Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Oikeustieteen maisteri
Universitas Gadjah Mada

Oikeustieteen maisteri

Yogyakarta, Indonesia

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

IDR 70 000 000 / per semester *

Kampuksella

* Indonesian opiskelija: 70 000 000 Rp; Ei-indonesialainen opiskelija: 120 000 000 Rp.

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Oikeustieteiden maisteri (LLM) luokka UGM: n oikeustieteellisessä tiedekunnassa on suunniteltu täyttämään eri alojen asiantuntijoiden tarpeet, jotka ovat merkittäviä Indonesialle sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa ainutlaatuisia moduuleja, joilla parannetaan opiskelijoiden tietämystä ja kykyä analysoida lakia Indonesian kontekstissa sekä edistää oikeuden kehitystä globaalissa kontekstissa. Varustettu LLM tutkinto, meidän alumnit on suunnattu pystyä täyttämään kriittisiä oikeudellisia virkaa monenlaisilla aloilla, monikansallisista yrityksistä kansainvälisiin järjestöihin.

Keskittymisalueidemme kautta LLM-opiskelijat altistuvat UGM: n yhteistyökumppaneiden yliopistojen lehtoreiden asiantuntemukselle eri puolilta maailmaa. Mahdollisuudet ovat avoinna lukuisille vaihto- ja kaksoistutkinto-ohjelmille, joissa on räätälöityjä ohjelmia Queenslandin yliopistolle, Queen Mary University Londonille, Rotterdamin Erasmus-yliopistolle, Leidenin yliopistolle, Readingin yliopistolle ja muille tunnetuille yliopistoille kaikkialla maailmassa.

Tehtävä

Opetusohjelman tehtävänä on:

 1. pitää koulutusta, joka voi parantaa akateemista tietämystä kriittisen, progressiivisen ja innovatiivisen ajattelun avulla oikeudellisen tieteen kehittämiseen;
 2. suorittaa tutkimusta oikeudellisen tieteen ja yhteiskunnan etujen kehittämiseksi;
 3. suorittaa yhteisöpalveluja ihmisten tietämyksen ja lain tietoisuuden parantamiseksi;
 4. kehittää yhteistyötä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Näkemys

Opinto-ohjelman visio on olla luokan sanaa, kilpailukykyistä ja innovatiivista opinto-ohjelmaa oikeudellisen tieteen vahvistamiseksi pyrkimyksissä palvella kansakunnan ja valtion etuja, jotka perustuvat Indonesian kulttuuriseen, ihmiskuntaan, jotka ovat Pancasilan kanssa sopusoinnussa.

Tuotos ja tavoitteet

Opetusohjelman tavoitteena on luoda korkealaatuisia ja asiantuntevia tutkinnon suorittaneita oikeustieteessä ja kykeneviä ratkaisemaan yhteiskunnassa syntyviä oikeudellisia kysymyksiä.

opetussuunnitelma

LL.M-ohjelman opetussuunnitelma koostuu ydin-, pakollisesta keskittymisestä ja valinnaisista kursseista. Keskittymisalueet LL.M. Ohjelma koostuu kauppaoikeudesta, kansainvälisestä oikeudesta ja lainsäädännöstä sekä hallinnosta. LLM-tutkintotodistuksen mukaan opiskelijoiden on suoritettava 45 opintopistettä, jotka on jaettu seuraaviin viiteen tyyppiseen moduuliin:

 1. Pakolliset moduulit, joihin kuuluu viisi kurssia yhteensä 21 opintopistettä;
 2. Teemamoduulit neljän klusterin mukaan: liikeoikeus, kansainvälinen oikeus, rikosoikeus ja laki sekä hallinto. Kukin klusteri tarjoaa neljä kurssia yhteensä 12 opintopistettä;
 3. Valinnaiset moduulit, jotka otetaan opiskelijan aihekohtaisen kurssin ulkopuolelle ja koostuvat neljästä kurssista yhteensä 12 opintopistettä.

Kunkin moduulin kurssit jakautuvat seuraavasti:

 1. Pakolliset kurssit (12 op)
  1. Oikeudellinen teoria (3 op)
  2. Oikeuspolitiikka (2 op)
  3. Oikeuden sosiologia (2 op)
  4. Ihmisoikeuslaki (2 op)
  5. Oikeudellisen tutkimuksen metodologia (3 op)
  6. Kansainvälinen altistuminen (3 op)
  7. Diplomityö (6 op)
 2. Temaattiset kurssit (12 op)
  • Business Law Cluster
   1. Pankkilaki (3 op)
   2. Pääomamarkkinoiden toiminta (3 op)
   3. Vakuutusoikeus (3 op)
   4. Yritysoikeus (3 op)
 3. Kansainvälinen oikeusklusteri
  1. Julkinen kansainvälinen oikeus (3 op)
  2. Kansainvälisen järjestön laki (3 op)
  3. Merioikeus (3 op)
  4. Kansainvälinen humanitaarinen oikeus (3 op)
 4. Laki ja hallintoklusteri
  1. Perustuslakien kehittäminen ja hyvän hallintotavan periaatteet (3 op)
  2. Julkinen politiikka, lainsäädäntö ja uudelleentarkastelumekanismi (3 op)
  3. Paikallishallinto: Kansallinen ja vertaileva oikeusnäkökulma (3 op)
  4. Valtion rahoitus ja valtion menot (3 op)
 5. Rikoslaki
  1. Vertaileva rikosoikeus (3 op)
  2. Kansainvälinen rikosoikeus (3 op)
  3. Indonesian rikosoikeusjärjestelmä (3 op)
  4. Kriminologia ja Victimology (3 op)
 6. Valinnaiset kurssit (12 op) Valinnaiset kurssit valitaan kaikista klustereista, jotka eivät kuulu opiskelijan keskittymän / klusterin / aihealueen ulkopuolelle.

Pääsyvaatimukset

Hakijat, jotka täyttävät jäljempänä mainitut vaatimukset, voivat hakea jatko-ohjelmaansa niin kauan kuin hän ilmoittautuu samaan kenttätutkimukseen, jossa opiskelijan tutkinto tai muu opintoalue on hyväksytty: \ t

 1. Värillinen valokuva, muodollinen mekko ja poseeraa (katsotaan suoraan eteenpäin kameraan), sininen tausta.
 2. Alkuperäinen todistus tai laillistettu todistus. Ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus, joka on peräisin saman alan akkreditoidusta opinto-ohjelmasta ja / tai joka liittyy jatko-ohjelmaan, tehdään UGM: ssä.
  • Valmistumislomaketta ei tunnisteta.
  • Ulkomaisilla hakijoilla on oltava vastaava tutkintotodistus Indonesian korkeakoulutusministeriöltä (DIKTI).
 3. Alkuperäinen kopio tai alkuperäisen kopion laillistettu kopio
 4. Akkreditointitodistus kandidaatin tutkinnosta tai vastaavasta useista vaatimuksista:
  • Opinto-ohjelman akkreditointi on nykyinen akkreditointi ja se on osoitettu skannaamalla tai tulostamalla näytön akkreditointitodistuksesta (BAN-PT), joka on edelleen voimassa.
  • Opinto-ohjelma, jonka akkreditointi on vielä uudistumassa, osoitetaan vastaanottamalla lomakkeen kansalliselle akkreditointielimelle (BAN-PT) eikä yliopiston suosituslomakkeella.
  • Todistusten akkreditointi ulkomaisille hakijoille osoitetaan DIKTI: ltä vastaavalla ulkomaisella tutkintotodistuksella (Surat Keputusan Penyetaraan Ijazah Luar Negeri).Jos akkreditointitodistus ei kelpaa, sitä ei käsitellä.
 5. Voimassa oleva todistus akateemisesta potentiaalisesta testistä, voimassaoloaika on vain 2 vuotta pisteiden antamisen jälkeen.
  • Akateeminen potentiaalitesti tai Tes Potensi Akademik (TPA) BAPPENAS
  • Jatko-opinto-opinnot tai Tes Potensi Akademik Pascasarjana (PAP) UGM
  • Indonesian psykologisen tai Tes Potensi Dasar Akademikin (TPDA PLTI) perustutkinto
 6. Voimassa oleva todistus englanninkielisestä pätevyystestistä, voimassaoloaika on vain 2 vuotta pisteiden antamisen jälkeen. Englanninkielisen pätevyystestin voimassa oleva todistus on:
  • UGM: n akateeminen englannin kielitutkimus (AcEPT)
  • Kansainvälinen englanninkielinen testausjärjestelmä (IELTS) IDP-laitosten alaisuudessa,
  • Internet-pohjainen (iBT) TOEFL IIEF-laitoksissa,
 7. Suositus 2 (kahdesta) edeltävän ohjelman opiskelijan opettajasta, mieluiten akateemisista neuvonantajista tai Office Supervisorista.
 8. Terveystodistus lääkäriltä sairaalassa tai klinikalla.
 9. Erityisvaatimukset:
  • Hakijat ennustavat UGM: n jatko-ohjelman seurantaa, joka sisältää syyt, odotukset, tutkimusaiheen suunnitelman ja suunnitelmat valmistumisen jälkeen.
  • Tutkimusehdotus / kirjoita essee / muu erityisvaatimus osastolta tai opinto-ohjelmalta suoraan suoraan opinto-ohjelmaan (ei tarvitse ladata) ja lähetä yhdessä rekisteröintilomakkeen kanssa.
 10. Opintolupa laitokselta, jossa hakijat työskentelevät.

Pääsymenettely

 1. Ota yhteyttä ohjelman tutkimukseen, jotta voit selvittää valintaan tarvittavat erityiset ehdot tai lisävaatimukset.
 2. Luo tili online-rekisteröinnin kautta.
 3. Rekisteröidy verkossa.
  • Hakijoiden on laadittava kaikki vaaditut asiakirjat. Myöhemmin toimitettuja asiakirjoja rekisteröinnin jälkeen ei käsitellä.
  • Hakijoiden on skannattava tarvittavat asiakirjat (vähimmäiskoko on 150 KB ja enimmäiskoko on 800 kilotavua, asiakirjojen skannaus on selkeästi nähtävissä ja värillinen), ja sitten ladattava kaikki asiakirjat online-rekisteröinnin kautta.
 4. Suositus 2 (kahdesta) edeltävän ohjelman opiskelijan opettajasta, mieluiten akateemisista neuvonantajista tai Office Supervisorista. UM UGM-komitea antaa verkkosivuston linkin online-lähettämiseen suoraan akateemisille neuvonantajille tai Office Supervisorille sähköpostitse. Varmista, että erotuomarin sähköpostiosoite on aktiivinen sähköpostiosoite.
 5. Maksu ei makseta takaisin maksua Bank Mandirin, BNI: n, BRI: n, BTN: n, BPD DIY: n, CIMB NIAGA: n tai Bank Syariah Mandirin (BSM) monen maksujärjestelmän kautta.
 6. Tulosta rekisteröintilomake, jota käytetään rekisteröintiä varten (hakijoille, jotka hyväksyttiin jatko-opiskelijoille).
 7. Jos et voi tulostaa hakemuslomaketta tai online-hakemus epäonnistuu, ota meihin yhteyttä.

Yleiset akateemiset säännöt

Kaikki opiskelijat noudattavat oikeustieteellisen tiedekunnan yleisiä akateemisia sääntöjä seuraavasti:

 1. Kaikkien opiskelijoiden on täytettävä kaikki tehtävät ja osallistuttava vähintään 75 prosenttiin kokousten kokouksista. Tämän laiminlyönti voi johtaa lopullisen tutkinnan poissulkemiseen, mikä voi johtaa lopullisen arvosanan, koeajan, keskeyttämisen tai irtisanomisen keskeyttämiseen tai vahingoittumiseen.
 2. Jos opettaja tietää, että opiskelija on poissa ilman voimassa olevaa tekosyytä enemmän kuin sovellettava poissaolonrajoitus, tällaisen luennoitsijan on ilmoitettava sihteeristölle. Johto päättää kaikkien sovellettavien olosuhteiden ja raportoivan luennoitsijan kanssa neuvotellen kaikista seuraavista seikoista:
  • Opiskelijan poissulkeminen kurssista;
  • E-luokan lahjoittaminen kyseiselle opiskelijalle kyseiselle kurssille.
 3. Jokaisella opettajalla on oikeus luopua opiskelijan poissaolosta pätevästä syystä. Akateemisten ja opiskelijoiden asioiden varsinainen dekaani voi päättää, että pitkään jatkuneiden poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi opiskelija vapautetaan tietyn ajanjakson ajan niiden kurssien kokouksista, joita hän ottaa.
 4. Jokaisen opiskelijan on sitouduttava kokouksiin ja tutkintoihin kaikissa kursseissa, joissa hän on kirjautunut opintosuunnitelmaan (KRS).
 5. Toisen opiskelijan tai tiedekunnan jäsenen tai henkilökunnan allekirjoituksen väärentäminen luokkaan tai muuhun tarkoitukseen osallistumiseksi on kielletty ja pidettävä rikoksena Indonesian rikoslain nojalla. Opiskelija, joka on tunnistettu tarkoituksellisesti väärennökseen toisen henkilön allekirjoituksesta luokkaan osallistumiseksi, voidaan lopettaa ilmoittautumisesta kyseiseen tietyn kurssin aikana.
 6. Vain opiskelijat, jotka ovat asianmukaisesti pukeutuneita, voidaan laittaa tiedekunnan luokkiin tai akateemiseen toimintaan.
 7. Hihaton topit, T-paidat, lyhyet housut, tossut ja kaikki läpinäkyvät, repeytyneet tai paljastavat vaatteet ovat ehdottomasti kiellettyjä luokassa. Luennoitsijalla on täysi etuoikeus karkottaa opiskelija luokasta, jos tällaisen opiskelijan on todettu noudattavan asianmukaista vaatetusstandardia.
 8. Opiskelijoita, jotka ovat myöhässä yli 15 minuuttia, ei saa luokkansa syistä.
 9. Tupakointi on kielletty kaikissa kampuksen alueella, ja syöminen luokassa on kielletty.
 10. Matkapuhelimet ovat yleensä kiellettyjä luokassa ja tutkimuksen aikana.
 11. Yksikään opiskelija ei saa kirjata kokouksen käsittelyä ilman vastuussa olevan opettajan nimenomaista suostumusta.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Kansainvälisen ihmisoikeus- ja humanitaarisen oikeuden tutkintotodistus
  • Frankfurt an der Oder, Saksa
 • Todistus kansainvälisestä ihmisoikeuksista ja humanitaarisesta oikeudesta
  • Frankfurt an der Oder, Saksa
 • Urheiluoikeuden maisterin tutkinto, LLM
  • Madrid, Espanja
  • Online