Keystone logo
University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

Johdanto

University of Baltimore School of Law tarjoaa tiukasti käytännön koulutusta, jossa yhdistyvät oppikurssit, intensiivinen kirjoitusopetus, kansallisesti tunnetut klinikat ja yhteisöopiskelu sen varmistamiseksi, että sen valmistuneet ovat poikkeuksellisen hyvin valmistautuneita oikeustieteen harjoittamiseen.

University of Baltimore School of Law opit oppia, näkökulmaa ja taitoja perinteisen tutkimuksen sekä kliinisten ja lakimieskurssien kautta. Oikeudellista koulutustasi rikastuttaa työ lehdissä ja jäsenyys opiskelijajärjestöissä ja hallituksessa sekä osallistuminen paikallisiin, kansallisiin ja globaaleihin kysymyksiin keskittyviin keskuksiin.

Koulututkinnon suorittaneena aloitat lakimiehen ammattin, joka on poikkeuksellisen hyvin valmistautunut analysoimaan asiakkaiden oikeudellisia kysymyksiä, tekemään suullisia ja kirjallisia esityksiä tuomioistuimille ja hallintoelimille ja puolustamaan positiivista muutosta monissa asioissa. Oikeustieteiden korkeakoulun alumnit palvelevat merkittävissä julkisissa tehtävissä, monet asianajajina ja tuomareina, jotka muuttavat omaa ja muiden elämää lakiammattina.

Sijainnit

  • Baltimore

    North Charles Street,1401, 21201, Baltimore

    Kysymyksiä