Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Johdanto

UNC: n oikeustieteellinen tiedekunta perustettiin vuonna 1845, ja se on osa Pohjois-Carolin yliopistoa Chapel Hillissä, joka on maan ensimmäinen valtion tukema yliopisto. American Bar Association on hyväksynyt koulun vuodesta 1928.
Carolina Law valmistaa erinomaisia ​​asianajajia ja johtajia palvelemaan Pohjois-Carolin kansakuntaa ja instituutioita, kansaa ja maailmaa. Kotona lukuisia keskuksia ja aloitteita koulu tarjoaa vahvaa asiantuntemusta kansalaisoikeuksista, pankki-, ympäristöoikeudesta, henkisestä omaisuudesta, yrittäjyyteen ja arvopaperioikeuteen, kriittisiin opintoihin, konkurssiin ja perustuslakikyselyyn.
UNC: n oikeuslaitos pyrkii olemaan suuri julkisoikeudellinen koulu. Tätä varten se pyrkii nelinkertaiseen tehtävään:

  • Valmiiden lakimiesten ja johtajien valmistelu baarista, penkistä, julkisista ja yksityisistä oikeuksista sekä julkisista palveluista,
  • Jotta lailliset ja poliittiset kannanotot kansallisella ja kansainvälisellä tasolla olisivat laaja kunnianhimoinen tutkimus- ja apurahahakemus,
  • Panee elinikäiset eettiset arvot, omistautumista oikeudenmukaisuuteen ja kestävä sitoutuminen pro bonoon ja julkiseen palveluun sekä
  • Palvella lakimiestä, Pohjois-Carolina, kansakunta ja maailma.

Vaativille, korkeatasoisille opiskelijoille, YK: n korkeakoulu on usein täydellinen valinta. Kun he lähtevät kuuluisalta kauniilta kampukseltasi, he tekevät niin luotettavia ja periaatteellisia oikeudenmukaisuuden puolustajia.
Alumnimme työskentelevät erottelukykyisesti kaikkialla maailmassa. Laskemme joukko kansallisesti tunnettuja oikeudellisia asiantuntijoita ja johtavia tutkijoita tiedekunnassamme, jotka tietävät, että syvällinen, toimiva ja nuoren ymmärryksen oikeusjärjestykseen on liitettävä hallitseminen lakimiesten käytännön taidoista.
Kehotamme kaikkia mahdollisia opiskelijoita tutkimaan oikeudellisen koulutuksen kilpailukykyä, ja niille, jotka vaativat todisteita poikkeuksellisista mahdollisuuksista, odotamme innolla tapaustemme ja kuuntelemisenne.

Sijainnit

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Kysymyksiä