Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Johdanto

UNIR Meksiko: Meksikon online-korkeakoulu, jolla on eurooppalainen laatu

UNIR Mexico on yksityinen Meksikon yliopisto, joka on hyväksytty julkisen oppimisen ministeriön (SEP) vuonna 2013.

Meksikon La Riojan kansainvälinen yliopisto tarjoaa korkean kysyntätilanteen optimaalisen koulutuksen varmistamiseksi Euroopan korkeakoulujen laadun parantamiseksi. Tätä tarkoitusta varten hän on suunnitellut innovatiivisen metodin, joka perustuu live-online-luokkiin, jotka mahdollistavat välittömän yhteyden opiskelijoiden ja opettajien välille ja henkilökohtaisen ohjaajan jatkuvaan seurantaan.

Tämä tehokas menetelmä perustuu jatkuvaan arviointiin, joka takaa jatkuvan tiedon yhdistämisen ja loppututkintojen toteuttamisen, mikä takaa opiskelijoiden koulutuksen.

UNIR Mexico on yliopisto, joka mukautuu uuteen aikaan ja nykyiseen yhteiskuntaan. Se on uusi yliopiston käsite, joka yhdistää huipputekniset teknologiset näkökohdat tiiviin ja laadukkaan koulutuksen palvelemiseen. UNIR Meksiko on osa UNIR-akateemista ryhmää, La Riojan kansainvälistä yliopistoa, joka on eurooppalainen verkkokoulutuksen johtaja, josta on tullut koulutusratkaisu tuhansille ihmisille ympäri maailmaa. Yli 38 000 opiskelijaa ympäri maailmaa on valinnut tämän koulutusmallin, ja 24 000 toimivat edelleen nykyään virtuaalisessa kampuksissamme, joista 9 000 on Espanjasta.

UNIR: n Meksikon tarjoamat kandidaatin ja maisterin tutkinnot ovat virallisia ja Meksikon yleisen oppimisen sihteeristön (SEP) sisällytetään kansalliseen koulutusjärjestelmään.

Tutkinnot ovat:

 • Kauppatieteiden kandidaatti
  RVOE-sopimus: 20140032, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: liittovaltion.

 • Politiikan ja julkishallinnon tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140029, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: liittovaltion.

 • Viestinnän kandidaatti
  RVOE-sopimus: 20140031, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: liittovaltion.

 • Oikeustieteen tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140030, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: liittovaltion.

 • Pedagogiikan kandidaatti
  RVOE-sopimus: 20140033, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: liittovaltion.

Mestarit ovat:

 • Psykopedagogiikan maisterin tutkinto
  RVOE -sopimus: 20160036, myönnetty 28.1.2016. Tyyppi: liittovaltion.

 • Suorittaa Master of Management-ja hallintokeskusten
  RVOE-sopimus: 20160035, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: liittovaltion.

 • Maisterin Liiketalouden Hallinta (MBA)
  RVOE-sopimus: 20160034, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: liittovaltion.

 • Henkilöstöhallinnon maisterin tutkinto
  RVOE-sopimus: 20180080, myönnetty 19. tammikuuta 2018. Tyyppi: liittovaltion.

 • Master in Digital Markerting ja sähköinen kaupankäynti
  RVOE-sopimus: 20180355, myönnetty 9. maaliskuuta 2018. Tyyppi: Federal.

 • Master-tutkinto toiminnan johtamisessa ja laadussa
  RVOE-sopimus: 20180081, myönnetty 19.1.2018. Tyyppi: liittovaltion.

 • Tietojenkäsittelyn maisterin tutkinto
  RVOE-sopimus: 20160037, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: liittovaltion.

 • Maisterin tutkinto verkkosivujen johtamisessa ja suunnittelussa
  RVOE-sopimus: 20160038, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: liittovaltion.

 • Teknillisten projektien suunnittelu ja johtaminen
  RVOE -sopimus: 20170996, myönnetty 16.8.2017. Tyyppi: liittovaltion.

 • Mestari integroiduissa hallintajärjestelmissä
  RVOE-sopimus: 20180082, myönnetty 19.1.2018. Tyyppi: Federal.

SEP- ja SEP-maisteriohjelmien lisäksi UNIR Mexico tarjoaa mahdollisuuden ottaa eurooppalaisia ​​jatkotutkintoja eri tieteenaloilta, jotka La Riojan kansainvälinen yliopisto on antanut. Suurin osa näistä tutkinnoista tunnustetaan Euroopan korkeakoulualueella.

"Opetus-oppimisen opetusmallin eturintamassa"

Meksikon La Riojan kansainvälinen yliopisto on aina ollut verkko-opetuksen ja oppimisen koulutusmallin eturintamassa. UNIR on siirtynyt informaatioteknologioihin sekä akateemisessa tiedekunnassaan että sisällön tuottamisessa, olennaiset näkökohdat ylläpitääkseen koulutuksen johtajuutta. Tämä digitaalinen kulttuuri on antanut hänelle mahdollisuuden perustaa toimintamalleja, jotka perustuvat ponnistusten tunnustamiseen ja opettajien ja opiskelijoiden maksimaaliseen suorituskykyyn.

UNIR Mexico on onnistunut sijoittamaan menestyksekkään mallin kaikki hyvät edellytykset jatkuvaan kehitykseen vakiintuneiden kandidaatti- ja maisteriohjelmien tarjoamiseksi. Yhtenäisessä maassa, joka ylläpitää suurta kysyntää alan ammattilaisille, kuten tutkimus, koulutus, teollisuus ja tavaroiden ja palveluiden tuottaminen, UNIR Mexico on suotuisa ja ainutlaatuinen vaihtoehto elinkelpoisuuden, kustannusten ja saavutuksia.

Kehotan teitä olemaan osa tätä yhtenäistä ja monimuotoista yliopistoa ja sitoutunut sen periaatteisiin ja arvoihin. Opettajat, opiskelijat, niihin liittyvät instituutiot ja kiinnostuneet tietämään ja tulemaan kansainväliseen yliopistoon innovatiiviseen malliin ovat tervetulleita.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rehtori UNIR México.

"Selkeä opastus ja intohimo"

UNIR Méxicossa uskomme, että internet ja teknologian maailma hajottavat aikaa ja avaruudellisia esteitä, jotta voimme saada tietoa, vuorovaikutusta ja yhteistyötä ihmisten kanssa.

Siksi on mahdollista innovoida laatua ja huippuosaamista uusilla tavoilla ja opetus- ja oppimismenetelmillä, mikä tuo yliopiston lähemmäksi työelämää, integraalin koulutuksen tarpeisiin, osaamisen hankkimiseen ja tiedon tuottamiseen.

UNIR Mexico on virallisesti hyväksytty Meksikon kandidaatin ja maisterin tutkinto (RVOE) sekä laaja valikoima eurooppalaisia ​​mestareita eri tieteenaloilla. Jatkamme työtä kasvattaaksemme akateemista tarjontamme maamme koulutustarpeiden mukaan, sekä perustutkinnon että maisterin tutkintoihin.

UNIR: llä olemme vakuuttuneita siitä, että ponnisteluja ja sitoutumista palkitaan. Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että opiskelija saa parhaan mahdollisen koulutuksen. Selkeä opetusmatka ja koko koulutusyhteisön intohimo ovat menestyksen paras takuu. "

Julieta Palma Anda, pääjohtaja UNIR México.

Sijainnit

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City, Meksiko

Kysymyksiä