Keystone logo
University College Cork OTK oikeudessa - Meri- ja merioikeus
University College Cork

OTK oikeudessa - Meri- ja merioikeus

Cork, Irlanti

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7 130 / per year *

Kampuksella

* EU -opiskelijat: 7 130 euroa; 3630 € vuosi 1 osa-aikainen; 3630 € vuosi 2 osa-aika | EU: n ulkopuoliset opiskelijat: 17 130 €

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

LLM (Marine and Maritime Law) School of Law, University College Cork on uusi ohjelma, joka kokoaa yhteen Irlannin alan parhaan oikeudellisen asiantuntemuksen. Se kattaa useita oikeudellisia aiheita puhtaasti merenkulku- ja merioikeudesta merien ympäristönsuojeluun ja kansainväliseen merioikeuteen. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä maan parhaiden meri- ja merijuristien kanssa hyvämaineisen ja kansainvälisesti arvostetun lakikoulun akateemisen yleiskatsauksen alla. LLM yhdistää lain teoreettisen ja käytännön oppimisen ja yhdistää moduulien sisällöt Corkissa tapahtuvaan merenkulkuun ja merenkulkuun, kuten meren ympäristötutkimukseen, meren uusiutuviin energialähteisiin, lainvalvontaan merellä, kalastuksenhoitoon, merenkulkuun ja satamatoimintaan. Se on ohjelma, joka perustuu joustavaan työmäärän järjestelyyn ja sopii lainopiskelijoille sekä merenkulun ja merenkulun ammattilaisille.

Diploma -vaihtoehto

LLM -tutkinnon (Marine and Maritime Law) tutkinnon hakijoilla on myös mahdollisuus rekisteröityä jatko -tutkintotodistukseksi meri- ja merioikeudesta. Opiskelijat ottavat 60 opintopistettä opetetuista maisterimoduuleista LLM: n (Marine and Maritime Law Law) tarjonnasta. Jatko-tutkintotodistus voidaan suorittaa yli 9 kuukautta kokopäiväisesti tai 18 kuukautta osa-aikaisesti.

Tämä lyhyempi ohjelma voi olla houkutteleva oikeusalan ammattilaisille ja muille, jotka saattavat halutessaan olla sitoutumatta alkuperäiseen maisteriohjelmaan. Jatko-tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa opintojaan suorittamalla 15 000 sanan tutkielman ja valmistumalla oikeustieteen maisteriksi (LLM).

Diplomimaksu on 5300 € Kokopäiväinen 2650 € osa-aikainen

LLM (Marine and Maritime Law) tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat joko erikoistua haluamaansa meri- tai merioikeuden alaan tai ottaa laajan valikoiman erilaisia moduuleja. Kliininen moduuli merioikeudesta käytännössä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää lainvalvonnan käytäntöä merellä ja sisältää pääsyn Corkin laivastopalveluun. Merioikeuden käytännön näkökulma on saatavana myös tieteeseen perustuvilla, ei-oikeudellisilla moduuleilla, jotka käsittelevät paikkatietoja, kaukokartoitusta ja meriympäristön ominaisuuksia.

LLM (Marine and Maritime Law) School of Law, UCC perustuu Corkin ja Irlannin tutkijoiden ja ammattilaisten asiantuntemukseen ja maineeseen tarjotakseen maailmanluokan koulutusta merioikeudesta ja merioikeudesta. Olipa opiskelijat oikeustieteen tai merenkulun/merenkulun ammattilaisia, ohjelma tarjoaa heille syvällisen teoreettisen ja käytännön tiedon ja analyysin meri- ja merioikeudesta.

Miksi valita tämä kurssi

UCC: n LLM (Marine and Maritime Law) yhdistää yhteen solmuun Irlannin johtavan merenkulkualan tutkimuksen ja käytännön. Opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia kansainvälisesti arvostetuilta tutkijoilta ja harjoittajilta. Ohjelma toteuttaa lain käytännössä merenkulun ja meren ympäristötutkimuksen aloilla. Kliinisen moduulin kautta opiskelijoilla on mahdollisuus oppia lainvalvonnasta merellä, mukaan lukien pääsy Corkin laivaston alukseen. Ohjelma perustuu siihen, mitä Irlanti tekee parhaiten meri- ja merimaailmassa, ja sieltä se saavuttaa kansainvälisen huippuosaamisen.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • SQE1-kokeeseen valmistautumiskurssi verkossa - osa-aikainen
    • Online
  • LLM Investment Regulation - Kokopäiväinen
    • Online United Kingdom
  • LLM Investment Regulation - Osa-aikainen
    • Online United Kingdom