Keystone logo

University of Groningen

A logo

Johdanto

University of Groningen

University of Groningen on 100 parhaan tutkimuksen yliopisto, jolla on globaalit näkymät. Olemme tällä hetkellä 80. sija Times Times Higher Education -sijoituksessa ja tarjoamme yli 30 englanniksi opetettua kandidaatin ohjelmaa ja yli 125 maisteriohjelmaa . Vuonna 1614 perustettu yliopisto on yksi Alankomaiden vanhimmista tutkimusyliopistoista. Olemme todella kansainvälinen yliopisto, jolla on yli 30 000 opiskelijaa ja 6000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 eri kansallisuudesta.

Miksi valita Groningen?

Laadukas koulutus: University of Groningen tarjoaa monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia, arvostettuja tutkinto-ohjelmia. Opiskelijana saat laadukasta ohjausta ja sinulla on monia vaihtoehtoja valita. University of Groningen on palkittu 'Alankomaiden parhaan perinteisen yliopiston' laatumerkillä.

Huippututkimus: olemme yksi parhaiden tutkimusyliopistojen joukosta Euroopassa. Professori Ben Feringa voitti vuonna 2016 kemian Nobel-palkinnon. Yliopisto suorittaa uraauurtavaa ja sosiaalisesti merkityksellistä tutkimusta ja tutkimuksemme rakentaa siltoja tieteidenalojen välillä.

Vilkas opiskelijaelämä: Groningen on vilkas opiskelijakaupunki. Sen väestön keski-ikä on Alankomaiden alhaisin. Joka neljäs 200 000 asukkaasta on opiskelija. Opiskelijoita näkee kaikkialla: opiskelemassa puistossa, nauttimassa yöelämästä ja tekemässä erilaisia osa-aikatöitä. Groningen on turvallinen ja vihreä kaupunki asua, ja se valittiin yhdeksi Euroopan onnellisimmista kaupungeista.

400 vuoden maine: University of Groningen on rikas historia ja erinomainen maine. Monet erittäin lahjakkaat ihmiset eri tieteenaloilla ovat opiskelleet tai työskennelleet yliopistossa sen olemassaolon 400 vuoden aikana, mukaan lukien neljä Nobel-palkinnon voittajaa, ensimmäinen naispuolinen yliopisto-opiskelija Alankomaissa, ensimmäinen naispuolinen luennoitsija, ensimmäinen hollantilainen astronautti ja Euroopan pankin ensimmäinen pääjohtaja.

Todella kansainvälinen: Meidät tunnetaan laajasta kansainvälisestä yhteisöstämme. Groningenissa opiskelee vuosittain lähes 6 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 maasta. Eläminen Groningenissa puhumatta hollantia ei ole ongelma; voit tilata ruokaa, ostaa vaatteita ja jopa osallistua urheilutunneille englanniksi. University of Groningen on vahvat kansainväliset yhteydet, joten voit helposti käyttää osan tutkinnostasi ulkomailla opiskelemaan. Tarjoamme myös useita ainutlaatuisia kansainvälisiä maisteriohjelmia yhteistyössä muiden suurten eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Kandidaatin ohjelmat

Tarjoamme yli 30 englanniksi opetettua kandidaatin ohjelmaa . Yhdeksälle kandidaatin tutkinnostamme on myönnetty " Top Degree Program " -merkki.

Maisteriohjelmat

Tällä hetkellä University of Groningen tarjoaa yli 125 englanniksi opetettua maisteriohjelmaa , joista 18 on luokiteltu "Suosituimmaksi ohjelmaksi" Hollannissa.

Tiedekunnat

University of Groningen tutkimus ja koulutus on järjestetty 11 eri tiedekunnassa. Nämä tiedekunnat ovat:

Kauppatieteellinen tiedekunta
Käyttäytymistieteiden ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Teologinen ja uskonnollinen tutkimus
Humanistinen tiedekunta
Lääketieteellinen tiedekunta
Oikeustieteellinen tiedekunta
Maantieteellinen tiedekunta
Filosofian tiedekunta
Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta
Groningenin yliopisto
Campus Fryslân

Stipendit ja rahoitus vaihtoehto 2

Luokitukset

University of Groningen

Sijainnit

  • University of Groningen Broerstraat 5 , 9712 CP , Groningen

  • Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

Kysymyksiä