasvokkain tai verkossa.

LLM Employment Law - osa-aikainen

Online Master of Laws (LLM) on jatkotutkinto, joka on suunniteltu parantamaan akateemista oikeudellista tietämystäsi keskittyen erityisesti tiettyihin kiinnostaviin alueisiin. Tämä verkkokurssi on suunniteltu erityisesti oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat hankkia oikeustieteen maisterin tutkinnon, ja se keskittyy erityisesti työlainsäädännön perusteellisen tuntemuksen kehittämiseen käytännössä.

Laki kontekstissa

Hanki olennaista syvällistä tietämystä ja näkemystä valitsemastasi oikeuden alueesta ja ymmärrä oikeudellisten sääntöjen tärkeys, kun niitä sovelletaan todellisessa maailmassa.

Joustava opiskelu

Ohjelmarakenne on erittäin joustava. Voit suunnitella oman tutkinnon Pathway joka sopii sinulle ja täyttää uratavoitteesi, olivatpa ne mitä tahansa.

Aiheen asiantuntijoiden opettamia

Opettaja on yhdistelmä entisiä ja nykyisiä ammatinharjoittajia sekä tutkijoita ja opettajia, jotka keskittyvät oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.

Kurssin vaatimukset

Opiskelijoilla tulee olla Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto mistä tahansa aiheesta 2:2 tai sitä korkeammalla tai vastaava pätevyys. Ei-lakiopiskelijoiden on suoritettava pakollinen kahden viikon perehdytys, joka kattaa Englannin oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet, elleivät he pysty osoittamaan onnistuneesti LLB:n (tai vastaavan) tai vähintään 3 vähintään 80 QCF-opintopisteen arvoisen juridisen moduulin suorittamista. jonka tulee sisältää - Englannin oikeusjärjestelmä, sopimusoikeus ja vahingonkorvausoikeus.

kurssin yksityiskohdat

LLM Employment Law on innovatiivinen, joustava ohjelma, joka on suunniteltu laki- ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille ja joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia Yhdistyneen kuningaskunnan työlainsäädäntöä koskevia kysymyksiä. Tutkit keskeistä työlainsäädäntöä ja yleisen oikeuden periaatteita, kuten syrjintää ja epäoikeudenmukaista irtisanomista.

Kun opiskelet LLM-työlakia verkossa meillä:

 • Opettaa aiheen asiantuntijat, entiset ja nykyiset ammatinharjoittajat sekä tutkimukseen ja opetukseen keskittyneet tutkijat.
 • Keskity oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.
 • Hyödynnä strategisia kumppanuuksia yritysten, sääntelyviranomaisten ja akkreditointielinten kanssa.
 • Opi lakiteknologiasta valitsemalla oikeustekniikan opintokokonaisuudet.
 • Paranna työllistettävyyttäsi hankkimalla tärkeitä siirrettäviä taitoja ja kartoittamalla urasi uratiimimme kanssa.

Yleisen perehdytyksen lisäksi ohjelmaan järjestetään kahden viikon verkkoperehdytys, joka kattaa englantilaisen oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet. Tämä on pakollinen ei-juridiikan opiskelijoille, mutta avoin myös opiskelijoille, jotka haluavat kertaus Englannin ja Walesin lain perusteista. Tämä olisi hyödyllistä kaikille opiskelijoille, jotka ovat pitäneet huomattavan tauon lakikoulutuksessa.

Auttaaksesi valmistautumaan väitöskirjaasi, opiskelet useita pakollisia ja valinnaisia tutkimusmenetelmiä koskevia koulutustilaisuuksia ensimmäisillä lukukausillasi.

Huomaa, että Home Office -määräysten vuoksi opiskelijat, jotka tarvitsevat Student Route -viisumin opiskellakseen meillä, eivät saa opiskella verkossa, ja he voivat valita vain kasvokkain opetetut moduulit.

Kurssin rakenne

Ehdot 1-4 (osa-aikainen)

Kahden viikon perehdytys: Ei-lakiopiskelijoille tämä sisältää pakollisen johdannon Englannin ja Walesin lakiin, joka on suoritettava ennen ensimmäisten moduulien aloittamista.

Suoritat:

 • Työllistämislaki
 • Tutkimusmenetelmien koulutus (istunnot kautta ehtojen 1–4)

Voit sitten valita kolme* valinnaisten moduulien luettelosta, joka sisältää moduulit, kuten:

 • Vaatimustenmukaisuus ja sääntely
 • Tietosuoja ja immateriaalioikeudet
 • Kansainväliset ihmisoikeudet

*Kaikki valinnaiset moduulit ovat saatavuuden mukaan.

Ehdot 5-6 (osa-aikainen)

 • Väitös työoikeudesta

Kurssin tiedot

Arviointi

Moduulit arvioidaan kolmen tunnin näkymättömällä kirjallisella tentillä tai 4500 sanan työselostustehtävällä.

Kaikkiin kokeisiin, mukaan lukien verkko-opiskelu, vaaditaan läsnäolo jollakin Yhdistyneen kuningaskunnan kampuksellamme (tai hyväksytyssä ulkomaisessa keskuksessa tilauksesta).

Verkko-opiskelun oletuskampuspaikka on Lontoo.

Väitöskirjamoduuli arvioidaan jättämällä opinnäytetyö (15 000 sanaa), ja se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan, syvälliseen ja intensiiviseen tutkimukseen ja pohdiskeluun työlainsäädännön erikoisalasta.

Rakenne

Tällä kurssilla on innovatiivisesti joustava rakenne, ja siinä on erityisiä arviointeja, jotka edistävät tehokasta oppimista.

Kuinka hakea

 • Kurssille voi hakea suoraan yliopistosta.
 • Tätä kurssia ei voi valita opiskelemaan lakiasiainosastomme (LPC) rinnalla.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä