Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Johdanto

Illinoisin oikeustieteiden korkeakoulu on yksi maan vanhimmista lakikouluista, jossa on vaikuttava tiedekunta, älykäs ja kollegiaalinen opiskelijakunta ja vahva alumni-verkosto.

opiskelijat

Illinois Law -opiskelijat ovat lahjakkaita ja kunnianhimoisia, akateemisesti vahvoja sekä maantieteellisesti ja kokemuksellisesti monipuolisia. He ovat kilpailukykyisiä, mutta kollegiaalisia ja arvostavat ryhmätyötä. Monet ovat aktiivisesti mukana luokkahuoneen ulkopuolella tarjolla olevissa mahdollisuuksissa. College of Law toivottaa säännöllisesti tervetulleeksi opiskelijoita yli 25 eri maasta, joilla on vaihteleva ammatillinen kokemus. Illinoisin yliopiston Urbana-Champaign yhteisössä on yli 10 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 110 eri maasta.

Tiedekunta

Illinoisin yliopiston oikeustieteellisellä tiedekunnalla on pitkät ja tunnetut perinteet stipendien ja tutkimuksen edistämisessä, opiskelijoiden koulutuksessa tiedoissa, taidoissa ja luonteessa ammatillisen huippuosaamisen ja johtajuuden saavuttamiseksi sekä hakevat hyödyllisiä muutoksia lakiin ja yhteiskuntaan. He ovat:

 • Alan johtajat
 • Kiitetyt opettajat
 • Tieteidenväliset asiantuntijat
 • Sitoutunut julkiseen sitoutumiseen

LLM-ohjelma

Illinois LLM -ohjelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita, joilla on tai ei ole aikaisempaa lakikoulutusta, menestymään ammatillisessa urassaan. LLM-ohjelmassa ulkomailla koulutetut opiskelijat tutustuvat Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään ja tarjoavat mahdollisuuden erikoistua omalle akateemiselle tai ammatilliselle alueelleen. Yhdysvalloissa koulutetut lakimiehet voivat myös parantaa oikeudellista asiantuntemustaan saavuttaakseen ammatilliset ja uratavoitteensa LLM-ohjelmassa.

Lue alta lisätietoja LLM -ohjelmasta ja siitä, mikä tekee meistä ainutlaatuisia:

Joustavat opintovaihtoehdot

Opiskelijat voivat halutessaan suorittaa LLM -tutkinnon kahdessa tai kolmessa lukukaudessa. Valinnainen kolmas lukukausi voi antaa opiskelijalle aikaa osallistua intensiivisempään opinto -ohjelmaan, nauttia laajemmista harjoittelumahdollisuuksista ja saada lisäaikaa baarikokeeseen.

Tarjoamaan opiskelijoille lisää joustavuutta, LLM -ohjelma voidaan aloittaa joko syksyllä (elokuussa) tai kevätlukukaudella (tammikuussa).

Muokattava opetussuunnitelma

Opiskelijat suorittavat yhteensä 32 opintopistettä (tyypillisesti kahdeksan kurssia) LLM-tutkintoa varten. Vain kahdella vaaditulla kurssilla (joista poikkeaa tai voidaan luopua opiskelijoille, joilla on JD ABA-akkreditoidusta oikeustieteellisestä korkeakoulusta), opiskelijat voivat mukauttaa LLM-ohjelmansa vastaamaan akateemisia tai ammatillisia tarpeitaan samalla kun he voivat valita yli 100 korkeakoulussa vuosittain tarjottavan kurssin joukosta. . Opiskelijat voivat halutessaan lisätä keskittymisen LLM-ohjelmaan, ja opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita oppimisesta eri tieteenaloilla, voivat hakea hyväksyntää suorittaakseen valitun määrän Illinoisin yliopiston kursseja College of Lawn ulkopuolella.

Asianajajakokeen kelpoisuus

Office of Graduate and International Programs tarjoaa tukea opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita Yhdysvaltain baarikokeista, ja työskentelee yksilöiden kanssa selvittääkseen heidän kelpoisuutensa ja vaatimukset, jotka heidän on täytettävä. Vaikka oikeustieteen kandidaatin tutkintoa ei vaadita Illinoisin LLM -ohjelmaan pääsemiseksi, hakijoiden, joilla ei ole kandidaatin tutkintoa, tulisi olla tietoisia siitä, että he eivät ehkä voi suorittaa asianajajakokeen Yhdysvalloissa edes Illinoisin LLM -tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Yksilöllinen neuvonta

Opiskelijoille tarjotaan yksilöllistä neuvontaa ja neuvontaa auttamaan heitä urasuunnittelussa, akateemisessa menestyksessä ja baarikelpoisuudessa.

Illinoisin yliopisto

Urbana-Champaignin Illinoisin yliopisto on perustamisensa jälkeen vuonna 1867 ansainnut maineensa maailmanluokan johtajana tutkimuksessa, opetuksessa ja julkisessa sitoutumisessa. Maapalkkiperintömme pohjana olemme edelläkävijä innovatiivisessa tutkimuksessa, joka käsittelee maailmanlaajuisia ongelmia ja laajentaa inhimillistä kokemusta. Muuttuvat oppimiskokemuksemme luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella on suunniteltu tuottamaan alumneja, jotka haluavat tehdä merkittävän yhteiskunnallisen vaikutuksen.

Kampuksen ominaisuudet

laitteisto

College of Law -rakennus on noin 160 000 neliöjalkaa kolmikerroksinen laitos, joka sijaitsee Illinoisin yliopiston lippulaivakampuksella Champaign-Urbanassa Illinoisissa. Rakennuksessa on auditorio, oikeussali, viisi luokkahuonetta, neljä seminaarihuonetta, kliiniset ja kokemukselliset oppimistilat, kirjakauppa, kahvila ja kaksi opiskelijoiden kokoontumisaluetta. Lakirakennuksessa on myös 58 000 neliöjalkaa Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library, jossa on tilava lukusali, opiskelijoiden yhteistyötilat, hiljaiset työhuoneet ja luokkahuone/konferenssihuone.

Elämä Champaign-Urbanassa

Champaign-Urbana, jossa on suurkaupungin mukavuuksia mutta pikkukaupungin saavutettavuus, on eloisa ja edullinen yliopistokaupunki, jossa on vilkas kulttuurielämä, ilmainen julkinen liikenne opiskelijoille, laaja valikoima ravintoloita ja lukuisia urheilumahdollisuuksia. Yhdeksi Amerikan parhaista yliopistokaupungeista tunnustettu Champaign-Urbanan alueella on runsaasti mahdollisuuksia osallistumisesta ylistetyn Krannert Center for the Performing Arts -keskuksen esityksiin ja Big Ten -urheilutapahtumien katseluun, osallistumiseen moniin muihin paikallisiin tapahtumiin, kuten kuten Illinois Marathon , Ebertfest Film Festival , Urbana's Market at the Square farmers market tai Friday Night Live -musiikkitapahtumat Champaignin keskustassa. Kampuksella ja sen ulkopuolella, Champaign ja Urbana ovat täynnä puistoja, urheilutiloja , viheralueita, pyörä- ja kävelypolkuja ja muita mahdollisuuksia sekä sisä- että ulkoilmaharrastuksiin.

  Pääsymaksut

  Graduate Collegen pääsyvaatimukset ja englannin kielen taitovaatimukset ovat voimassa. Opiskelijoiden ei tarvitse suorittaa yleistä Graduate Record Examination (GRE) -tutkintoa. Opiskelijat hyväksytään yksilöllisesti heidän aikaisempien saavutustensa arvioinnin perusteella painottaen akateemista saavutusta.

  Sovellusvaatimukset

  • Täytetty hakemus
  • Jatkaa
  • Lauselma tarkoituksesta
  • Sertifioidut transkriptit ja valtakirjat
  • Yksi viittauskirje
  • TOEFL- tai IELTS-pisteet, jotka on raportoitu ETS:stä tai IELTS:stä (tai Duolingo English -testin pisteet 1.2.2020–1.8.2023), jos sovellettavissa

  Kansainväliset hakijat

  Kaikkien kansainvälisten tutkintoa hakevien hakijoiden on toimitettava TOEFL- tai IELTS- tai Duolingo-tulokset todisteena englannin kielen taidosta, elleivät he ole oikeutettuja vapautukseen. Viralliset pisteet on toimitettava suoraan testauslaitokselta. Kaikki pisteet on päivättävä kahden vuoden sisällä ehdotetun pääsykauden alkamisesta.

  Englannin kielitaitotestiMinimirajoitettu sisäänpääsyMinimi Full Status -pääsy
  TOEFL IBT80103
  IELTS (akateeminen koe)6.57.5
  DUOLINGO (Vain 1. helmikuuta 2020 ja 1. elokuuta 2023 välisenä aikana tehdyt testit)115135

  Sijainnit

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Kysymyksiä