Keystone logo
University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Johdanto

University of Fribourg on paikka, jossa oppiminen, tutkimus, työllisyys ja tapahtumia kaikki tapahtuu samaan aikaan. Sen innovatiivinen voima tekee siitä tärkeän liikkuja kaupallisen ja kulttuurielämän alueella. Koska se houkuttelee opiskelijoita ja tutkijoita kaikista osa Sveitsin ja eri puolilta maailmaa se on muotoiltu elämää kaksikielisellä kaupungissa Fribourg, koska se perustettiin vuonna 1889. Sen laaja valikoima tarjonnasta, yhdessä mukava koko tekevät yliopiston Fribourg missä monitieteinen ja henkilökohtaiset kontaktit ovat päivän sana.

Monikielinen ja henkilökohtaiset University of Fribourg koostuu viidestä tiedekunnissa, joissa ihmiset opiskella, opettaa ja tutkimusta. Nämä ovat humanististen, Science, Economics and Social Sciences, Laki ja teologian. Sekä nämä on lukuisia tieteidenvälistä laitosten ja osaamiskeskusten. Noin 10.000 opiskelijaa kandidaatin, Masters ja PhD ohjelmat saavat ensiluokkaista henkilökohtaista tukea yli 800 professoria, luennoitsijat ja tutkimusapulaisia. Henkilökohtainen kontakti oppimisessa ja opetuksessa Suuri painotetaan suoria yhteyksiä opettajien ja opiskelijoiden koska uskomme, että tämä on paras mahdollinen tapa edistää jokaisen yksilön kehitystä.

Kaksikielinen opinnot: ainutlaatuinen Euroopassa Koska ainoa kaksikielinen yliopisto Sveitsissä, University of Fribourg tarjoaa laajan valikoiman opintokokonaisuuksia ranskaksi, saksaksi tai molempia. On myös useita kursseja kansainvälinen näkökulma joita tarjotaan Englanti. Kielet eivät ole vain tutkittu tässä, mutta ne ovat osa jokapäiväistä elämää yliopistoyhteisön.

Huippuyksiköt Heidän työssään osaamiskeskusten ja tutkimushankkeita, sitoutuneen tutkijat jatkuvasti edistää laajentamalla näköaloja tietämyksen kaikilla tieteenaloilla. Näin heidän huomionsa on jatkuvasti keskittynyt ratkaisemaan yhteiskunnan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin. University of Fribourg nauttii myös erinomainen kansainvälinen maine tutkimuksen. Lisäksi lukuisat tutkimushankkeissa SNSF yliopisto isännöi kansallinen osaamiskeskus tutkimuksen (NCCR) sekä erilaisia ​​Interdisciplinary keskusten of Research.

Yliopistokaupungissa "par excellence" Jäsenet yliopistoyhteisön tulevat 110 maassa ja tehdä Fribourg sen 40000 asukkaan yliopistokaupunki "par excellence". Lisäksi kaksi sijainnit Miséricorde ja Pérolles, on olemassa monia muita yliopiston rakennuksia levinnyt koko kaupungin.

Etäisyydet ovat lyhyitä, niin että koko Fribourg tulee, ikään kuin yksi kampus. Yhdistelmä keskiaikainen perintöä ja sen animoituja opiskelijaelämästään luojana vailla viehätysvoimaa tämä kaupunki Dukes Zähringenin.

Sijainnit

  • University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Kysymyksiä