Keystone logo
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Johdanto

Tietoja UH Mānoa

Vuonna 1907 perustettu Hawai'in yliopisto Mānoassa (UH Mānoa) on Hawai'i-järjestelmän yliopiston lippulaivamuseo. Valinnan kohde, opiskelijat ja tiedekunta tulevat eri puolilta maata ja maailmaa hyödyntämään UH Mānoan ainutlaatuisia tutkimusmahdollisuuksia, monipuolista yhteisöä, kansallisesti sijoittunutta Division I -urheilulajia ja kaunista maisemaa. Yhtenäisesti "parhaan hinnan" joukossa yhdysvaltalaisten oppilaitosten ja yliopistojen kesken, opiskelijamme saavat vahvan koulutuksen kohtuulliseen hintaan.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

Tietoja Honolulu, HI

Honolulu on Havaijin osavaltiossa sijaitseva suurin kaupunki, joka myös asuu valtion Capitolissa. Honolulu, joka tarkoittaa "suojaisaa satamaa" tai "suojeltua lahtea", uskotaan olevan perustettu jo 2000 vuotta sitten. Kaupunki perustettiin vahvasti Havaijin saarten tärkeimpänä keskuksena 1800-luvun puolivälissä. Hawai'i tuli Aloha-valtioon vuonna 1959, jolloin se tunnustettiin virallisesti 50-luvulla.

Tänään Honolulu on yksi Amerikan turvallisimmista kaupungeista, joilla on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Se asuu Amerikan ainoassa kuninkaallisessa palatsissa, ja se tunnetaan sen trooppisesta ilmastosta, vehreästä maisemasta, monimuotoisesta väestöstä ja yhteisöllisestä tunnuksesta, joka tunnetaan nimellä aloha.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Tehtävämme

William S. Richardsonin oikeustieteellinen korkeakoulu on monikulttuurinen ja monikulttuurinen yhteisö, joka valmistautuu opiskelijoihin huippuosaamisen edistämisessä lain ja siihen liittyvien uralla, jotka edistävät oikeudenmukaisuutta ja oikeusvaltiota.

Kehitämme erittäin päteviä, eettisiä ammattilaisia ​​huippuosaamisen kautta opettamisessa, apurahassa ja julkisessa palvelussa.

Havaitsemme Havaijin moninaisuuden ja arvot ja tunnistamme erityisen vastuun valtioistamme ja Tyynenmeren alueelle.

Me johdatamme ympäristölainsäädännöstä, Native Hawaiian lainsäädännöstä ja Tyynenmeren ja Aasian oikeudellisista opinnoista.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

Akkreditointi

Oikeusalan koulutuksen osasto ja Yhdysvaltain asianajajayhdistyksen palkkaamien osastojen neuvosto on akkreditoitu William S. Richardsonin oikeustieteellisestä korkeakoulusta Havaijin yliopistosta Mānoasta vuodesta 1982 alkaen. Oikeudellisen opetuksen osastosta saa ottaa yhteyttä osoitteessa 321 North Clark Street, Chicago, IL 60610 tai puhelimitse (312) 988-6738. Oikeustieteellinen koulu on ollut jäsenenä American Law Schoolissa (AALS) vuodesta 1989.

Sijainnit

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Kysymyksiä