Keystone logo
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Johdanto

Tämä on University at Albany

Forbes-lehti on nimittänyt sen yhdeksi Amerikan parhaista korkeakouluista, ja siellä opit, asut, menestyt ja menestyt. Tämä on huippuosaamista - ylimääräisellä arvolla.

New Yorkin pääkaupungissa University at Albany on pääkaupunkiseudun johtava julkinen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa yli 17 000 opiskelijalle suuren yliopiston laajoja mahdollisuuksia yksilön menestymisen edistämiseen tarkoitetussa ympäristössä.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Akateeminen erinomaisuus

Menestyksesi on ensisijainen tavoitteemme. Tämä tarkoittaa, että rakennat ansioluettelosi ennen kuin valmistut - valmistelet sinut minne ikinä elämä vie.

Voit valita yli 50 perustutkinnon suorittaneesta pääaineesta ja yli 150 jatko-ohjelmasta, jotka valmistavat sinua menestymään monilla aloilla.

Kaikilla koulutusaloilla opettajat, jotka ovat maailmanluokan opettajia ja opettajia, opastavat sinua - monet osallistuvat aktiivisesti elämää parantavaan tutkimukseen, joka edistää syvästi julkista hyötyä. Opettajina he tarjoavat lukuisia opiskelija-tutkimusmahdollisuuksia sekä perustutkinnon että jatko-opiskelijoiden tasolla, mikä innostaa sinua edistämään taitojasi ja toiveitasi.

 • # 77 Yhdysvaltojen suosituinta julkista korkeakoulua - 2021 (USA: n uutiset ja maailma)
 • # 32 koillisosassa. Paras bang Buck-korkeakouluille - 2020 (Washington Monthly)
 • # 61 Yhdysvaltain julkisten korkeakoulujen ylhäältä alas sijoitus - 2020 (Business First)
 • 88. Amerikan parhaan vastineen korkeakoulut - 2019 (Forbes)

Kansallisesti tunnettuja ohjelmia

Useat riippumattomat lähteet tunnustavat UAlbanyn koulutuksen huippuosaamisen. UAlbany sijoittuu Forbesin "Amerikan parhaiden julkisten korkeakoulujen" parhaiden yliopistojen joukkoon, ja US News & World Report sijoittaa useat jatko-ohjelmamme jatkuvasti Yhdysvaltojen 50 parhaan joukkoon, mukaan lukien kliininen psykologia, rikosoikeus, kirjasto ja tiedotus opinnot, julkiset asiat, kansanterveys, sosiologia ja sosiaalityö.

 • # 1 Julkinen koulukunta NY: ssä (US News & World Report - 2021)
 • # 19 parasta julkisten asioiden jatko-opiskelijaohjelmaa 2020 (USA News & World Report)
 • 46. paras kansanterveysalan jatkokoulu 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Suosituinta kriminologian tutkijakoulua - 2018 (USA News & World Report)

Sitoutuminen monimuotoisuuteen

University at Albany on sitoutunut säilyttämään monimuotoisuudeltaan ja osallisuudeltaan rikkaan ympäristön, jossa kaikkia yhteisömme jäseniä kohdellaan arvokkaasti ja kunnioittavasti. Tunnustamme, että tämä on matka, mutta uskomme, että yhdessä työskennellessä voimme aktiivisesti sitoutua tunnistamaan toimivia kohteita, jotka käsittelevät kampuksen ilmastoa.

 • Korostettu kansallisena johtajana rodullisen oikeudenmukaisuuden edistämisessä - 2020 (Education Trust)
 • Kansallinen HEED-monimuotoisuuspalkinto 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Urakehitys

UAlbany valmistaa sinut jatkamaan uraa monenlaisissa ammateissa ja pääsemään jatko-, laki- tai lääketieteellisiin kouluihin. Sinulla on pääsy harjoittelu- ja uravalmisteluihin Fortune 500 -yrityksissä ja kaikilla aloilla sekä varhaisen varmuuden vaihtoehdot Albany Medical Centerin kanssa ja ainutlaatuinen kumppanuus Albany Law Schoolin kanssa. Viimeaikaiset lisäykset akateemisiin tarjontaihimme sisältävät joitain tämän päivän kysytyimpiä ohjelmia, kuten tietokonetekniikka, kotimaan turvallisuus, hätävalmius, digitaalinen rikostekninen tutkimus, rahoitusmarkkinoiden sääntely ja kansanterveys.

 • Sosiaalisen liikkuvuuden parhaiten suoriutuneet 7% - 2021 (US News & World Report)
 • Suosituimmat 12% kansalliset korkeakoulut yleisen edun perusteella - 2020 (Washington Monthly)
 • Suosituimmat 6%: n sosiaalisen liikkuvuuden hissit - 2020 (koulutusuudistus nyt)
 • Suosituimmat 2% korkeakoulujen sosiaalisen liikkuvuuden indeksi 2020 (CollegeNET)

Strateginen sijainti

New Yorkin osavaltion pääkaupunkiseudulla on korkein työllisyysaste New Yorkin osavaltiossa, ja siellä asuu vilkkaita teollisuudenaloja, kuten hallitus, tekniikka, liike-elämä, terveydenhuolto ja koulutus. Yliopiston sijainti tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet harjoittelupaikkoihin ja julkisiin palveluihin, joiden kautta saat kokemusta, testaat taitojasi ja valmistaudut aloittamaan menestyvän uran.

Kolme erillistä kampusta, lukuisia mahdollisuuksia

Uptownin kampus

Yliopiston pääkampuksen, joka sijaitsee osoitteessa 1400 Washington Avenue Albany, suunnitteli vuosina 1961-62 tunnettu amerikkalainen arkkitehti Edward Durell Stone. Kampus heijastaa Stonein rohkean ja yhtenäisen muotoilun allekirjoitustyyliä, jonka ilmaisevat tornit, kupolit, suihkulähteet, huiman pylväskoneet ja laaja linssi. Tulos on dramaattisesti erilainen kuin useimpien perinteisten yliopistokampusten hajallaan olevat rakennukset ja erilaiset arkkitehtoniset tyylit.

Uptownin tasainen virtaus on laajentanut Uptownin kampusta viime vuosikymmenen aikana lisäämällä uusia tiede- ja taidetiloja sekä hallintorakennuksia. Kauppakorkeakoulun uusi koti sai syksyllä 2013 avatun Yhdysvaltain vihreän rakennusneuvoston LEED-kultaluokituksen. Laajennus ja suuret remontoinnit ovat kunnostaneet yliopiston Entry Plazan, pääsuihkulähteen, 20-kerroksisen Carillonin ja Kampuskeskus.

Uptown-kampuksella on myös esittävän taiteen keskus, jossa on useita teattereita, konserttisaleja ja harjoitusopetusta; yliopiston taidemuseo, joka on yksi Koillis-alueen hienoimmista alueellisista museoista; ja New Yorkin osavaltion kirjoittajien instituutti, joka on laaja koulutuspohja kirjallista taidetta mainostaville lukijoille ja kirjoittajille. Muita Uptownin kampuksen erikoisominaisuuksia ovat muun muassa kansallisen sääpalvelun meteorologinen laboratorio, lineaarinen kiihdytin fysiikan tutkimusta varten ja huippuluokan datakeskus, joka tukee korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelyä ja verkottumista. Opiskelijatoiminnan keskus on kampuskeskus, johon kuuluu oleskelutiloja, kokous- ja ruokasaleja, juhlasali, kahvila, pankkitilat, lähikauppa, Barnes & Noble -kirjakauppa sekä erilaisia pikaruokaa ja terveellisiä ruokia .

kotelo

Jokaisessa Uptownin kampuksen neljässä asuinrakennuksessa on noin 1200 opiskelijaa, ja niihin kuuluu kahdeksan, kolmikerroksista salia ja 23-kerroksinen torni. Jokainen mönkijä sisältää oleskelutilat ja virkistysalueet ja kolme mönkijää sisältää ruokailutilat. Läheisissä Freedom Apartments -huoneistoissa on huoneistotyyliä, ja Empire Commons tarjoaa yhden huoneen huoneistotyyliä 1200 opiskelijalle. Liberty Terrace, arkkitehtonisesti palkittu, ympäristöystävällinen asuinkompleksi, tarjoaa vielä 500 huoneistotyylistä vuodetta. Asuntoja on saatavana myös Alumni Quadissa, joka sijaitsee lähellä keskustan kampusta.

Urheilutilat

Ulkoilumahdollisuuksiin kuuluu valaistut tenniskentät, koripallo- ja lentopallokentät sekä useita monikäyttöisiä peli- ja sisätiloja, kuten Alumni Turf Field, joka on UAlbanyn kenttäkiekkojoukkueen koti. John Fallon Field, joka on omistettu UAlbanyn miesten ja naisten lacrosse-istuimille, on istumapaikkoja 2500. 8500-paikkainen Tom and Mary Casey -stadion, joka on koti jalkapallolle sekä miesten ja naisten jalkapallolle, avattiin syksyllä 2013. Seuraavana vuonna UAlbany avasi uuden kotiohjelman koulun yleisurheilun mestaruusohjelmalle. Siinä on yhdeksän kaistainen radan pinta ja luonnonmukaisen nurmikentän kunnostaminen kenttätapahtumia varten.

Sisäurheilutiloja hallitsee SEFCU Arena. Areenan istumapaikkojen määrä on lähes 4800, ja siellä asuu NCAA Division I Great Dane -koripallo, ja siellä on myös juoksurata, moderni kuntokeskus, täysin varustettu urheiluharjoituskompleksi, jossa on porealtaita ja muita kuntoutuslaitteita, kaksi pukuhuonetta ja useita pienempiä joukkueen pukuhuoneita. Kaikki tilat ovat liikuntarajoitteisille soveltuvia, ja niissä on erityiset istuinalueet vammaisille katsojille. Liikuntakeskukseen kuuluu uima-allas, pukuhuoneet, paino- ja painihuoneet, tanssistudio sekä koripallo-, käsipallo- ja squash-kentät.

Keskustan kampus

Downtown Campus, joka sijaitsee osoitteessa 135 Western Avenue Albany, on klassinen georgialaistyylinen kompleksi, joka toimi vuosina 1909-66 pääkampuksena. Äskettäin uusittu, siinä on Rockefeller College of Public Affairs & Policy, School of Criminal Justice, School of Social Welfare ja College of Engineering and Applied Sciences.

Terveystieteiden kampus

Terveystieteiden kampus, entinen vuonna 1996 ostettu lääkekompleksi, joka sijaitsee One University Placella Rensselaerissa, on yksi alueen kukoistavista biotieteiden tutkimus- ja korkean teknologian keskuksista. Sen akateeminen ankkuri on Kansanterveystieteiden korkeakoulu, ja sen tutkimuslaitoksiin kuuluu syöpätutkimuskeskus, joka on Gen * NY * Sis -syövän genomiikan huippuyksikkö ja toiminnallisen genomiikan keskus.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Sijainnit

 • Albany

  1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

  Kysymyksiä