Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Johdanto

Opiskelijoiden ja tutkijoiden yhteisö

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law on intiimi, innovatiivinen oikeustieteen korkeakoulu, joka on sitoutunut kehittämään opiskelijoita, jotka nauttivat haastavasta vuoropuhelusta perehtymisen ensimmäisistä hetkistä lähtien, omaksuvat käytäntöön perustuvan oppimisen ja ovat valmiita liittymään alumnien joukkoon, maailmanlaajuiset johtajat henkisen omaisuuden, yleisten käytäntöjen, yleisen edun, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sekä kaupan ja teknologian alalla. Legal Residency -ohjelmamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kiinnostuneilla aloilla jopa koko lukukauden ajan samalla kun he saavat opintosuoritusten, ja Daniel Webster Scholar -ohjelmamme on ainoa käytäntöön perustuva asianajokoevaihtoehto maassa. Tiedekuntamme koostuu alansa kokeneista ammattilaisista. Pieni opiskelija/henkilökuntasuhde edistää yhteistyötä ja kollegiaalisuutta. American Bar Associationin akkreditoima UNH Franklin Pierce sijaitsee Concordissa, New Hampshiressa, jossa sijaitsevat osavaltion lainsäätäjä, osavaltion virastot sekä paikalliset, osavaltion ja Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuimet. Concord on vain tunnin ajomatkan päässä Bostonista, ja olemme alle tunnin päässä vuorilta, järviltä ja Atlantin valtamereltä.

Miksi UNH Franklin Pierce?

Yhdysvaltalaisten uutisten ja maailmanraportin kymmenen parhaan tunnustuksen lisäksi UNH Franklin Pierce on 100 parhaan American Bar Associationin akkreditoidun lakikoulun joukossa. Vaikka tiedämme, että sijoitukset ovat tärkeitä tuleville opiskelijoille, uskomme myös, että lakikoulukokemuksen tulee olla innovatiivinen, palkitseva ja edelläkävijä.

Voimanpesä

UNH Franklin Pierce School of Law on ABA:n hyväksymä lakikoulu, ja se on säilyttänyt sijoituksemme immateriaalioikeuslainsäädännön 10 parhaan joukkoon 30 peräkkäisenä vuotena – joka vuosi siitä lähtien, kun sijoitukset aloitettiin kyseisessä kategoriassa.

Olemme ylpeitä voidessamme olla New Hampshiren lakikoulu ja tiedon aikakauden uraauurtava lakikoulu. UNH Franklin Piercen opiskelijat uppoutuvat lakimieheen ensimmäisestä päivästä lähtien. Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan asiaankuuluvia ja käytäntöön perustuvia tietoja, taitoja ja arvoja, jotta opiskelijat valmistuessaan liittyvät menestyneiden alumnien verkostoon, joka työskentelee yli 80 maassa.

Valmistu luottavaisin mielin

Lähdit täältä kaikella, mitä menestyäksesi tarvitset. Asiakasvalmiita taitoja. Verraton koulutus, jonka voit saada vain pienistä luokkakooista ja kokeneiden lakimiesten oppimisesta. Työkokemusta juridisista residenssitehtävistä ja klinikoista.

Suoritamme kollegamme tärkeimmässä – autamme sinua saamaan laadukkaan laillisen työn. New Hampshire oli ensimmäinen osavaltio Koillisosassa, joka hyväksyi Uniform Bar Exam -tutkinnon. UNH:n Franklin Piercen valmistuneet, jotka suorittavat UBE:n NH:ssa, ansaitsevat kannettavan pistemäärän, joka voidaan siirtää yli 25 osavaltioon eri puolilla maata. Alumnit harjoittavat 48 osavaltiossa ja yli 80 maassa.

Monimuotoisuus ja osallisuus

New Hampshiren yliopiston Franklin Pierce School of Law on sitoutunut rakentamaan ja ylläpitämään monipuolista, tasapuolista ja aidosti osallistavaa ympäristöä kaikille opiskelijoille, henkilökunnalle, hakijoille ja vierailijoille. Uskomme, että monimuotoisuuden ja osallisuuden edistäminen koulussamme tarkoittaa erilaisten kokemusten luontaisen arvon tunnustamista ja tasavertaisen kunnioituksen ja mahdollisuuksien edistämistä jokaiselle yhteisömme jäsenelle. Pyrimme lisäämään keskinäistä ymmärrystä tavoista, joilla yksilölliset erot ovat muokanneet henkilökohtaisia identiteettejä. Pyrimme juhlimaan eroja, jotka tekevät jokaisesta meistä ainutlaatuisen, ja tukea yhteisömme jäsenten kasvua ja kykyjä varmistaaksemme, että kaikki voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Ymmärrämme, että tämä osallistamisen ilmapiiri on elintärkeää jatkuvalle menestyksellemme saavuttaaksemme korkealaatuisimman tutkimuksen, stipendin, opetuksen, sitoutumisen ja kaikki muut koulumme strategiset tavoitteet. Hyväksymme ja suhtaudumme myönteisesti vastuun opettamisesta ja oppimisesta monimuotoisessa demokratiassa, jossa sosiaalinen oikeudenmukaisuus toimii siltana laadukkaan koulutuksen ja kansalaistoiminnan välillä.

Akkreditointi

American Bar Association

  • New Hampshiren yliopiston Franklin Pierce School of Law on hyväksynyt Yhdysvaltain asianajajayhdistyksen lakikoulutuksen ja pääsyn osastolle, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • New Hampshiren yliopiston Franklin Pierce School of Law, entinen Franklin Pierce Law Center, on ollut American Bar Associationin täysin akkreditoima vuodesta 1974 lähtien.
  • Standard 509 Information, yleiskatsaus UNH:n Franklin Piercen pääsystä, ilmoittautumisesta, poistumisesta, baarien kulkumääristä, tiedekunnista ja muista tiedoista, toimitettiin ABA:lle.

New England Commission of Higher Education (NECHE)

  • New Hampshiren yliopisto on New England Commission of Higher Educationin (NHCHE) akkreditoima.

Sijainnit

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Kysymyksiä