Keystone logo
© University for Continuing Education Krems
University for Continuing Education Krems

University for Continuing Education Krems

University for Continuing Education Krems

Johdanto

Kremsin täydennyskoulutusyliopisto on Euroopan johtava julkinen täydennyskoulutusyliopisto. Opetus- ja tutkimusosaamisellaan se pyrkii ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita.

Täydennyskoulutusyliopistona olemme erikoistuneet työelämän ammattilaisten pätevyyden parantamiseen. Kremsin täydennyskoulutusyliopiston vahvuutena on tarjota yliopistokursseja, jotka pysyvät ajan tasalla ja suuntautuvat nykyisiin ja tuleviin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Kremsin täydennyskoulutusyliopistossa opiskelee tällä hetkellä noin 8 000 opiskelijaa, ja yli 30 000 on jo suorittanut opintonsa menestyksekkäästi.

Kremsin täydennyskoulutusyliopiston tutkimus keskittyy nykypäivän ja tulevaisuuden haasteisiin, joita yhteiskunta kohtaa. Poikkitieteellisessä kontekstissa rakennamme siltoja perustutkimuksen ja käytännönläheisen soveltamisen, yksittäisten tieteenalojen ja erityisesti yhteiskunnan välille.

Kremsin täydennyskoulutusyliopistossa yhdistyvät jatkuvat innovaatiot tutkimuksessa ja opetuksessa korkeimpiin standardeihin, ja sillä on Itävallan laadunvarmistus- ja akkreditointiviraston laatumerkki.

Sijainnit

  • Krems an der Donau

    Doktor-Karl-Dorrek-Straße,30, 3500, Krems an der Donau

Ohjelmat

Laitos tarjoaa myös:

Kysymyksiä