Keystone logo
Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Johdanto

L’Katolinen yliopisto Bukavu (UCB) Yhdistys, on yksi johtavista yliopistoista, jotka muodostavat Kongon demokraattinen tasavalta. Sijaitsee pääkaupungissa maakunnassa Etelä-KivunItäisen alueen maassa Patrice Emery Lumumba, laitos yliopistokoulutuksen yksityisoikeuden luotiin 21 marraskuu 1989 annetulla asetuksella Hänen korkeutensa Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, arkkipiispa Bukavuun.

Under Code of Canon Law, sen tykin 807-814 ja apostolisen perustuslakiin Ex Corde Ecclesiae 15. elokuu 1990 annettua katolisen yliopistojen ja korkeakoulussa, TheUCB loistaa koulutusta ylivoimainen sosiaaliset tavoitteet on Kivun alueellaKun verkko on lukioiden tarjota parhaat hänen oppilaansa. Oikeudellisesti, se toimii pohjalta tilausnumero ESURS / CABMIN / 1231/91 ministerin korkeakoulu-, yliopisto ja tieteellinen tutkimus; Tilausnumero ESURS / CABMIN / A5 / 175/95 hyväksytty ja tunnustettu tutkintoa sen; lopulliseen sopimukseen asetuksen nro 06/106 allekirjoittivat tasavallan presidentin 12. kesäkuuta 2006. Katolisen yliopiston Bukavun on tällä hetkellä yksi harvoista maassa lupa harjoittaa koulutusta jatko jälkeen asetuksella, ja opetusministeriön korkeakoulu, yliopisto ja tieteellinen tutkimus nro 020 iältään 02 huhtikuussa 2008.

Lailla, TheKatolinen yliopisto Bukavun pyritään seuraavat päätavoitteet:

  • Järjestää yliopisto-opetus tieteen kaikissa muodoissaan, edistää Kongon henkisen puitteet ja edistää sosioekonomista kehitystä maan ja erityisesti maakunnassa Etelä-Kivun;
  • Suorita tieteellinen tutkimus ja julkaiseminen tieteellisten tutkimusten materiaalista riippumatta;
  • Luodaan kansallinen ja kansainvälinen tieteellinen yhteistyö, jonka tarkoituksena on varmistaa tieteellinen kehitys räätälöidään ja kulttuurin kongolaisten;
  • Tuo nuori opiskelija ymmärtää yhteiskunnan ongelmat, osallistumaan aktiivisesti ratkaisemaan ja tuoda tukea sujuvaa integroitumista Kongon kulttuurin maailmassa sivistystä
  • Järjestävät korkeakoulutuksen tieteen ja teknologian ja suoritettava tieteellistä tutkimusta ja julkaisemista tieteellisiä tutkimuksia yhteistyössä muiden koulutus- ja tutkimuslaitosten sekä paikallisesti että kansainvälisesti;
  • Edistää maakunnan ja maan voidaan tarjota asiantuntemusta.
ETK

L’Katolinen yliopisto Bukavun järjestää laadukkaan koulutuksen kautta Tiedekunta Taloustieteen (Financial Management, maaseudun talouden pienten ja keskisuurten yritysten) oikea (Julkinen, yksityinen ja oikeudellisten, taloudellisten) lääketiede (Yleinen, leikkaus ja synnytys, lääketieteellinen erikoistuminen, Pediatrics, kirurgian ja synnytysten) of Agricultural Sciences (Crop ja Soil Sciences) tiede (Computer Science) Yhteiskunta-. Tiedekunnan arkkitehtuurin ja urbanismin työskennellä lukuvuodesta 2017-2018.

Kolmetuhatta neljäkymmentäkuusi (3046) opiskelijaa kirjoittautuu kaikkien jaksojen lukuvuodelle 2016-2017 joista tuhat kahdeksan-satakaksikymmentäseitsemän (1827) miestä ja tuhatkaksisataayhdeksäntoista (1219) naisia. Akateeminen henkilökunta, yhä enemmän tieteellistä vuosien tarjoaa täysipäiväinen koulutus. Hallinnollista, teknistä ja ammattitaitoinen työntekijä edistää perustavoitteitayliopisto. Sillä on tällä hetkellä tilat, jotka parantavat jatkuvasti etsimään pysyvää laatua, sen palveluja. Oppitunnit tapahtuvat kampuksella Bugaboettä Kalamboettä Karhale ja seinien sisällä Bukavu viite Provincial General Hospital sijainti amfiteatteri Lääketieteellinen tiedekunta. Liikkuvan kaluston sovitettu kuljetukseen henkilökunnan ja opiskelijoiden, yleistä atk sen järjestelmän avaaminen koulutusta kansallisista syrjimättä ulkomaalaisiin ja tulosjohtaminen ne toimielin viittaus maakunnan ja maan.

Koulutuspaketti puitteet vastata yliopiston käyttöolosuhteisiin avulla oppijoita paremmin kehittää sekä teoreettisia oppimista ja käytännöllinen. Tietokone keskuksessa ilmainen palvelu opiskelijoille ja henkilökunnalle, kirjasto yli 38295 määriä, eli Provincial General Hospital Bukavussa viite hallinnoiKatolinen yliopisto BukavunHuippuyksikkö kouluttamiseksi virkamiesten rahoitetaan yhdessä Maailmanpankin ja Kongon hallitusta, maatilat 100 ha Kavumu ja 60 ha Mulume-Munene, sillä ala on 80 hehtaaria, joka on vähitellen rakennettu kampus Kalambo muodostavat viite UBC.

CEGEC (tutkimus ja koulutuskeskus Management ja konfliktien estämiseksi Afrikkalainen Suurten järvien alueen - oikeustieteellinen tiedekunta), The CEGEMI (Centre for Research and Management osaamista kaivosalalla), The CERDHO (oikeudet tutkimuskeskus ihmisen ja kansainvälisen humanitaarisen oikeuden), The CEFOSAR (Centre for tutkimuksiin ja lisääntymisterveyttä todistus), CREBAC (bioetiikkaa Centre), cappa (tukikeskus edistäminen maataloustuotannon), lyijyn (Laboratory for Economics sovellettu kehitys), pk-Start-yksikkö (Management Unit pienten ja keskisuurten yritysten), The ITADES (Institute for hoito ja tilastotietojen analysointi ) ... ovat tutkimuskeskusten alueellista ja kansainvälistä ulottuvuutta sekä tutkimus- ja oppimisen jäsen International Federation of Catholic Yliopistot (IFCU)TheAgence Universitaire ranskankielisten (AUF)TheLiitto Afrikkalainen yliopistot (AAU), TheLiitto yliopistojen ja katolisen Esimiehet Afrikan ja Madagaskar (Kangasalan)TheKatolinen yliopisto Bukavun on useita yhteistyökumppaneita paikallisella, alueellisella ja kansainvälisellä kuten Iita ja CIALCA RUFORUM. Super Lacus Ac Montes splendens, TheKatolinen yliopisto Bukavun paistaa kaksikymmentä seitsemän vuotta yli majesteettinen Kivujärvi ja kukkuloilla. Ylpeä hedelmät, joita tarvitaan nyt kaikilla aloilla sekä kotimaassa että ulkomailla, se jatkaa pyrkimys laadun yliopistokoulutuksen pitää Eturivissä.

Etsittäessä huippuosaamiseen, paras on vielä edessä!

meidän kampuksella

Katolisen yliopiston Bukavun järjestänyt oman opetuksia neljällä kampuksella mukaanlukien Bugabo että Karhale The Kalambo ja että maakunnan General Hospital Bukavun viite.

Campus Bugabo

Kukkulalla Bugabo, on upea historiallinen rakennus, joka nykyään taloa keskushallinnon virastoja mukaan lukien Rehtori, vararehtori, pääjohtajan ja keskuskirjasto. Sen uusittu liite osa toimii huippuyksikön kouluttamiseksi virkamiesten sekä opetuksen valmistunut oikeustieteen ja taloustieteen. Hän oli ennen vanhaan kappeli - St. Therese - ja myöhemmin istuin koordinointi tuettujen koulujen katolinen arkkihiippakunnan päätti muuttamaan se perustettiin vuonna 1989, yliopisto voi järjestää siellä hänen opetuksiaan.

ETK

Campus Karhale

Hieman ylempänä on Karhale kampuksen kukkulalla on sama nimi. Entinen laboratoriohoitaja maakunnassa, rakennus on kaksi kerrosta ja pohjakerroksessa taloa tiedekunnan Maatalouskorkeakoulu ja kodin opiskelijoille. Sanoi kerran Laboratoire tohtori André Lurhuma Zirhimw'abago, muistoksi tämän rohkean lääkäri ja tutkija erikoistunut kirurgian ja synnytykseen kuoli kesäkuussa 1995; Tämä rakennus kuuluu luokkahuoneet, tutkimuslaboratorioissa Maatalouskorkeakoulu ja liitteenä amfiteatteri kutsuva Fuksit biologian ja lääketieteen alalla.

1

Amfiteatteri Stanislas Haumont

Se vie oikeuden Provincial General Hospital Bukavun Kyseessä on toinen oppimista päällä. Lääketieteellisen tiedekunnan työskentelevät ja käyttää HGPRB, hoitaa katolisen yliopiston Bukavun soveltuvan oppituntia sairaalaan. Professorit tarjoaa kursseja tiedekunnan ovat mukana myös hallinnon hoidon tässä sairaalassa maakunnallisten kiinnostusta.

2

Campus Kalambo

3

Kalambo Alue koostuu 80 hehtaaria ja edustaa tulevaisuutta katolisen yliopiston Bukavun kutsutaan suorittamaan kaikki lähipäivinä. Sijaitsee parikymmentä kilometriä Bukavun, mäen Kivujärvi, valtava projekti on käynnissä. Kannalta yliopistoalue rakennetaan jo valmiiksi kaksi päärakennusta jokainen kotelo tiedekunnassa Economics, Law and Sciences perustettu siellä vuodesta lukuvuodesta 2013-2014; koteja opiskelijoille ja maanviljelyssä laboratorio yhteistyössä Iita.

Sijainnit

  • Bukavu

    Bugabo 02, Av. de la Mission, Commune de Kadutu Bukavu RD Congo , , Bukavu

Kysymyksiä