Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

Johdanto

Historia

School of Law on osa Daytonin yliopistoa, joka perustettiin vuonna 1850 ja on tunnustettu huipputason kansalliseksi yliopistoksi ja yhdeksi maan 10 parhaasta katolisesta yliopistosta.

121815_IMG_6017yes.JPG
  • Ensin perustettiin Daytonin yliopiston oikeusoppilaitos, ja se avattiin vuonna 1922 dekaani John C. Shean johdolla. Katolisen marianistisen inklusiivisuuden ja hyväksynnän perinnettä heijastaen korkeakoulun ensimmäinen luokka koostui monimuotoisesta opiskelijaryhmästä.
  • Jokainen ensimmäisen luokan jäsen läpäisi asianajajakokeen ensimmäisellä kerralla, ja baarien läpäisyprosentit pysyivät erittäin korkeina seuraavan vuosikymmenen ajan. Huolimatta valmistuneiden menestyksestä, suuren laman aiheuttama taloudellinen myllerrys johti lakikoulun sulkemaan ovensa vuonna 1935 odottaen avautuvansa uudelleen, kun ajat paranivat.
  • Lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin, syyskuussa 1974, tämä odotus toteutui, ja koulu, joka nimettiin uudelleen " University of Dayton School of Law ", avattiin uudelleen. Daytonin yliopiston presidentti pastori Raymond A. Roesch sanoi tuolloin: "Eduksemme ei ole vain tarjota yksityisissä suojeluksessa mahdollisuuksia hankkia juridista asiantuntemusta, vaikka tämä tavoite olisikin arvokas. Näemme tässä pikemminkin poikkeuksellisen mahdollisuuden edistää kristillistä oikeudenmukaisuutta, niin sosiaalista kuin yksilöllistä, ja siten auttaa inhimillistämään yhteiskuntaa."
  • Uudelleenavaamisen jälkeen School of Law on tullut tunnetuksi kansallisesti innovatiivisista ohjelmistaan, kuten sen täysin verkossa toimiva LL.M. -ohjelma ja yksi maan ensimmäisistä online-hybridi-JD-ohjelmista, nopeutettu JD-ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat valmistua kahdessa vuodessa, sen Leadership Honors -ohjelma ja Flyer Legal Pathways -ohjelma, joka lupaa muuttaa tapaa, jolla aliedustettuja ja alipalveltuja opiskelijoita rekrytoidaan. lakikouluihin ja lakimiesammatteihin.

121817_G0840816.jpg

Toimintaperiaatteemme

Olennaisena osana Daytonin yliopistoa, joka on katolinen yliopisto, jonka Marian yhdistyksen jäsenet perustivat vuonna 1850, jaamme yliopiston sitoutumisen palvella muita ja tarjota koulutusta, joka sekoittaa teoriaa ja käytäntöä. Yliopiston tavoin arvostamme myös tiedekunnan roolia opettajina, menttoreina ja tutkijoina.

Keskeinen opetussuunnitelmassamme ja opetuksessamme on ajatus täydellisten ammattilaisten kehittämisestä. Perinteistä oikeustieteellistä koulutusta, joka on vallinnut lakikouluissa ympäri maata ja joka keskittyy tapausmenetelmään ja oikeudellisiin perusteluihin, täydentää ammatillisten taitojen kehittäminen, johon opiskelijamme luottavat käytännössä, ja lisääntynyt arvostus etiikasta ja yhteisöpalvelusta, joka erottaa heidät lakimiehinä ja johtajina tulevina vuosina.

Kasvavan maineen oikeustieteellisenä korkeakouluna olemme sitoutuneet kehittämään ja tarjoamaan erinomaisia opinto-ohjelmia. Investoimme jatkuvasti niihin alueisiin, jotka ovat tärkeimmät opiskelijoiden koulutukselle, omistautuneelle tiedekunnalle, innovatiiviselle opetussuunnitelmalle ja fyysiselle ympäristölle, jossa opiskelijoiden koulutus tapahtuu.

121818_Dayton.png

Akkreditointilausunto

Vuonna 1979 Dayton's School of Law sai täyden akkreditoinnin lainopillisen koulutuksen neuvostolta ja pääsyn American Bar Associationin asianajajakuntaan. School of Law sai myös jäsenyyden American Law Schools -yhdistykseen vuonna 1984.

Daytonin yliopisto on akkreditoinut korkeakoulujen ja keskiasteen koulujen Pohjoinen liitto, ja monet sen ohjelmista ovat akkreditoituja useiden ammattijärjestöjen toimesta.

Sijainnit

  • Dayton

    300 College Park Dayton, Ohio 45469 937-229-1000, , Dayton

Kysymyksiä