Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Johdanto

Oikeustieteellinen tiedekunta on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pisin perustetuista juridisen koulutuksen tarjoajista. Voimme jäljittää alkuperämme vuoteen 1876 johtavan opettajan Gibsonin muodostamisen kanssa

Runsaalla perinnöllä ja maineella innovaatioon ja nykyaikaisiin opetuskäytäntöihin keskitymme jatkuvasti parantamaan parhaita juridisia mielessä.

Mikä tekee meistä erilaisen

Se, mikä erottaa meidät muista yliopistoista, on johtava periaate, jonka mukaan nykyiset ja tulevat asianajajat, jotka opettelumme, voivat oppia vain oppimaan realistisessa, ammatillisessa ja nykyaikaisessa kontekstissa runsaasti käytännön vuorovaikutusta. Siksi pidämme yhteystietonne korkealla ja opetusryhmämme ovat pienet.

Innovaatiot ja nykyaikaiset opetuskäytännöt

Kaikki kurssimme - perustutkinto-oikeudellisista tutkintoistamme markkinoiden johtaviin jatko-opintoihin ja ammatillisen kehityksen ohjelmiin - on suunniteltu ainutlaatuisella, monipuolisella ja innovatiivisella oppimismenetelmällä, jonka on todistettu tarjoavan itseluottamus lakimiehille, jotka voivat kilpailla nopeasti muuttuvassa maailmassa lakipalveluista. Kursseillamme on tarkoitus valmistella sinua työelämän tosielämän haasteisiin keskittyen ongelmien ratkaisuun liittyvien taitojen kehittämiseen, argumenttien punnitsemiseen, kriittiseen ajatteluun ja kaupalliseen tietoisuuteen.

Tehokkaat yhteydet

Oman oppimisen ja kehittymisen huippuosaaminen on auttanut luomaan maailmanlaajuisia yhteyksiä oikeuspalvelumarkkinoilla. Siksi monet johtavat globaalit asianajotoimistot työskentelevät yksinomaan kanssamme kehittääkseen ihmisiä ja miksi kaikentyyppiset oikeudelliset työnantajat haluavat tavata oppilaitamme. Siksi myös lakimieskunnat ja ammatilliset elimet ympäri maailmaa päättävät aloittaa strategiset liittoutumme kanssamme.

Lain ymmärtäminen

Oikeustieteellinen tiedekunta on kansainvälisesti tunnustettu oikeusalan asiantuntija. Sen sijaan, että keskitymme akateemiseen tutkimukseen, meidän on pyrittävä ajattelemaan johtajia asioissa, jotka ovat asianajajan ja seuraavan harjoittavien juristien sukupolvea. Opintojamme ottavat syvällisen tarkastelun lainsäädännön keskeisiltä alueilta ja tarjoavat laajemman katsauksen oikeusjärjestelmään, jotta oppimisen sisältöä voitaisiin entistä paremmin ymmärtää.

Kokeneimmat ohjaajat

Yli 250 tutoreistamme on päteviä lakimiehiä, monet ovat edelleen käytännössä, ja kaikilla on laaja käytännön kokemus, jonka he voivat siirtää opiskelijoillemme. Me helpotamme tätä prosessia korkealla opiskelija-ohjaaja-aikataululla ja pienillä luokkakokoilla - yksi syy siihen, että monet lakiasiaintoimistot vaativat harjoittelijoitaan opiskelemaan kanssamme.

Keskittyy työllistyvyyteen

Keskitymme yksinomaan käytännölliseen koulutukseen ja annamme opiskelijoille pääsyn markkinoiden johtavaan lakipalveluun ja laillisia avoimia työpaikkoja koskevaan tietokantaan heti, kun he hyväksyvät paikan kanssamme. Opiskelijat hyötyvät myös uraauurtavista ja palkituista pro bono-ohjelmista, joiden avulla he voivat saada arvokasta työkokemusta auttamalla paikallisen yhteisön todellisia asiakkaita.

Laajennettu pääsy

Otamme vastuumme laajentaa oikeusalan ammatinharjoittamista vakavasti ja tarjoamme laajan valikoiman apurahoja lahjakkaiden oikeustieteellisten yliopisto-opiskelijoiden rahoittamiseen oikeudellisesta koulutuksestaan ja uransa saavuttamisesta.

Sijainnit

  • London

    London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kysymyksiä