Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Johdanto

Universidad Rey Juan Carlos tarjoaa erikoistunutta ja laadukasta koulutusta, jossa on yli 200 jatkotutkintoa, mukaan lukien yliopistojen maisteriohjelmat, tietyt tutkinnot ja kansainväliset tohtoriohjelmat kaikilla osaamisaloilla. Se tarjoaa nykyaikaiset tilat, joilla varmistetaan, että kaikissa opinnoissa on tieteenalalla ja yhä kilpailluilla työmarkkinoilla vaadittava käytännön osa.

Perustamisestaan vuonna 1996 lähtien Universidad Rey Juan Carlos (URJC) on johdonmukaisesti parantanut opetuksensa laatua kaikissa akateemisissa ohjelmissa kampuksilla eri paikoissa Madridin yhteisössä Espanjassa. Tämän kapasiteetin ansiosta yliopisto voi myös tarjota kattavaa koulutusta ensimmäistä kertaa yliopistokoulutukseen tuleville opiskelijoille. URJC:n laatu on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta, ja se on tällä hetkellä luokiteltu 5 tähden yliopistoksi työllistyvyyden, kansainvälistymisen ja innovaatioiden alalla. Se sijoittuu maailman 800 parhaan yliopiston joukkoon Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking), joka on yksi vaativimmista kansainvälisistä sijoituksista, mukaan.

Tiedekunta on korkeasti koulutettu, ja jokaisessa koulutusohjelmassa on eri alojen asiantuntijoita, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista koulutusta ajankohtaisten ammatillisten tarpeiden mukaan. Yliopiston 11 tiedekuntaa ja koulua on varustettu huippumoderneilla välineillä, joiden avulla opiskelijat voivat hankkia käytännön tietoa ja sopeutua uuteen tutkimus- ja ammatilliseen todellisuuteen. Sekä yliopistojen maisteriohjelmat että tietyt tutkinnot tarjoavat ulkopuolisen harjoittelun pakollisena osana opetussuunnitelmaansa, mikä integroi opiskelijat työmarkkinoille ennen jatko-opintojen suorittamista. Lisäksi yliopisto tarjoaa 11 kansainvälistä ohjelmaa eri aloilla.

Sijainnit

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Espanja

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Kysymyksiä