Keystone logo
University of Bristol Law School LLB oikeustiede ja espanja
University of Bristol Law School

LLB oikeustiede ja espanja

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 900 / per year *

Kampuksella

* kansainväliset opiskelijat I £9,250 vuodessa, kotiopiskelijat

Johdanto

Huippuluokan oikeustieteellinen tutkintomme antaa sinulle vankan perustan oikeudelliselle tietämykselle ja mahdollisuuden tutustua monenlaisiin oikeudellisiin aiheisiin. Opettajina toimivat maailman johtavat tutkijat, jotka vaikuttavat aktiivisesti politiikkaan ja käytäntöön Bristolin elinvoimaisessa ja monimuotoisessa kaupungissa.

Useamman kuin yhden oikeusperinteen, kielen ja kulttuurin tuntemus voi avata uusia mahdollisuuksia. Tällä nelivuotisella yhteisellä opintojaksolla kehität Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kieli- ja kulttuuritietämystäsi tutkintotasolle sekä siviili- ja common law - maailman merkittävimpien oikeusperinteiden - keskeisiä opintokokonaisuuksia. Sinulla on mahdollisuus viettää kolmas vuosi espanjankielisessä yliopistossa. Lisätietoja ulkomailla opiskelusta saat Centre for Study Abroadista.

Valitsemalla oikeustieteen ja espanjan LLB-tutkinnon Bristolissa voit edetä asianajajien harjoittelukurssille tai valmistautua osittain Solicitors Qualifying Examination (SQE) -tutkintoon, mikä auttaa sinua kehittämään keskeisiä juridisia taitoja ja ymmärtämään oikeudellisen tietämyksen seitsemää perustetta.

Hanki etumatkaa oikeudelliselle urallesi hankkimalla pätevöittävää työkokemusta (QWE) jossakin lakiklinikoistamme, ja saat lisäksi ilmaisen pääsyn yhteistyökumppanimme BPP Universityn urakehitysresursseihin, jotka on suunniteltu auttamaan aloittelevia lakimiehiä ja asianajajia.

Laajemman kulttuurikokemuksen, kehittyneen kielitaidon ja kyvyn ilmaista sekä eri oikeusjärjestelmien erityispiirteitä että yhteisiä piirteitä ansiosta sinulla on valmistuessasi arvokkaat taidot, jotka on ihanteellisesti räätälöity globalisoitunutta työelämää varten.

Akkreditointi

Asianajajien ja barristereiden pätevyysvaatimukset ovat muuttuneet. Lisätietoja saat Solicitors Regulation Authoritysta tai Bar Standards Boardista.

Ohjelman kesto

  • 4 vuosi(t) kokopäiväinen(t)

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä