Keystone logo
University of Cambridge PhD-ohjelma
University of Cambridge

PhD-ohjelma

Cambridge, Yhdistynyt kuningaskunta

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

PhD myönnetään kolmen tai neljän vuoden kokopäiväisen tutkimuksen jälkeen 80 000 sanan väitöskirjan perusteella (lukuun ottamatta alaviitteitä, liitteitä ja bibliografiaa, mutta sanan kokonaisraja on 100 000 sanaa, lukuun ottamatta bibliografiaa, sisällysluetteloa ja muut alustavat asiat). Tohtorikoulutukseen sisältyy kahden tutkijan suullinen tentti (viva).

Tutkimusopiskelijat, jotka aikovat suorittaa tohtorintutkimuksen, rekisteröidään ensinnäkin automaattisesti yhden vuoden tutkimuskoulutusohjelmaan, joka johtaa oikeustieteen jatko-opintotodistukseen (CPGS). Heille nimetään tiedekunnan tutkintokomitean valvontaryhmä, joka koostuu tavallisesti esimiehestä (joka on ensisijaisesti vastuussa tutkimuksen ohjaamisesta ja avustamisesta) ja neuvonantajasta (joka tarjoaa toisen yhteyspisteen akateemisesta neuvonnasta). Ensimmäisen vuoden lopussa tutkintokomitea päättää, pitäisikö opiskelijoiden ilmoittautua tohtoriksi. Tämä päätös perustuu opiskelijan henkilökohtaiseen edistymislokiin, 15 000 sanan ensimmäisen vuoden väitöskirjaan, kahden tiedekunnan arvioijan suorittamaan viva-tutkimukseen ja koko tutkimushankkeen suunnitelmiin. Ehdokkaat, jotka suorittavat onnistuneesti jatko-opiskelutodistuksen ja ensimmäisen vuoden edistymiskatsauksen vaatimukset, rekisteröidään takautuvasti tohtoriksi.

Oikeustieteellisen tutkinnon suorittaminen osa-aikaisesti ei ole mahdollista. Kaikkien tohtorikoulutettavien on yleensä asuttava Cambridgessä tutkimuksensa ajan (lukuun ottamatta tapauksia, joissa heille on annettu lupa työskennellä Cambridgen ulkopuolella akateemisista syistä tai kenttätyön aikana), ja erityisesti ensimmäisen vuoden aikana heidän on osallistuttava viikoittaisiin tutkimuskoulutuksiin tiedekunta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja