Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

Johdanto

UC Irvine School of Law avasi ovensa opiskelijoille elokuussa 2009, Kaliforniassa ensimmäisenä uudessa julkisoikeuslaissa yli 40 vuotta. UCI-laki pyrkii luomaan ihanteellisen oikeuskoulun 21. vuosisadalle tekemällä parasta työtä asianajajien kouluttamiseksi lain harjoittamisesta ammatin korkeimmilla tasoilla. Rekrytoitu arvostetuista kouluista, tiedekunta sijoittui kuudenneksi maassa tieteellisellä vaikutuksella äskettäisessä tutkimuksessa. Opiskelijaelimellä on korkeakouluopintojen kaltaiset tutkintotodistukset, jotka ovat verrattavissa oppilaitosten oppilaille. Koulun innovatiivinen opetussuunnitelma korostaa käytännön oppimista, monitieteistä tutkimusta ja julkista palvelua.

Mikä on erikoista UCI-oikeudesta


ERIKOISKOULUTUS/>

Tutkittuaan ylimmän oikeuslaitoksen kouluista tiedekunta sijoittui seitsemänneksi kansakunnassa tieteellisessä vaikutuksessa äskettäisessä tutkimuksessa, joka oli Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU ja Columbia. Erinomainen opetus on myös etusijalla, ja lukuisat tiedekunnan jäsenet ovat voittaneet opetuspalkintoja aiemmissa laitoksissaan.

LEIKKAUS-EDGE INNOVAATIO

Vuonna 2009 perustettu UC Irvine School of Law pyrkii luomaan ihanteellisen oikeuskoulun 2000-luvulle korostamalla käytännön oppimista, monitieteistä tutkimusta ja julkista palvelua.

REAL-LIFE KOKEMUS

Kaikki opiskelijat harjoittavat lain mukaan (tarkasti valvottuna) UCI-lain mukaan, joka alkaa ensimmäisestä vuoden Lawyering Skills -kurssista - jossa he suorittavat haastatteluja oikeusaputoimistoissa tai julkisissa puolustustoimistoissa - ja huipentavat huomattavaa asiakkaan edustusta sisäisessä oikeudellisessa oikeudessa klinikka ennen valmistumista.

ILMAISET OPISKELIJAT

Kahdeksankymmentäkahdeksan prosenttia UCI-oikeustieteistä, jotka istuivat palkintokatsaukseen heinäkuussa 2012, helmikuussa 2013 tai heinäkuussa 2013, ovat nyt läpäisseet palkin ainakin yhdellä lainkäyttöalueella. (Tähän asti meillä on ollut 134 tutkinnon suorittaneen tutkintotodistuksen ja 118 tai 88% on nyt läpäissyt.) Lainkäyttöalueilla, joilla tutkinnon suorittaneet ovat läpäisseet baarin, ovat Alaska, California, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New Yorkissa, Pennsylvaniassa ja Teksasissa.

PIENI LUOKAT

Opiskelija-tiedekunnan suhde on 10-1, mikä tarkoittaa, että luokat ovat pienempiä ja professoreilla on enemmän aikaa yksittäisille opiskelijoille.

TOIMITTAJAT

Jokaiselle uudelle opiskelijalle annetaan paikallisen lakimiesyhteisön asianajajaohjaaja opastamaan akateemista ja uralla.

ACTIVE PRO BONO

Yli 90% opiskelijoista on osallistunut Pro Bono -ohjelmaan, ja he osallistuvat lukuisiin projekteihin, joissa he toimittivat oikeudellisia palveluja asianajajan valvonnassa. Opiskelijoita kannustetaan kirjaamaan 120 pro bono tuntia kolmessa vuodessa.

TYYDYTTÄVÄT OPISKELIJAT

Vuoden 2016 oikeustieteellinen katsaus opiskelijoiden sitoutumiseen osoittaa, että UCI-laki ylittää selvästi kansallisen keskiarvon opiskelijoiden tyytyväisyydestä. Noin 95% opiskelijoista kaikissa kolmessa luokassa arvioi UCI Law -kokemuksensa erinomaisena tai hyvänä, ja noin 95 prosenttia sanoo todennäköisesti osallistuvan UCI-lakiin uudelleen, jos he voisivat alkaa.

JATKOMAT ASIAKKAAT

Opiskelijamme ovat vuosien varrella viettäneet kesänsä ja aloittaneet uraansa erilaisissa oikeudellisissa olosuhteissa, mukaan lukien suuret, keskisuuret ja pienet lakimiehet, valtion virastot, yleishyödylliset järjestöt, yleiset neuvonantajat ja muut vaihtoehtoiset ura-alueet.

HENKILÖKOHTAISET KIERRÄT

Tuomarit useissa liittovaltion piirissä ja muutoksenhakutuomioistuimissa sekä valtion valituslautakunnissa ja ylimmissä tuomioistuimissa ovat palkanneet UCI Law -opiskelijoita palvelemaan post-graduate-lainopettajiaan. Nämä kirkkohissit ulottuvat sekä maan että liittovaltion oikeuslaitoksen puoleen.

YKSINKERTAINEN SIJAINTI

Law School sijaitsee kauniissa, eteläisen Kalifornian rannikolla, 40 mailia Los Angelesin eteläpuolella ja 90 mailia San Diegon pohjoispuolella.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Irvine

    East Peltason Drive,401, 92697, Irvine

Kysymyksiä