Keystone logo

University of Bristol Law School

A logo

Johdanto

Tutkimuksemme

Bristolin yliopisto on globaalin tutkimuksen kärjessä. Olemme tehneet innovaatioita aina pinnasänkyjen kuoleman estämisestä nanoteknologiaan.

Yliopistolla on ollut maine innovaatioille perustamisestaan lähtien vuonna 1876. Tutkimuksemme käsittelee eräitä maailman kiireellisimpiä kysymyksiä niin monimuotoisilla alueilla kuin infektiot ja koskemattomuus, ihmisoikeudet, ilmastonmuutos sekä salaus ja tietoturva.

Yliopistossa on tällä hetkellä 40 kuninkaallisen yhdistyksen jäsentä ja 13 brittiläistä akatemiaa - huomattava saavutus suhteellisen pienelle instituuttille.

Tavoitteenamme on koota yhteen yksittäisten alojen parhaat mielet ja rohkaista eri tieteenalojen ja instituutioiden tutkijoita työskentelemään yhdessä löytääkseen kestäviä ratkaisuja yhteiskunnan kiireellisiin ongelmiin.

Olemme mukana lukuisissa kansainvälisissä tutkimusyhteistyöissä ja integroimme käytännön kokemuksia opetussuunnitelmaamme niin, että opiskelijat työskentelevät tosielämähankkeissa yhteistyössä elinkeinoelämän, hallituksen ja yhteisön kanssa.

Opiskelijan kokemus

Pyrimme tarjoamaan opiskelijoillemme tietoja ja taitoja menestyäkseen valitulla uralla kilpailukykyisillä globaaleilla markkinoilla.

Me houkuttelemme opiskelijoita ympäri maailmaa, luomalla rikkaan ja jännittävän kansainvälisen yhteisön. Olemme myös onnekkaita, että sijaitsemme elinvoimaisessa, dynaamisessa kaupungissa, jolla on maine luovuudelle ja kestävyydelle.

Yli 200 asteen kursseja, jotka kattavat laajan aihealueen, tarjoavat opiskelijoille älyllisesti haastavat kurssit, jotka edistävät mielen itsenäisyyttä.

Bristol Futures

Bristolin yliopiston aloite, joka antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden hyödyntää akateemista ja henkilökohtaista potentiaaliaan, suorittaa yliopistosta luja, kekseliäs ja kytketty henkilö, joka on etu itselleen ja yhteiskunnalle. Bristol Futures perustuu kolmeen teemaan, jotka tutkivat sukupolvemme suurimpia mahdollisuuksia ja haasteita:

 • Innovaatiot ja yritystoiminta
 • Maailmanlaajuinen kansalaisuus
 • Kestävät tulevaisuudet

Tutkinto-ohjelmansa lisäksi opiskelijamme voivat osallistua näihin teemoihin monissa aktiviteetteissa ja oppimisresursseissa, jotka tukevat heidän opiskeluaan ja henkilökohtaista kehitystään.

Bristolin tutkinto on erittäin houkutteleva työnantajille: tarjoamme opiskelijoillemme korkealaatuista, tutkimuksen johtamaa koulutusta ja parannamme maailmanlaajuista mainetta rekrytoimalla parhaat tutkijat. Bristol sijoittui neljänneksi johtavien tutkinnon suorittaneiden työnantajien suunnittelemassa yliopistojen luettelossa (lähde: Tutkijamarkkinat vuonna 2018, High Fliers Research).

Kurssejamme muotoilee viimeisin ajattelu, ja opiskelijamme työskentelevät tosielämäprojekteissa alansa asiantuntijoiden kanssa. Tosiasioiden opettamisen lisäksi tutkijamme välittävät tietämyksensä, innostumisensa ja kokemuksensa.

Bristol on tarpeeksi pieni tuntemaan olonsa lämpimäksi ja ystävälliseksi. Sekä yliopistojen että akateemisten koulujen hyvinvointineuvojat tukevat opiskelijoitamme, henkilökohtaisia ohjaajia ja ylimääräisiä tukipalveluita. Se on myös tarpeeksi suuri tarjoamaan erinomaisia luokan ulkopuolisia mahdollisuuksia, mukaan lukien joukko klubeja, urheiluaktiviteetteja sekä yhteisö- ja vapaaehtoistyöryhmiä.

Investoimme jatkuvasti uusiin ja olemassa oleviin tiloihin, koulutukseen ja tekniikkaan.

Kirjastomme, tietotekniset tilamme ja epäviralliset opiskelualueemme pitävät opiskelijat yhteydessä ja tukevat itsenäistä oppimista. Meillä on kattava tukipalveluverkko varmistaaksemme, että opiskelijamme voivat saada apua ja neuvoja kaikista yliopistoelämän osa-alueista - akateemisesta, henkilökohtaisesta, taloudellisesta ja käytännöllisestä - tarvittaessa.

Brooke Cagle / Unsplash

Rankings ja maine

Bristol sijoittuu jatkuvasti maailman 100 parhaan ja Yhdistyneen kuningaskunnan kymmenen parhaan yliopiston joukkoon taulukoissa, jotka hyödyntävät sekä tutkimusta että opetuksen huippuosaamista koskevia tietoja.

Olemme yksi Ison-Britannian suosituimmista yliopistoista, houkuttelemalla keskimäärin kahdeksan korkealaatuista hakijaa jokaisesta paikasta, ja tutkinnon suorittaneet ovat työnantajien halutuimpia ympäri maailmaa.

 • Kymmenen parhainta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoa (QS World University Rankings 2020)
 • Yhdistyneen kuningaskunnan parhaimpien työnantajien toiseksi kohdennein yliopisto (High Fliers Research)
 • Yksi asuinpaikka Isossa-Britanniassa (Sunday Times 2017)
 • 9. sija Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyden suhteen (QS Graduate Employability Rankings 2020)
 • Koti maailman parhaalle yrityshautomolle (UBI Global 2015)
 • Viisi parhainta tutkimusyliopistoa (2014 REF)
 • Yliopistoon on kytketty 13 Nobel-palkinnon voittajaa - mukaan lukien nykyinen kansleri, Sir Paul Nurse
 • Maailman 100 parhaan joukossa arvostetut 27 tutkijaa (QS World Subject Rankings 2019)
 • Kymmenen eniten Britannian yliopistojen ja yliopistojen urheilun (BUCS) mestaruuskilpailuissa 2016/17
 • Kiipesi seitsemän paikkaa Guardian University Guide 2019 -tapahtumassa
 • 6. sija Euroopassa opetuksen suhteen
 • Bristolin yliopiston alumnit ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa eniten maksettuja tutkinnon suorittaneita

Yli 40 prosenttia opetusohjelmistamme on akkreditoitu ammattijärjestöjen toimesta, jotka tunnustavat jatkuvasti tutkimusrikkaan opetussuunnitelman, oppimisympäristömme ja oppimistuloksidemme erinomaisuuden.

Visio ja strategia

Yliopistostrategiamme vangitsee henkilökunnan, opiskelijoiden ja laajemman Bristol-perheen kollektiivisen kunnianhimon ja mielikuvituksen. Se tarjoaa etenemissuunnitelman, joka määrittelee tavoitteemme seuraavalle seitsemälle vuodelle.

Bristolissa työskentelemällä ja opiskellessasi voit tutkia ja edistää uusia ajattelutapoja ja nähdä maailmaa.

Yliopistostrategiamme käynnistettiin vuonna 2016. Se keskittyy kuuteen avainalueeseen:

 • Koulutus ja opiskelijakokemus
 • Tutkimus, innovaatiot ja kumppanuudet
 • Henkilöstömme ja työskentelytavat
 • Kansainvälistyminen ja globaalit suhteet
 • Fyysinen ja digitaalinen infrastruktuuri
 • kestävyys

Henkilöstömme ja opiskelijamme antoivat näkemyksensä strategiasta, kun se kehittyi, ja yliopiston eri ryhmät työskentelevät nyt täytäntöönpanosuunnitelmien laatimisessa.

Henkilöstöllä oli kesäkuussa 2016 tilaisuus kuulla varapääministerin esittelemässä strategiaa ja kysyä kysymyksiä sisäisissä käynnistystapahtumissa. Hän puhui edessämme olevasta jännittävästä tulevaisuudesta EU: n kansanäänestyksen tulokseen liittyvien epävarmuustekijöiden yhteydessä.

Sijainnit

 • Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Kysymyksiä