Keystone logo
University of Illinois - College of Law

University of Illinois - College of Law

University of Illinois - College of Law

Johdanto

Illinoisin oikeustieteellinen korkeakoulu on yksi maan vanhimmista lakikouluista, sillä sillä on vaikutusvaltainen tiedekunta, älykäs ja kollegiaalinen opiskelijakunta ja vahva alumniverkosto.

opiskelijat

Illinoisin lainopiskelijat ovat lahjakkaita ja kunnianhimoisia, akateemisesti vahvoja sekä maantieteellisesti ja kokemuksellisesti erilaisia. Ne ovat kilpailukykyisiä, mutta kollegiaalisia ja arvostavat tiimityötä. Monet osallistuvat aktiivisesti erilaisiin mahdollisuuksiin, jotka ovat käytettävissä luokkahuoneen ulkopuolella. College of Law toivottaa säännöllisesti tervetulleiksi opiskelijoita yli 25 eri maasta, joilla on vaihteleva työkokemus. Illinoisin yliopistossa Urbana-Champaign -yhteisössä on yli 10 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 110 eri maasta.

Tiedekunta

Illinoisin yliopiston oikeustieteellisellä tiedekunnalla on pitkät ja tunnetut perinteet stipendien ja tutkimuksen edistämisessä, opiskelijoiden koulutuksessa tiedoissa, taidoissa ja luonteessa ammatillisen huippuosaamisen ja johtajuuden saavuttamiseksi sekä hakevat hyödyllisiä muutoksia lakiin ja yhteiskuntaan. He ovat:

 • Alan johtajat
 • Kiitetyt opettajat
 • Tieteidenväliset asiantuntijat
 • Sitoutunut julkiseen sitoutumiseen

alumni

Kun tulet Illinoisin lakiin, sinusta tulee osa perhettä, johon kuuluu yli 11 000 College of Law -alumnia ja yli 470 000 Illinoisin yliopiston Urbana-Champaignin alumnia.

LLM-ohjelma

Illinoisin LLM -ohjelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijat, joilla on tai ei ole aikaisempaa oikeudellista koulutusta, menestymään ammatillisessa urallaan. Ulkomailla koulutetut LLM-ohjelman opiskelijat esitellään Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään ja tarjotaan mahdollisuus erikoistua omalle akateemisen tai ammatillisen kiinnostuksen alueelle. Yhdysvalloissa koulutetut lakimiehet voivat myös parantaa oikeudellista asiantuntemustaan saavuttaakseen ammatilliset ja uratavoitteensa LLM-ohjelmassa.

Lue alta lisätietoja LLM -ohjelmasta ja siitä, mikä tekee meistä ainutlaatuisia:

Joustavat opintovaihtoehdot

Opiskelijat voivat halutessaan suorittaa LLM -tutkinnon kahdessa tai kolmessa lukukaudessa. Valinnainen kolmas lukukausi voi antaa opiskelijalle aikaa osallistua intensiivisempään opinto -ohjelmaan, nauttia laajemmista harjoittelumahdollisuuksista ja saada lisäaikaa baarikokeeseen.

Tarjoamaan opiskelijoille lisää joustavuutta, LLM -ohjelma voidaan aloittaa joko syksyllä (elokuussa) tai kevätlukukaudella (tammikuussa).

Muokattava opetussuunnitelma

Opiskelijat suorittavat yhteensä 32 opintotuntia (tyypillisesti kahdeksan kurssia) LLM -tutkinnolle. Vain kaksi vaadittua kurssia (vapautettu tai luopuva opiskelijoille, joilla on JD ABA-akkreditoidusta lakikoulusta), opiskelijat voivat muokata LLM-ohjelmaansa vastaamaan akateemisia tai ammatillisia tarpeitaan ja valita yli 100 kurssista, jotka tarjotaan College of Law: ssa vuosittain . Opiskelijat voivat halutessaan lisätä keskittymän LLM -ohjelmaansa, ja opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita eri tieteenalojen oppimisesta, voivat hakea hyväksyntää tiettyjen Illinoisin yliopiston kurssien suorittamiseen lakikorkeakoulun ulkopuolella.

Asianajajakokeen kelpoisuus

Office of Graduate and International Programs tarjoaa tukea opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita Yhdysvaltain baarikokeista, ja työskentelee yksilöiden kanssa selvittääkseen heidän kelpoisuutensa ja vaatimukset, jotka heidän on täytettävä. Vaikka oikeustieteen kandidaatin tutkintoa ei vaadita Illinoisin LLM -ohjelmaan pääsemiseksi, hakijoiden, joilla ei ole kandidaatin tutkintoa, tulisi olla tietoisia siitä, että he eivät ehkä voi suorittaa asianajajakokeen Yhdysvalloissa edes Illinoisin LLM -tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Yksilöllinen neuvonta

Opiskelijoille tarjotaan yksilöllistä neuvontaa ja neuvontaa auttamaan heitä urasuunnittelussa, akateemisessa menestyksessä ja baarikelpoisuudessa.

Illinoisin yliopisto

Urbana-Champaignin Illinoisin yliopisto on perustamisensa jälkeen vuonna 1867 ansainnut maineensa maailmanluokan johtajana tutkimuksessa, opetuksessa ja julkisessa sitoutumisessa. Maapalkkiperintömme pohjana olemme edelläkävijä innovatiivisessa tutkimuksessa, joka käsittelee maailmanlaajuisia ongelmia ja laajentaa inhimillistä kokemusta. Muuttuvat oppimiskokemuksemme luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella on suunniteltu tuottamaan alumneja, jotka haluavat tehdä merkittävän yhteiskunnallisen vaikutuksen.

Kampuksen ominaisuudet

laitteisto

College of Law -rakennus on noin 160 000 neliöjalkaa kolmikerroksinen laitos, joka sijaitsee Illinoisin yliopiston lippulaivakampuksella Champaign-Urbanassa Illinoisissa. Rakennuksessa on auditorio, oikeussali, viisi luokkahuonetta, neljä seminaarihuonetta, kliiniset ja kokemukselliset oppimistilat, kirjakauppa, kahvila ja kaksi opiskelijoiden kokoontumisaluetta. Lakirakennuksessa on myös 58 000 neliöjalkaa Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library, jossa on tilava lukusali, opiskelijoiden yhteistyötilat, hiljaiset työhuoneet ja luokkahuone/konferenssihuone.

Elämä Champaign-Urbanassa

Champaign-Urbana, jossa on suurkaupungin mukavuuksia mutta pikkukaupungin saavutettavuus, on eloisa ja edullinen yliopistokaupunki, jossa on vilkas kulttuurielämä, ilmainen julkinen liikenne opiskelijoille, laaja valikoima ravintoloita ja lukuisia urheilumahdollisuuksia. Yhdeksi Amerikan parhaista yliopistokaupungeista tunnustettu Champaign-Urbanan alueella on runsaasti mahdollisuuksia osallistumisesta ylistetyn Krannert Center for the Performing Arts -keskuksen esityksiin ja Big Ten -urheilutapahtumien katseluun, osallistumiseen moniin muihin paikallisiin tapahtumiin, kuten kuten Illinois Marathon , Ebertfest Film Festival , Urbana's Market at the Square farmers market tai Friday Night Live -musiikkitapahtumat Champaignin keskustassa. Kampuksella ja sen ulkopuolella, Champaign ja Urbana ovat täynnä puistoja, urheilutiloja , viheralueita, pyörä- ja kävelypolkuja ja muita mahdollisuuksia sekä sisä- että ulkoilmaharrastuksiin.

  Pääsymaksut

  Graduate Collegen pääsyvaatimukset ja englannin kielen taitovaatimukset ovat voimassa. Opiskelijoiden ei tarvitse suorittaa yleistä Graduate Record Examination (GRE) -tutkintoa. Opiskelijat hyväksytään yksilöllisesti heidän aikaisempien saavutustensa arvioinnin perusteella painottaen akateemista saavutusta.

  Sovellusvaatimukset

  • Täytetty hakemus
  • Jatkaa
  • Lauselma tarkoituksesta
  • Sertifioidut transkriptit ja valtakirjat
  • Yksi viittauskirje
  • TOEFL- tai IELTS-pisteet, jotka on raportoitu ETS:stä tai IELTS:stä (tai Duolingo English -testin pisteet 1.2.2020–1.8.2023), jos sovellettavissa

  Kansainväliset hakijat

  Kaikkien kansainvälisten tutkintoa hakevien hakijoiden on toimitettava TOEFL- tai IELTS- tai Duolingo-tulokset todisteena englannin kielen taidosta, elleivät he ole oikeutettuja vapautukseen. Viralliset pisteet on toimitettava suoraan testauslaitokselta. Kaikki pisteet on päivättävä kahden vuoden sisällä ehdotetun pääsykauden alkamisesta.

  Englannin kielitaitotestiMinimirajoitettu sisäänpääsyMinimi Full Status -pääsy
  TOEFL IBT80103
  IELTS (akateeminen koe)6.57.5
  DUOLINGO (Vain 1. helmikuuta 2020 ja 1. elokuuta 2023 välisenä aikana tehdyt testit)115135

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Kysymyksiä