Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Johdanto

Olemme 10 parasta Yhdistyneen kuningaskunnan lakikoulua maailman johtavassa yliopistossa. Monipuolisen jatkotutkintovalikoimamme ovat muokanneet ja toimittaneet maailmanlaajuisesti tunnetut tutkijat, jotka yhdistävät opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen, jotta valmistut taidoilla ja tiedoilla, joita tarvitaan huippuuran jatkamiseen oikeustieteessä ja sen ulkopuolella. (*Täydellinen yliopisto-opas 2023 / ** #61 QS World University Rankings 2023)

Jatkotutkintomme

Opi maailman johtavilta tutkijoilta, jotta voit itse tulla asiantuntijaksi

Älyllisesti vaativan, tutkimukseen perustuvan opetussuunnitelmamme toimittavat tutkijat, jotka ovat alansa johtajia. Russell Groupin yliopistona ja 3 parhaana Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistona oikeudellisen tutkimuksen huippuosaamisesta (REF 2021 -analyysi) tutkijamme näyttävät tietä oikeudellisen tutkimuksen eri aloilla. Juuri tämä opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen yhdistelmä saa valmistuneet erottumaan joukosta muokkaamaan ja tiedottamaan politiikasta ja lainsäädännöstä ympäri maailmaa ja monilla aloilla.

Valitse monipuolisesta LLM-valikoimasta

Tutkijoidemme tietämys ja asiantuntemus kertovat erottuvasta ja jännittävästä LLM-valikoimastamme ohjelmilla, kuten LLM-laki ja innovaatio, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Sustainability and Business ja monet muut, joista valita.

Räätälöi oma tutkintosi

Akateemikkojemme uraauurtava tutkimus on vaikuttanut myös monipuoliseen valikoimaan valinnaisia moduuleja, joiden avulla voit räätälöidä oman tutkintosi. Esimerkiksi LLM-laki ja globalisaatio tarjoavat moduuleja IT-oikeudesta, teollis- ja tekijänoikeuslaista ja ympäristöoikeudesta rikosoikeuteen ja rikosoikeuteen - mikä tekee siitä suositun valinnan sekä kansainvälisille että kotiopiskelijoille.

Jännittäviä mahdollisuuksia muille kuin oikeustieteen tutkinnon suorittaneille

Oikeustieteen maisterimme on nopeutettu, nopeutettu, vanhemman aseman jatkotutkinto. Tämän lain muuntokurssin avulla voit valmistua kahdessa vuodessa verrattuna kolmeen LLB: llä - ja syvemmällä ymmärryksellä laista ja oikeudellisesta päättelystä kuin on mahdollista yhden vuoden oikeustieteen jatkotutkinnolla. Tällä kurssilla sinulla on myös mahdollisuus erikoistumisopintoihin valinnaisilla yksiköillä, jotka heijastavat akateemikkojemme asiantuntemusta - erottavat sen toisistaan auttamalla sinua saavuttamaan korkeimmat toiveesi tulevalle urallesi.

Uraohjelmamme

Hanki taidot ja tiedot päästäksesi monipuoliselle uralle

Bristolin yliopiston valitseminen tarkoittaa pääsyä rikkaaseen urakeskeisen toiminnan kalenteriin ja vahvaan yhteistyöhön koulun, alumniemme, kansainvälisten asianajotoimistojen, kansalaisjärjestöjen ja omistautuneen uraneuvojan välillä, jolla on asiantuntemusta siitä, mitä tarvitaan erilaisten oikeudellisten Pathwayssaamiseksi. Opiskelu University of Bristol Law School tarkoittaa valmistumista, jolla on taidot, tiedot ja kontaktit täyttääksesi uratoiveesi ja menestyäksesi oikeustieteessä tai sen ulkopuolella.

Hanki käytännön kliinistä oikeudellista kokemusta ja työmahdollisuuksia ihmisoikeuksien, oikeusteknologian ja kriminologian alalla

Opiskelijoiden ylläpitämän pro bono -oikeudellisen palvelumme, ihmisoikeuslakiklinikan ja rikosoikeutta ja oikeusjärjestelmää käsittelevien aloitteiden, kuten Freedom Law Clinicin ja Empowering the Innocentin (maailmanlaajuisesti tunnetun Innocence Projectin perustajan perustama aloite), avulla voit saada tunnustettua, tosielämän kokemusta laista, jota työnantajat monilla eri aloilla arvostavat. Muita mahdollisuuksia ovat mentorointijärjestelmät, ihmisoikeus- ja oikeusteknologiaharjoittelut ja paljon muuta.

Toimitilamme

Asu ja opi upeissa tiloissa, jännittävässä Ison-Britannian kaupungissa ja suurimmassa oikeudellisessa keskuksessa Lontoon ulkopuolella

Lakikoulun tilat tarjoavat parhaan sekoituksen perinteitä ja innovaatioita. Suuri osa opetuksesta perustuu ikoniseen Wills Memorial Buildingiin Bristolin sydämessä, jossa on goottilainen torni, Harry Potter -tyylinen suuri sali ja kirjasto - ja gargoyle-kehystetyt ikkunat luentosaleistaan. Tien toisella puolella Berkeley Squarella on toinen historiallinen rakennus, joka on hiljattain kunnostettu moderniksi tutkimussviitiksi, seminaari- ja tutorhuoneeksi sekä huippuluokan kiistanalaiseksi tuomioistuimeksi, jossa voit myös testata keskustelu- ja neuvottelutaitojasi. Bristol itsessään on elinvoimainen, kulttuurisesti monimuotoinen kaupunki, tarpeeksi pieni tunteakseen olonsa lämpimäksi ja ystävälliseksi, mutta tarpeeksi suuri tarjoamaan erinomaisia koulun ulkopuolisia mahdollisuuksia, mukaan lukien joukko klubeja, urheilutoimintaa sekä yhteisö- ja vapaaehtoisryhmiä.

Valitse Bristol ja tee lain kanssa enemmän kuin olet koskaan kuvitellut mahdolliseksi.

Miksi Bristol?

Koulun johtajan esittely lakikouluun

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Kysymyksiä